Какво е да работиш със звезди като Лейди Гага и Том Джоунс?

Евгени Генчев с формулата - доста работа и късмет
Обновена: 11 фев 2022 22:43 | 11 фев 2022 22:40, Веселина Йорданова
5

На една сцена бях с Лейди Гага, Том Джоунс, Албано. Изключително вълнуващо е да се работи с музиканти от такава величина, каза виртуозният музикант Евгени Генчев в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Попитан какъв е пътят, който е извървял, за да достигне това, Генчев отговори: "Доста работа е нужна и даден късмет. Бидейки в Лондон, където може да срещнеш когото и да е и от най-голямо ниво, това го прави много по-лесно да си прокараш път. В момента съм в Будапеща, исках да си дам малко почивка от Лондон след 10-12 години. Но и знаем как е ситуацията с Brexit."

По думите му никъде няма достатъчно пари за изкуство.

"Дори и във Великобритания. През 2008-2009 имаше огромни митинги, защото те бяха намалили пари, които бяха за изкуство. Но въпреки това, там се инвестира много повече и има голяма група от хора, които защитават това. Дори и това, че си чужденец - имаш шанса да кандидатстваш за каквито и да е стипендии, фондове", добави виртуозният музикант.

Евгени Генчев сподели, че мечтае да излезе на една сцена с Адел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Лейди Гага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Уоук марксис трансдж преди 2 години
Ако не е от наште- не ми го хвалете
1
4
 
4
 
! Отговори
Ганчу преди 2 години
разбрах, че съм голям, когато бехме в една стая с Гагата, пуснах една пръдня и тя каа, еее, брадчед, добър си ваа, голем си пич, никой не се държи нормално покрай мен, кефиш *** щи пусна