Скандалите на Тръмп: С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?

Той не изневери на стила си и днес
Обновена: 8 ное 2020 20:56 | 8 ное 2020 20:55, Веселина Йорданова
410

А след 4 години в Белия дом Доналд Тръмп изглежда ще си тръгне така, както и влезе в него - запомнящо се. С какво ще остане в историята 45-ят президент на Съединените щати?

"Тази информация е невярна. Това никога не се е случвало".

През четирите години в Белия дом светът чу тази реплика от Доналд Тръмп неведнъж. Той не изневери на стила си и при загубата от Байдън и обвини демократите в манипулация.

А на обвиненията му американците отговориха с кратко и ясно: "Уволнен си!"

Прословутата реплика е от излъчваното в цял свят предаване "Стажантът", в което той бе водещ от 2004 до 2015 година. Самият Тръмп я използва и за да покаже изхода на Барак Обама от Белия дом.

Същото Тръмп каза и по адрес на опонента си Хилари Клинтън, която през 2016 г. събра 3 млн. повече гласа от него, но електорските гласове бяха в негова полза. А четирите години в Овалния кабинет определено ще останат в историята, включително съветите му с цената на човешки животи.

"Да предположим, че ударим тялото със страхотна, дали ултравиолетова или много мощна светлина. И вие докторите казахте, че не е проверявано, но ще го тествате? После видях, че има дезинфектант, който убива вируса за една минута! С инжекция вътре."

След това предположение към спешните центрове заваляха повиквания за хора, пили дезинфектант. Освен в САЩ, Тръмп внесе смут и в целия свят и казвайки, че има атентат в Швеция. "Вижте какво се случи снощи в Швеция. Швеция, кой би повярвал на това?"

Оказа се, че президентът е гледал репортаж за имигрантите в Швеция.

А Хилари Клинтън разказа преди години, че дори републиканецът Буш, слушайки речта на Тръмп при встъпването му в длъжност, е казал, че не е чувал по-големи глупости.

А не на последно място са и понякога определяни като странни отношенията му със съпругата му Мелания. Неведнъж първата дама е бутала ръката му. А проблемът с ръкостисканията на Тръмп е бил предизвикателство за доста световни лидери. Включително и за Ангела Меркел, която изглеждаше изненадана от това, че президентът не ѝ подаде ръка, докато той демонстрираше, че е доволен от решението си.

Танцувалните умения на Тръмп съпътстваха кампанията му. А след загубата вдъхновиха интернет потребителите.

Изглежда Тръмп ще излезе от президентството със скандал - както и влезе. Тогава изтече запис, в който той казва как се държи с жените - просто като ги сграбчва за интимните части. Което едва ли е изненада за най-върлите фенове на имотния магнат, които припомнят и емблематичната корица на "Плейбой" с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Богомилта ти не знаеш ли че руски хакери през китайски рутеринагласиха резултатитеа милиардера тръмпи гледаше безпомощно мощното си западно ПСбил си много задрсътен
187
1
 
5
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Пише се "45-ият". Правилото е първата гласна след последната съгласна на числото. Което е пет. Сега сте написали "петят".
186
0
 
1
 
! Отговори
свети петар преди 3 години
догодина прибирам боката от съдечен ковид
185
7
 
13
 
! Отговори
До 227 преди 3 години
Ама ,ти не разбрали ,те вече го оцениха. Преди 4 години когато Тръмп спечели с измама ,имаше претести и митинги против него и се сездаде" Me too " ,вчера цяла америка беше купон , защото се отърваха от без полезното първеню.
184
10
 
10
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
Демократите-комунисти бяха хвърлени на вълците от господарите им. Дискредитацията върви с пълна сила. Това беше причината цял свят да гледа тези избори, всички трябва да видят падението им. Скоро ще се "появят" и доказателства за връзките им с Китай и целия свят ще ги види. Светът ще види как започва WW3.1. Ако имаха силата която притежаваха когато бяха нужни, нямаше да им се налага да правят такива брутално-смешни измами на изборите.
183
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавото на Скандалите на Тръмп е, че вече са история.
182
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нищо хубаво няма да бъде запомнен.
181
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го запомним, че искаше да пием белина и няма да има ковид 19.
180
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп бе антисистемен играч и системата направи всичко възможно да го изхвърли. Дори част от републиканците помагаха на демократите, защото смятаха Тръмп за натрапник в своята партия.Въпреки загубата резултатите му хич не са лоши и в никакъв случай не загуби с 20% както тръбяха озлобените към него медии, а те бяха поне 80%.
179
0
 
4
 
! Отговори
До 229: преди 3 години
Написал си много глупости, специалисте по американско конституционно право :)
178
1
 
1
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
Много правилно пишат някои от коментиращите. Япония ще размаже Китай, за пореден път. Господарите на света въоражиха Япония и насъскват Китай да поробва Тайван и Корея. Китай е смъртник. Много застояло оръжие ще се продаде.
177
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аляска най-големият по площ Щат а там почти няма парпитеци следователно печели Тръмп.Пита се защо?Защото ***и ислям н студ НЕ виреят.
176
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
450 000 фалшиви бюлетини за Байдън са намерени до момента и това само за има няма 1-2 дена............Дали са фалшиви - това го решава Върховния съд на САЩ, а не съдилищата. А върховният съд са хора на демократите, така че Тръмп няма шанс каквито и доказателства да представя.
175
6
 
7
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Американците ще оценят Тръмп след като изкарат поне един мандат с Байдън. Сега още е рано за обективно мнение. Струва ми се че демократите в САЩ са като нашите пишман-реформатори - добри на приказките но слаби на делата. Най-вероятно Байдън ще ускои идването на поредната икономическа криза.
174
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли обсъждате китайските васали? Добре, че Тръмп въоражи Япония и ще има кой да ги спаси от робството, но първо ще им е трудно няколко години.
173
3
 
2
 
! Отговори
Ариец бил. преди 3 години
Айде спирай первитрина.
172
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Апропо,а за кого е гласувала Скарлет О Хара в Джорджия? Щом има 120 годишни гласоподаватели,предполагам и тя е използвала право на глас! До какво доживяхме-мъртъвци гласуват за полужив....
171
3
 
6
 
! Отговори
до 220 преди 3 години
Баща ми е Господ, създаден съм по негово подобие! Както и всеки друг Ариец!!
170
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
450 000 фалшиви бюлетини за Байдън са намерени до момента и това само за има няма 1-2 дена............А ти опитай да си намериш истинския баща, че виждаш ли каквиТъпотии пишеш.
169
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 203"Но много американофили тук го подкрепяха!"Единствените които подкрепяха Тръмп бяха путинджиите и расистите.

Спонсорирани публикации