Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
11
 
! Отговори
чуда се и се мая преди 1 година
Симона изпълнявала ли е реални садо-мазо услуги на закъсали мъже или травестити с белезници
197
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иконите са ценени наравно с вибраторите, виаграта и наркотиците. Това да не е за фронта бе
196
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой може ли да мисли изобщо в тази държава? Очевидно, че е търгувал с иконите и секс играчките, как изобщо може да е каквото и да било друго при такива бройки? По тази логика, ако бяха открили 300 пакета с наркотици, щяха да кажат че са за собствено ползване??
195
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Симона вибраторите.
194
1
 
26
 
! Отговори
Уууубряя преди 1 година
Ченгетата пак ви пущат надолу по пързалката че имало 300 икони и да го изкарат луд тоя че да не носи отговорност!Кой знае какви снимки,сувенири и рисунки са занесли там които изобщо не са икони!Кои ченгета първи са отишли в дома му?Тия дето са ходили да носят стълби и да крият имат ли заповед..документи някакви..кой ги е пратил?А ве Чашков?Какво е туй МВР?
193
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости не е агент ами е информатор, има балкан разлика. Че са намесени и други са намесени, но и Симона не е обикновен бушон. Достъп до информация директно от полицията както и размахването на полицейска работна карта могат да ти отворят доста врати и да си живуркаш необезпокоявано. Ако идиoта не се беше надрусал до неузнаваемост и не беше станала тази трагедия с двете момичета, тея двамата щяха още да ви се смеят в лицата как им минава номера.
192
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Този който е виновен да се изгради лицето Г. Семерджиев като завършен престъпник и убиец е Полицията и Прокуратурата.Семерджиев (разследващ журналист) от поне 7-8 години е агент на ГДБОП, и,, свидетел "на Прокуратурата" - виновни сме всички, защото, ако не употребявахме дрога и не ходехме на ескорти той щеше да е обикновен работник.
191
4
 
37
 
! Отговори
Данчо Полицая преди 1 година
С толкова икони, вибратори, наркотици, неплатени данъци и пари в шкафчето, нямам съмнения че тоя е ГЕРБаджия
190
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 1 година
И МАР ТИНА ТАКА ЩЕ Я АТАКУВАТ ТЯ Е ДОБРА ПОЗНАЙНИЦА НА ЗАТВАРЯЩИТЕ Я ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТ ГДБОП
189
1
 
12
 
! Отговори
мъка преди 1 година
Трагедията на едно общество. Прав е народа, че го заклеймява този. Това е защитен механизъм. Ето само няма и седмица след жестоката катастрофа и днес вече карат като изтървани. Полиция няма, озверелите обикалят, кой на кордони, кой сам предрусал, *** на газта е в пода.. ако има поне 2-3-мa които ще се замислят дали да не си сменят стила на шофиране, това ще е някакъв успех. Но основния проблем е, че 2-3мa ще се оправят, а ще се пръкнат 50 нови джигита. И те така баце.
188
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Оня - Стига с тоя внук, казал Крум Савов, щото го прочел нейде в нета. Единият син на генерала излезе с информация, че няма нищо общо тоя Семерджиев с рода на генерала. Синовете на генерала имат други имена, внуците и от двамата сина носят името на дядо си. Чадър може и да има, ама не е от рода на генерала.
187
1
 
11
 
! Отговори
како Грга! преди 1 година
Ако вместо да си купува по една икона на грях, беше ходил в църква, да се помоли, да се прекръсти и дари 50-тина лева, щеше да е много по-смирен и нямаше да се стигне до тук полицаите да му вадят мръсното бельо и да ни го показват през медиите, за да видим колко лошо мирише.
186
3
 
16
 
! Отговори
ихааа преди 1 година
Ама някой полицай е преброил 300 икони ли? За това ли им плащаме?? "Ей Тоше, я преброй колко икони има тоя, че ми стана интересно." и се почва 1,2,3,4,5,6,8,9 ... оо обърках ги дай от начало 1,2,3,4... ХАХАХАХАХАХАА
185
6
 
18
 
! Отговори
3737 преди 1 година
Внук на генерал Семерджиев. Лигльо от малък. Импотентен с малка пка. Какво са стане момчето? Пък може и са си ги завирал в дирника тези вибратори. Ама къде са институциите?
184
0
 
18
 
! Отговори
Разбрахте ли сега преди 1 година
Разбрахте ли сега защо някои мъже карат бързо и рисково? Подсказка: Виаграта
183
0
 
15
 
! Отговори
преди 1 година
Не трябва да взимате наркотици, защото няма да ви става пипи-то.
182
7
 
1
 
! Отговори
Романтична нощ преди 1 година
Ако не беше убил 2 момичета, можеше да ми стане дори малко жал за това момче.
181
10
 
41
 
! Отговори
семерджиев е гербав преди 1 година
Семерджиев е част от София-Запад ,които герб използват като провокатори при протести. Единият от ръководството на София-Запад е зет на Младен Маринов от ГЕРБ. Семерджиев е от бригадите на Таки - Таки и Боко за бизнес партньори от времето на СИК и Боко помогна на Таки да избяга в Дубай. Семерджиев има автомивка в хотел Маринела овладян от ГЕРБ след ареста на Ветко Арабаджиев.
180
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не трябва да взимаме наркотици?
179
2
 
9
 
! Отговори
Виагра в Жапката преди 1 година
Ето за това деца, не трябва да взимате наркотици.

Спонсорирани публикации