Дева, Рак... Хората от кои зодии не поемат отговорност?

Някои забравят какво са казали, когато стане напечено
12 фев 2022 13:52, Теодора Драгоева
10
Дева, Рак... Хората от кои зодии не поемат отговорност?
IStockphoto

Едно от нещата, в които зодиите влияят на всеки от нас, е нашето ниво на лична отговорност. Има зодии, които умеят да поемат отговорност и други, които се държат така, сякаш всичко в живота се случва случайно. Вторият тип хора смятат, че хубавите неща им се случват, защото имат късмет, а лошите – защото шансът не е бил на тяхна страна. Тези личности никога не обмислят връзката „причина – следствие“ и ролята, която техните собствени действия играят в това, което животът им поднася. Тази липса на отговорност може да предизвика хаос във взаимоотношенията им във всяка една област – семейство, партньорство, приятелство, работа в екип и др.

 
А ето и кои са зодиите, които имат най-голям проблем с поемането на отговорност:

Дева
 
Ще се изненадате, че иначе стриктната Дева е сложена в категория за зодии, които имат проблеми с поемането на лична отговорност, но това е така. Девата определено има комплекса на „жертвата“ – тя е склонна да се оплаква, когато нещата в живота не ѝ се получават. Тя не само, че никога не поема отговорност за действията си, но е и напълно нетърпима към всякаква критика. Девата се смята за перфекционист и в този смисъл се има за безгрешна. Тя не допуска възможността да е сбъркала или да е направила нещо нередно. Девите винаги са склонни да обвиняват другите (или съдбата) за всичко негативно, което се случва в живота им.
 
Рак
 
Свръхемоционалният Рак реагира прекалено на всичко. В резултат на това той също като Девата вярва, че другите хора или светът като цяло, са причинили проблемите му. Чувствителните хора от този знак не успяват да мислят логично или рационално. Ако например се разболеят от грип, те смятат, че лошият късмет ги преследва. С този начин на мислене, те игнорират факта, че не са се пазили достатъчно и/или, че не са обърнали достатъчно внимание на здравето си. Раците рядко успяват да видят как техните собствени действия водят до резултатите в живота им. Те са на принципа, че всичко е случайност.
 
Близнаци
 
Поемането на отговорност не е силата на личностите от зодия Близнаци. Когато нещата станат твърде напечени, те просто изчезват. 
Останалата част от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 2 години
Напълно вярно за Риби, Рак, Близнаци.За другите нямам наблюдения.
5
2
 
2
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Като Дева по - невярна статия не съм виждала.. Даже бих казала, че често ми се е налагало да поемам отговорност и за чужди постъпки редом с моите.
4
1
 
6
 
! Отговори
... преди 2 години
Нищо вярно няма в тези драсканици. Някой се е опитвал се е изложил тотално.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютни глупости.
2
0
 
8
 
! Отговори
Пълен миш-маш преди 2 години
Само че не става за ядене.
1
1
 
12
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Доста слаба статия. Че и невярна при това.

Спонсорирани публикации