Скандалите на Тръмп: С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?

Той не изневери на стила си и днес
Обновена: 8 ное 2020 20:56 | 8 ное 2020 20:55, Веселина Йорданова
410

А след 4 години в Белия дом Доналд Тръмп изглежда ще си тръгне така, както и влезе в него - запомнящо се. С какво ще остане в историята 45-ят президент на Съединените щати?

"Тази информация е невярна. Това никога не се е случвало".

През четирите години в Белия дом светът чу тази реплика от Доналд Тръмп неведнъж. Той не изневери на стила си и при загубата от Байдън и обвини демократите в манипулация.

А на обвиненията му американците отговориха с кратко и ясно: "Уволнен си!"

Прословутата реплика е от излъчваното в цял свят предаване "Стажантът", в което той бе водещ от 2004 до 2015 година. Самият Тръмп я използва и за да покаже изхода на Барак Обама от Белия дом.

Същото Тръмп каза и по адрес на опонента си Хилари Клинтън, която през 2016 г. събра 3 млн. повече гласа от него, но електорските гласове бяха в негова полза. А четирите години в Овалния кабинет определено ще останат в историята, включително съветите му с цената на човешки животи.

"Да предположим, че ударим тялото със страхотна, дали ултравиолетова или много мощна светлина. И вие докторите казахте, че не е проверявано, но ще го тествате? После видях, че има дезинфектант, който убива вируса за една минута! С инжекция вътре."

След това предположение към спешните центрове заваляха повиквания за хора, пили дезинфектант. Освен в САЩ, Тръмп внесе смут и в целия свят и казвайки, че има атентат в Швеция. "Вижте какво се случи снощи в Швеция. Швеция, кой би повярвал на това?"

Оказа се, че президентът е гледал репортаж за имигрантите в Швеция.

А Хилари Клинтън разказа преди години, че дори републиканецът Буш, слушайки речта на Тръмп при встъпването му в длъжност, е казал, че не е чувал по-големи глупости.

А не на последно място са и понякога определяни като странни отношенията му със съпругата му Мелания. Неведнъж първата дама е бутала ръката му. А проблемът с ръкостисканията на Тръмп е бил предизвикателство за доста световни лидери. Включително и за Ангела Меркел, която изглеждаше изненадана от това, че президентът не ѝ подаде ръка, докато той демонстрираше, че е доволен от решението си.

Танцувалните умения на Тръмп съпътстваха кампанията му. А след загубата вдъхновиха интернет потребителите.

Изглежда Тръмп ще излезе от президентството със скандал - както и влезе. Тогава изтече запис, в който той казва как се държи с жените - просто като ги сграбчва за интимните части. Което едва ли е изненада за най-върлите фенове на имотния магнат, които припомнят и емблематичната корица на "Плейбой" с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представете си на мястото на 8-те Ф-16 да имаме 30 Су-35.Читаците щяха вече да са се изпонсрали от страх.
207
4
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ооооох...Кога ли изстрадалият български народ ще събере кураж и сили, също като американския да кресне на Бойко Борисов: "УВОЛНЕН СИ!!!"???
206
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия става новият Световен лидер всички парични потоци ще бъдат пренасочени натам.Америка става новата латино дупка.
205
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зетят на Тръмп който му е и платен съветник по шуробажанашка линия има малко повече акъл от тъста си и вече 3 дни го уговаря да напусне поста мирно, защото е загубил изборите, но Тръмп все още не може да повярва и на всяко такова предложение отговаря с крясъци по адрес на демократите. Явно шизофренията се е задълбочила съвсем при тоя психопат.
204
4
 
5
 
! Отговори
Чувам Гласове преди 3 години
Тръмп е Президента!
203
4
 
6
 
! Отговори
Господ Ми Говори преди 3 години
Тръмп Печели! До Декември месец всички фалшификации ще бъдат разкрити!!
202
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Серж ЙофуЗащо ще викат Русия? То като настане това време за което говориш в Русия 90% ще са мюсюлмани. Днес мюсюлманите в Русия са 23%, процентно много повече отколкото са в Западна Европа и САЩ. По скоро ще стане обратното на това което предричаш. Досега историята не помни Русия да е спасявала САЩ, но помни че поне 4 пъти САЩ са спасявари Русия от глад, от пълен крах във войни и от пълен разпад през 1991г. Мисля че САЩ има защо да съжаляват за действията на Буш старши през 1991г.
201
3
 
