Радулов за полицайката: Фрапантни девойки обичат да се обличат в униформа

Правели се много сериозни компромиси при назначенията в МВР
12 юли 2022 11:18, Елка Василева
35
Радулов за полицайката: Фрапантни девойки обичат да се обличат в униформа
Снимка: архив, БГНЕС

Министерството на вътрешните работи е обзето от хора, които искат да пречат на нормалното развитие на нещата и на промяната. То е „фрашировано“ с хора, които са свързани с бившето управление. Неговото очистване не може да стане за шест месеца или година. Оптималният срок е четири години. Това коментира Николай Радулов пред Нова тв.

Още по темата
Според него причинителят на тежката катастрофа, при която загинаха две млади жени - Георги Семерджиев се е ползвал от закрила много продължително време. „Няма как, ако не е член на някаква организация, включваща полицаи и прокурори, която се облагодетелства за сметка на нещастието на хората”, уточни Радулов. Той посочи, че е трудно да се оцени колко голяма е такава група, но според него тя има височайше покровителство.

Относно полицайката Симона Радева каза, че е на най-ниското полицейско ниво. „Там е най-рисковото място за назначаване, защото, за да се запълнят щатни бройки, се правят много сериозни компромиси. Провеждат се по-скоро психологически разговори, а не конкурси”, обясни Радулов.

Назначението в случая става с подписа на шефа на СДВР. Обикновено той само подписва заповедта. Според него има много служители като Симона Радева в структурите на Столичната дирекция.

„Имаше няколко случая в последните години, в които много хубави полицайки участваха в скандални случаи. На „Орлов мост” една беше участвала в побой - и пак беше от Първо районно. В побоя зад колоните също имаше жена. Има доста фрапантни девойки, които обичат да се обличат в униформа и да работят на рискови места”, подчерта Радулов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоа е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697
24
0
 
7
 
! Отговори
Алоууу преди 1 година
Има ли пилот в МВР??????
23
0
 
12
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
СЛУЖБА КАДРИ НА МВР ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА В СЛУЖБА КАДРИ ЗА ХАРД СЕКС. В ПОЛЗА НА ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МВР. ТИЯ СА ИЗПРЕВАРИЛИ БЪДЕЩЕТО.
22
0
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Ами девойката просто е обичала садо_мазо но не е имала откъде да си купи белезници и е станала полицайка за да си ги набави.
21
0
 
27
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
До Анонимен :Не само прокуратура,няма и свестни съдии,съдебни заседатели и прочие,няма и истински политици,необсебени от корупцията.Следователно нямаме и държава,тя е само едно географско понятие на книга.
20
0
 
13
 
! Отговори
легнала полицайка преди 1 година
имаше и една друга *** преди 10ина години дето позираше с пищов, явно *** требе да си присади
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи външно побърза да изгони 70 дипломата, а промемите били във вътрешно.
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
""Георги Семерджиев се е ползвал от закрила много продължително време"".... ама разбира се, този е част от хората. които ГЕРБ използваше за купуване на гласове. Политика-бизнес-правохраняване, това е днешната ни държава! Где е прокуратурата, има ли такава - няма, следователно няма държавност, няма държава, има само народ - стадо.
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя продажник какво се прави на много принципен "разбирач". Баста!
16
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Радулов,не млъкна,100% и ти имаш вина за Мвр.От вас започна деградацията на системата.А като анализатор си нула като Каракачанов.Нямате никаква експертиза,Сащ ви казваха иде война,а ти викаше,няма страшно.Същият като Лостов и всички "експерти".
15
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радулов - чаоооо
14
2
 
13
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Тия с техните глупоссти започнаха да ми омръзват тежко. Да се махат веднага
13
1
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Туй ченге..не можело за 6 месеца а години!Че те минаха 33 години и таз система вече е тотален леш бе!Какви ти години!Още утре закриване на МВР и създаване на истинска полиция защитаваща законността и правата на гражданите както е в нормалните държави!Щом тази институция работи точно против смисъла за който е създадена ЗАКРИВАЙ!Какво само умувате и дрънкате простотии!
12
3
 
16
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
То много мъжко - за нищо да не ставаш и нищо да не можеш..дневна ,нощна и два дена почиваш в пенсия на 40 - мнооого мъжкарско - по точно връзкарство за селяци некъдърници дет и за селски пъдар не стават..- това е истината
11
2
 
15
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Е това ви е електората бе ченге?Те ако имаха много акъл ти и всички като тебе нямаше да сте в Народното събрание.
10
1
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
И какво незаконно е направил твоя познат, че се е пенсионирал?
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че в София често полицаи се забъркват с корупция.В някой по-малък град тая да са изгонили 10 пъти досега. Ама в София моралът е друг.
8
2
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
хора без чест и достоинство не трябва да се показват по медиите защото даватмного лош пример като си независим напусни нс а не стои за заплата и пенсия
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те са всичките такива. Имам един познат полицай, подслушвач. Прибра си 20-те заплатки на 45 години и здравей живот.
6
4
 
16
 
! Отговори
до бай Ставри преди 1 година
Пожарникарите са повече мъже от милиционерите!