Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо

Пет нощи не спя, допълва мъжът
12 юли 2022 11:02, Нели Христова
184
Бащата на Семерджиев: Майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо
Снимка: БГНЕС

В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев - бащата на Георги Семерджиев, който е арестуван за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Още по темата

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Тое е живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

Разследването на смъртта на двете жени продължава. В МВР тече и вътрешна проверка за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

На този фон отстраниха от длъжност и образуваха дисциплинарно производство срещу полицайката, за която се предполага, че е помогнала на Георги Семерджиев да избяга след катастрофата.

Със заповед на директора на СДВР в петък е образувано дисциплинарно производство срещу нея. Тя е постъпила на работа в системата на МВР през декември 2020 г. Била е с служител в група „Охрана на обществения ред“ към сектор „Охранителна полиция“ в 1-во РПУ в София.

Дисциплинарното производство е образувано заради нарушение на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР. Радева е отстранена от работа за два месеца.

Беше потвърдено, че шофьорската книжка на Семерджиев от Швейцария е фалшива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таткото същия като него, да не заблуждава никого. Такъв не се става в прекрасна семейна среда, не сме от вчера
135
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Болшевишките лакърдии на престъпните БКП фамилии нямат край.
134
0
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Не е родила такъв човек. да, истина е. Но е възпитала такъв. Изверг. Стамота!
133
0
 
6
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2022/07/09/v-kryvta-na-obviniaemiia-semerdjiev-sa-namereni-narkotici.536334
132
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Семейната вечеря са друсали заедно цялото семейство. Ясно.
131
0
 
3
 
! Отговори
Прав е преди 1 година
Този Георги не е твой син, майка му те е излъгала. Но акушерите са излъгали също и майка му в родилното. Подхвърлили са и роммски син от неизвестен произход, а оригиналният син е взет за осиновяване. И вамата сте излъгани, гледали сте чуждо роммче
130
0
 
14
 
! Отговори
Аз пак не разбирам преди 1 година
Черно тото, арести за продажби на наркотици от 2005 без книжка... е, за какво сте си общували последните 20 години, че цялото семейство изненадано.
129
0
 
3
 
! Отговори
toti преди 1 година
ТИ АКО СИ БАЩА ,КОЙ ЗНАЕ КЪДЕ КАКВО ПРАВИ СИНА МУ,ТО АЗ СЪМ ПРАСЕ,ДЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО ЯДЕ,НО СЕ ТЪПЧЕ!!!КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!! СЪБИРАЙ СИ КРУШИТЕ ДЯДКА !!!
128
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи са объркали бебетата в родилното , защото ЯВНО МОЖЕ да направи " чудеса" , а и НЕ му е за първи път доколкото се разбира ! Аз само да попитам "гордият" баща - А така ли татуиран го родихте , че само това би трябвало да Ви подскаже че не го слуша главата ?!
127
0
 
9
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Няма правосъдие в България.
126
0
 
8
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
И още нещо, случая с тоя е индивид е , все едно да си замесиш хляб от л.*** и да кажеш че е много вкусен ....
125
0
 
4
 
! Отговори
не ме преди 1 година
разсмивай
124
0
 
5
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да той не е наркоман и всичките татоси са илюзия ... хахаха *** и смешките на малкия екран се изтропаха и как само ухаят ...
123
1
 
0
 
! Отговори
мазен плужек преди 1 година
сидеров изпълзя от дупката, малките мазни петна го следват в пространството..идват избори, мобилизират се атакисти в борбата за партийните сусидии платени от вас, красива родна картинка
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До рНкакво нередно да забележат? Пил е от правилните хапчета според тях
121
0
 
6
 
! Отговори
рН преди 1 година
"""...въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно.."""" ----- Какво покъртително описание на "семейна идилия", достойна картина за екранизация на Холивудска Трагедия! -)))))))))))
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АТАКИСТ Брей, какви "вицове" са се разказвали в "примерния" комунизъм. Абе, тогава нали "нямаше такива неща"? :)))))
119
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахахахахаха. На "семейната вечеря" тоя другар, баща му, забеляза ли, че сина му е татуиран и по лицето, кара мощен джип, за който парЕ няма как да има, щото нищо не работи, че се движи с полицейска лампа, която не му се полага, или престъпника е отишъл на "семейната вечеря" с Фиат Типо и с маска на лицето и с поведение на ученичка от девическа гимназия?
118
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
явно го е родила леля му
117
0
 
7
 
! Отговори
архангел Мекаил преди 1 година
никой човек не се ражда лош или престъпник но той сам избира какъв път да поеме като родителите също имат своята отговорност за възпитанието на децата.Но когато каруцата се обърне пътища много , А на този младеж пътят му води към затворамир на загиналите девойки ! Този случай е поредния показателен за действителността в нашата страна кедето има изгубени духовни ценности.

Спонсорирани публикации