Модни тенденции 2023 - какви дънки ще носим?

Ето кои модели ще са актуални в следвщаите месеци
8
Модни тенденции 2023 - какви дънки ще носим?
IStockphoto

Казват, че модните тенденции са циклични, но ако има един моден артикул с най-хаотичния цикъл, който някога сме виждали, това трябва да е денимът. За нещо, което никога не излиза от мода, хората определено обичат да решават кое ще диктува тенденциите и кое ще изпадне от тях въз основа на многото подкатегории.

 
Като една от малкото дрехи, които все още изискват пробване преди закупуването им, избирането на подходящи дънки понякога може да се превърне в досадна задача. Има толкова много фактори, за които да помислите – от височината на талията до широчината на крачолите и цвета. Да, точно така, синьото не е единственият нюанс, в който може да носите дънки.
 
За да ви помогнем в решаването на трудната формула за деним модата, сме събрали няколко модела за 2023 година, които определено ще бъдат на преден план в обличането. Първото, което ще ви кажем е, че и през тези 12 месеца няма да видим завръщането на впитите модели. Ако все пак си ги обичате, може да ги носите, но все по-рядко ще ги намирате в магазините, така че може би е време да се насочите към нещо по-достъпно.
 
Дънките на 2023 – какви модели да носите
 
1. Двуцветни
 
Ако се чудите точно какъв цвят дънки да изберете, не се тормозете. Вземете си двуцветен модел, който ще задоволи нуждите ви и ще обърка хората около вас. Според модните експерти, тези дънки, наричани още блокиране на цветовете, са една от по-приключенските и интересни идеи, които се очаква да наберат популярност през 2023 година. Бонусът тук отива при по-ниските момичета, тъй като двуцветието действа като контур за краката и може да ги направи да изглеждат по-дълги, отколкото са.

Топ тренд за зимата: Коженото яке, с което Кендъл Дженър ни вдъхнови

Мода и красота: Кой е цветът на 2023 година и как да го носите?

Зимна мода – с какво да съчетаем дънките и панталоните с широки крачоли?

2. Широки модели
 
90-те години на миналия век доминираха през 2022 и се очаква да продължат царуването си и през 2023 година. Сега обаче версията има повече или по-малко свободна кройка, а талията, за съжаление, става все по-ниска. Тя отново си проправя път в светлината на прожекторите, колкото и недолюбвана да е в модните среди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре е всеки да носи дънки подходящи за тялото му и удобни за човека. Не може някой да казва ей това е модерно и всички като някакво стадо да следват тази глупост. Тези двуцветни дънки даже не ми харесват, ще ги облечеш три пъти и вече ще си скучен. Всеки сам може да си решава с какво да се облича.
3
0
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Никой нищо не измисля.Връщат позабравеното старо
2
0
 
9
 
! Отговори
777 преди 1 година
Каквито си купя.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка година измислят нови модели с цел да ни накарат да пазаруваме нови дънки.Аз съм мъж и нося само скини дънки, понеже ми отива най-много този вид дънки. Не ми отиват baggy дънките понеже съм слаб и изглеждам с тях като торба.

Спонсорирани публикации