Според зодията: Кои си съсипват живота?

Не всички преследват целите си
13 яну 2023 22:45, Теодора Драгоева
12
Според зодията: Кои си съсипват живота?
IStockphoto

Животът е най-ценният дар, който съществува. Но толкова много хора го изразходват без смисъл или без да намерят подходящ начин да го изживеят. Има 4 зодии, които често нямат идея какво да правят със себе си, какво точно искат да постигнат или как точно да го направят. Хората от тези знаци често сами съсипват хубавите моменти в живота си. Докато други хора биха направили всичко, за да постигнат желаната цел, тези зодии се отказват при първия признак на трудност.

 
А ето и кои знаци най-често сами спъват просперитета и щастието си:
 
Риби
 
Да, хората от зодия Риби са амбициозни, но рядко имат смелостта да преследват целите си до дупка. За съжаление те са склонни да се примиряват с по-малко, отколкото заслужават. Те нямат нужда от много пари, защото финансите обикновено не задоволяват духовните им нужди. Затова Рибите рядко се впускат да градят голяма кариера, защото нейната реализация ги напряга твърде много. После обаче, когато всичките им приятели станат по-успешни от тях, те започват да се чувстват ужасно потиснати, защото знаят, че са имали потенциала и капацитета да стигнат по-далеч в живота, но не са го направили. Истината е, че всичко е в техните ръце, но просто Рибите са свикнали да седят там, където им е най-уютно и удобно. Не губете повече време във фантазии – необходима ви е само малко смелост и предприемчивост, за да започнете нещо ново и да се реализирате.
 
 
Близнаци
 
Вашата най-голяма мечта е голямо семейство и уютен дом. Но животът невинаги ви среща с най-правилния човек, с когото да постигнете това. С течение на времето започвате да изпитвате непоносим страх от обвързване и губите вяра в осъществяването на тази своя мечта. Времето лети, животът продължава, а вие уж водите активен социален живот, но рядко задълбочавате връзките си, а накрая си оставате сами. Ако не се чувствате готови да създадете семейство с определен човек, може би наистина той не е точният. Тогава не си губете времето с него, а си намерете някой друг. Отворете сърцето си, вземете живота в свои ръце, защото иначе ще го пропилеете по купони и партита и няма да сбъднете мечтите си в личен план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
В. преди 1 година
Основният закон в природата е, че всяка система се стреми към своята смърт. Синоним - покой. Затова планетите умират. Вселената е вечна само защото приемаме, че е безкрайно голяма система. Нютон също не е могъл да намери разлика между състояние на покой и равномерно праволинейно движение на едно тяло. Това е като механистично определение за живота.
6
3
 
5
 
! Отговори
Съсипко преди 1 година
Лесни начини:1.Вяра в политик, че ща са опрайм.2. Работа в България= социално слаб в чужбина.3. Много други ....
5
3
 
13
 
! Отговори
Несмизодий преди 1 година
Не е необходимо сами да си съсипвате живота, има много политици и държавни институции, които се занимават с това, дори заплата получават.
4
1
 
13
 
! Отговори
В. преди 1 година
Има хора с подреден живот, които казват "Всичко ми е равно". Има хора със съсипан живот, които търсят някакво спокойствие. Равновесието се намира трудно.
3
12
 
18
 
! Отговори
Обобщени наблюдения преди 1 година
Добричките будали, те си съсипват живота, спазвайки правилата, които уж са общоприети и стараейки се да помагат винаги, когато това е по силите им. От будалщина предполагат, че могат да очакват почтеност и благодарност от всекиго, на когото са помогнали и дори са жертвали своите интереси, когато е трябвало да го спасяват. Но в живота често пъти се случва точно обратното. Не случайно един от славянските народи има пословица, която в превод звучи така: "Направи добро и яж лa*нo", с извинение.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни простотии. Не знам как ви ги раждат главите.
1
2
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Бачкаторите с 300 лв. заплата :)))