Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
5
 
6
 
! Отговори
Star преди 1 година
Какво има за чудене? Винаги може да се случат такива случайности.Например в Палермо,всеки втори подобен криминален случай е изпълнен с подобни случайности.Защо да не се случват и в София,да не сме по-назад от Ндрагета или Калабрийците?
217
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева,"---Пълна случаЕност.
216
0
 
4
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
Не е литмус като Рашо.
215
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не всички религиозни са не нор малници, но всички не нор малници са религиозни. Под една или друга форма следват дадена религия и колкото по-големи психхари са, толкова по-вманиачени са.
214
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генерал Семерджиев няма син Костадин, както се казва бащата на това ***.
213
10
 
21
 
! Отговори
папилом ИВА НИКОЛОВА преди 1 година
Боко Тиквуня си трае гузно по случая. Или е замесен с нарко-бандата от студентски град, или не му пука, като падат невинни, покосени от безскрупулни рецидивисти. И в двата случая - много зле.
212
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има ли възмездие за премазаните Хариет и Христина? Само кьор-фишеци се хвърлят, за да се отклонява вниманието, а никой не казва как тези деца, няма да могат да прерат своето хубаво лято, да се наслаждават на звездите, да идат на море, да си хванат гадже, да се обичат с близките си... това е адска трагедия, а фокуса е дали Жори бил едва ли не невменяем и съответно невинен. БЕ Я СИЕБЕТЕМАЙКАТА
211
5
 
11
 
! Отговори
Прокуратурата преди 1 година
Не намерихме наркотици и пари в апартамента, питайте Ясен Тодоров, честен кръст! Ако лъжа да пукна (след 100 години)
210
2
 
16
 
! Отговори
300 вибратора преди 1 година
Е това се казва подготовка за затвора.
209
9
 
26
 
! Отговори
Лъсна Истината. преди 1 година
Този изпълнява някаква функция в мафията ГЕРБ. Трябва да се разбере точно какви са му връзките с Бойко Борисов, който активно хвърля кьорфишеци и не коментира катастрофата, сякаш се е чукнал някой на светофара. Ама за на Рашков жена му, пушек се вдига. Тука има нещо, да знаете!
208
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро се изказа по случая, Рашков също... Борисов си трае гузно. Явно е намесен по някакъв начин. Дайте да разчепкаме случая до кокал. Тука има нещо. Работата е дебела!
207
0
 
19
 
! Отговори
См ърт за убийците преди 1 година
Май оная татуираната е била строга господарка
206
7
 
22
 
! Отговори
Много удобно преди 1 година
Цялото ГЕРБ мълчи подозрително за случая. А Ива Николова удобничко не ги и пита..
205
7
 
15
 
! Отговори
Не разбирам преди 1 година
Как е възможно комунисти като Жоро убиеца на жени и Боко *** да са християни? Това май е само за пред хората, иначе са си чисти човекомразци.
204
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо чудно Боко да му е подарявал по една икона, за всеки килограм наркотик, който е продавал на улицата. Той вождицата е също толкова религиозен. Има икона даже в тоалетната и в джипката.
203
1
 
15
 
! Отговори
Айдеее преди 1 година
Нещо много взеха да стават съвпаденията ! Остава сега по същото време Рашков да си е пийвал в отсрещното заведение с приятели от Дубай - ценители на българската иконопис !
202
1
 
8
 
! Отговори
Симона преди 1 година
Давай Жоре, вкарай го вече. Да симонче затвори си очите, сега ще видиш колко е твърд и дебел. Жоре много е студен! Чакай, ще го затопля с една бибитка.
201
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Религиозни фрикове. Дали ще се взривяват или ще газят хора по улиците без да изпитват вина после, все тая. Те имат контакт директно с шефа си горе, който ги наставлява. Амин.
200
1
 
16
 
! Отговори
селски ебач, тегав преди 1 година
Хората, които нямат сексуални разстройства карат бавно и спокойно, не употребяват наркотижи, живеят монотонно и скучно - кефа не си го извличат от задълбочаващи се евтини удоволствия, а в секс, почивки и малки, но реални победи в скучното ежедневие.
199
0
 
19
 
! Отговори
Списъка е дълъг преди 1 година
Голям мъж, голям джип, голям дилър, голяма скорост, но малко пипи. Явно като нещо не ти е наред в главата и започваш да се радикализираш и да искаш да си мутра и маргинал.

Спонсорирани публикации