14
 
! Отговори
Аз пък преди 3 години
Ще го запомня като президентът, който въпреки ексцентричния си стил, върна Щатите в правия път; след дългогодишни "демократични" блудствания във вътрешен и международен план ! Президентът, който започна изтеглянето на американските войски от Афганистан и други конфликтни зони, който успя да постигне немислимото - водещи арабски държави да признаят Израел, но също успя да изтръгне отровното иранско жило ! Който възроди американската икономика, и постави лукавите китайски комунисти на мястото им !
200
10
 
10
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ТРЪМП е единственият президент на САЩ ....който НЕ ЗАПОЧНА НИТО ЕДНА ВОЙНА........а каза - " СТИГА ВОЙНИ...и изведе американците от Афганистан...Сирия...Ирак ...ЕДИНСТВЕНИЯТ . който увеличи доходите на американците с 30 %........При встъпване в длъжност - БВП на САЩ = 15 хил.мил. $.......на КИТАЙ = 15 хил.мил. $....на Раша = 2.4 хил.мил. $...........ПРЕДИ пандемията ....БВП на САЩ = 24 хил.мил. $......на КИТАЙ = 13 хил.мил. $...на Раша = 1.6 хил.мил.$. НАПРАВИ АМЕРИКА ВЕЛИКА - победи го вируса !
199
6
 
8
 
! Отговори
Серж Йофу преди 3 години
ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ,А ИДВАНЕТО НА ТОВА ВРМЕ Е МНОООГО БЛИЗООО----Когато белите ще станат малцинство в САЩ....И ЩЕ ВИКАТ ЗА ПОМОЩ--РОССИЯ И РУСКАТА АРМИЯ , ДА ГИ СПАСЯВА ОТ ЧЕРНИТЕ ПАВИАНИ И БАБУИНИ .ЗАЩОТО НИКОИ ДРУГИГО И ДРУГИ -------- НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ !!
198
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мелания Тръмп е готова да напусне Тръмп, но се опасява че ще и прави мръсни номера докато има президентски пълномощия и затова чака 20.1.21 за да го изрита. Всички говорят че тя не е гласувала за Тръмп нито на сегашните, нито на миналите избори. Това има основание след като си спомним епизода уловен от телевизионните камери през 2016г как Тръмп се опитваше да надникне в бюлетината на Мелания, докато тя я попълваше.
197
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
боко ке падне като Тръмп ;) А после и неговия адвокат Гешев за да може да осъдят тиквата и Горанов.
196
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 258След някоя и друга година петрола няма да е фактор, Природния газ е друга бира.
195
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?Единствено с фантастичната* си пpocтащина.*Определението фантастичен е любимо в речника на Тръмп
194
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кирай са с Иран заеади евтиния петрол а Байгън е с Китай.Сащ предадоха Израел.
193
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Байдън още не се е появил и вече всички знаят за педуфилията му, за корупционните схеми на сина му в Украйна, за манипулацията на изборния софтуер и фалшивите бюлетини по пощата. Смятайте за 4 години какви ши3офрении ще надроби!
192
0
 
0
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
До Рушофилски тролНикога не съм симпатизирал на никой. Унижаващо е.Продължавай със спама - копи/пейст атаката
191
0
 
0
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
До 252Касем Сюлеймани избърза да е "велик" и затова го изпариха. Не беше разбрал тайминга в който да изпълнява заръките си. Друг ще го замести, няма незаменими.
190
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С убийството на великия ирански генерал Касем Сюлеймани ! С това ще се запомни тоя клоун !
189
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 249Няма как да отговоря на повърхностно виждащ човек който свързва Китай с Русия.

Спонсорирани публикации