Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
27
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 7 години
Гледах я одеве в сутрешния блок .Толкова плоско се изказва.И напатките и агитацията и са толкова неверни и безпочвени че имам усещането че и върлите ГЕРБЕРИ с малко мозък в главата ще гласуват за Радев
31
15
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- Ние сме за промяна... - каза дрОгарката Нинова - и положи цветя в краката на Тодор Живков...
30
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятате ли, че Радев не е проучен преди да влезне в най-титулуваната академия за летци на НАТО, която се намира в САЩ. Е ако е агент на Русия дали това нямаше САЩ да го разберат.
29
26
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Червен генерал президент... - все едно Бокова в сградата на ООН...
28
1
 
22
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Много ги мразя Герб. Пак ме карат да гласувам за комунист.
27
1
 
40
 
! Отговори
Гербавите комуняги?! преди 7 години
Що за наглост:Цецка Цачева - член на БКП.Росен Плевенлиев - член на БКП.Бойко Борисов - член на БКП.Седемдесет години управление на *** стигат!!!Не щем *** повече!!!
26
0
 
21
 
! Отговори
Дааа преди 7 години
До истината.....Кокалаааааа....кокала е важен бе момче....ако трябва и в *** ще си го натика,само и само да е у нея
25
1
 
42
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Ама те активните хора и предимно Българи ясно ти го казаха! Не те щат нито тебе нито партиите ви ! Кои нормален човек ще гласува за хора които го наричат лош материал и му казват ,че е плебеи и въобще не може да се сравнява с богоизбраните политици ! Този път номера с купените гласове на кафевите не мина ! Нормалните Българи също този път отидохме до урните и ясно ви заявихме- махайте се от живота ни !!!
24
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя говори само лъжи. Поставя в устата на Радев думи, които никога не е казал. Всичкото това говорене от нейна страна не и носи дивиденти. Радев ясно каза България в ЕС и НАТО.
23
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖЕНАТА МЪЖ-НЕ БЛАГОДАРЯ НА ОЩЕ ЕДИН ГОВОРИТЕЛ НА БОКО.
22
2
 
33
 
! Отговори
Колкото повече.... преди 7 години
Интересно, колкото повече хората на Трътлестия от Банкя плюват по Радев , толкова повече расте рейтинга му. Вижте анкетата тук и в другите сайтове. Нищо чудно Радев да опъне Трътлестия с резултата 70:30 !
21
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно тези Активни хора ще ви изритат от Парламента ЗАВИНАГИ .По добре БСП и ДПС на власт отколкото ГЕРБ.ДПС изхвърлиха про Турското в тях ДОСТ което се лепна за ГЕРБ
20
2
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Плашат хората.Де да бяха образовани и професионалисти като Орешарски.Но простотията винаги побеждава в тази страна-от една страна интереса клати феса от другата страна обикновените хорица кълват като рибки сладките им приказки.Не мога да си представя тази женица президент -казват по външния вид посрещат и по ума изпращат.Къде е външния и вид,и къде е умът и.Яд ме е че ме смятат за *** и злоупотребяват с интелигентността ми.Гласувайте за Радев,това с което ви плашат е безумие,сигурно го разбир
19
1
 
10
 
! Отговори
?! преди 7 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
18
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка ще спечели повече ако следващите 5 дни не си отваря устата.Всяка нейна дума е 3 бюлетини за Радев
17
2
 
49
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Аз като Активен човек с дребен Бизнес който бе ограбен от ГЕРБ никога няма до подкрепя правителснво което ОГРАБВА младите и можещи хора в България!!!
16
2
 
42
 
! Отговори
Су35 преди 7 години
Ако има журналисти нека я питат за едно тефтерче. Скандала с мишо бирата май всичко го забравят. Тая вместо да я разследват я издигат за президент. Журналистически *** ако имате малко съвест питайте я. Генерале и ти япитай на дебата. Ще си глътне езика. По всички медии след изборния ден само злобни анализи и плашят хората с глупости. Не сте журналисти а ***. В неделя всичко за генерал Радев. Време е да докажем на тия тикви че няма да е тяхната
15
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази жена може само да ми нареже кисело зеле от бидоназа политика и интересиВинету да и дава инструкцииВече си имахме Мистър БиййнСтига толкова кукли на конциГЕРБ да си подава оставката и Бойко да се прибира в Банкя да си копае картофите
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЕЦА МЕЦА смешна държава със смешен кан. Президент . Ама надали.....ха ха ха ....
13
1
 
57
 
! Отговори
men преди 7 години
Тази срам няма! Цял живот е била на държавна издръжка и хранилка. член на БКП, завършила рабфак и партиен секретар преди 1989 и "демократ" след това. Говори руски, но не й английски, говори за бизнес и икономика, а реално не е изкарала и 1 лев без помощ от другарчетата , за визия и пр. да не говорим. Наистина тя е олицетворение на ***, в която такива като нея превърнаха България!