Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
17
 
! Отговори
n преди 7 години
"Борисов обаче не се е предал. "Имаме реален шанс да спечелим балотажа. Но ако това не стане, правителството ще подаде оставка в понеделник сутринта", цитира думите му британският вестник".Българи ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩО ОТ ЕДИН ВЕЛИК ПИСАТЕЛ - АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ - "Бай *** и опозиция - ама де-де"
51
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съжалявам, няма да подкрепя Цачева, при положение, че Местан отново ви подаде ръка.
50
1
 
26
 
! Отговори
ABC преди 7 години
Гаф на председателя на парламента Цецка Цачева - от председателското място тя казва на заместника си да изземе функциите й, защото шефката на НС трябвало да се снима с "няк'ви баби".Думите й, хванати от микрофона, са предадени от "Господари на ефира". Действието се разиграва на 10 март, когато се отбелязва спасяването на българските евреи. И ТЯ ЩЕ СТАВА ПРЕЗИДЕНТ И ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА!
49
1
 
25
 
! Отговори
ПОСЛЕДЕН ВАЛС преди 7 години
за ГЕРБ. Няма да ни липсвате
48
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какви активни хора си *** Рабфакова? Това е второ ваше правителство, което управлява и до сега нищо не сте направилиза никой. Изтеглихте поредния заем 16 млрд. и си ги разпределихте. Останаха и за купуване на тези избори. Съвсем ясно се вижда, че масово сиг***ните са гласували за теб *** оФцо. Аз не желая етнически вот. Не желая президент избран от м***нгуси.Толкова сте долни и смешни от ГРОБ, че просто няма на къде. От 1-ви тур се вижда, че предимно интелигентните и с висше образование са за Радев
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цв Цв има проблемRом-ляните не стигат
46
3
 
24
 
! Отговори
ГЛАСУВАШ ЗА ЦЕЦА преди 7 години
Получаваш ТИКВАТА
45
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сбогом ГЕРБ, няма да липсвате на никого
44
14
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До жудаИ кой ни докара до тука... - червените чyгуни... - ако Борисов го е направил това - значи е велик, защото е управлявал само няколко години, за разлика от червените...
43
2
 
4
 
! Отговори
До 42 преди 7 години
Е нали първо Бай *** трябва да си хвърли оставката първо!!!!!Мисли преди да се изказваш неподготвен
42
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев го гледах на живо как пилотира самолет,невероятен.Баба цеца я гледах пияна как пее цъфнал герб,и това не умее.Никога не съм гласувал за комунисти но сега ще го направя
41
0
 
21
 
! Отговори
БЕЛЕНЕ Е ДОБРО МЯСТО преди 7 години
за превъзпитание на такива дето се правят на БАЩИ и МАЙКИ на НАРОДА. Обаче първо да си оставят ПАРТИЙНИТЕ КНИЖКИ. И ДВАМАТА
40
1
 
24
 
! Отговори
Xxx преди 7 години
Кой лъжеш,Цецке,правиш го заряди самата себе си,правиш го за герберите на държавна хранилка,вие сте най лъжливото правителство,а и най-некомпетентното,нападате генерала,плашите народа,че след вас ще е потоп,България е била и ще бъде,а без вас ще започне да диша и по-свободно!
39
1
 
31
 
! Отговори
жуда преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е НА :1 ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ;2 НАЙ МАСОВО БЯГСТВО НА МЛАДИ ХОРА ОТ ДЪРЖАВАТА;3 НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ДОХОДИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА - ПО ЗЛЕ СМЕ ОТ МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ И АЛБАНИЯ;4. ПО НЕГРАМОТНОСТ НА ДЕЦАТА СЪЩО ВОДИМ КЛАСАЦИЙТЕ;5. ПЕНСИИТЕ СА НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ.6. НАЙ МНОГО РАБОТЕЩИ БЕДНИ ИМА В БЪЛГАРИЯ.И Т.Н И Т.Н.ЧИЧО ЦЕЦКА, НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ГРОБ И ЛЪЖЛИВ КРАДЕЦ БАНКЯНСКИ, ПЛАШИТЕ НИ ЧЕ АКО СЕ МАХНЕТА ТОВА ЩЕ ГО ЗАГУБИМ ЛИ?МАХАЙТЕ СЕ ВЕДНАГА, МАХАЙТЕ СЕ!
38
15
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Според рубладжиите бившият комунист е по-опасен от настоящия...
37
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бивш Герберти явно и малко мозък нямаш дори. президента няма управленски функции. като искате промяна да сте гласували на парламентарните.
36
1
 
22
 
! Отговори
МАМАТА преди 7 години
на нацията и БАЩИЦАТА от БАНКЯ да се вземат под ръка и като влюбени гълъбчета да отлетят ДАЛЕЧЕ от БЪЛГАРИЯ
35
23
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ако генералът смята да е президент на всички българи... - защо тогава към някои се обръща на другари...
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
президента няма нищо общо с пенсиите, ей глупав народ ве... обещават ви едни и същи простотии без дори да имат властта да ги изпълнят и се връзвате на всичко... проста нация
33
1
 
30
 
! Отговори
Niki преди 7 години
Интересно, за да имало добър живот трябвало да имаме икономика. Правилно.А кой ни управлява и ръководи последните 8г.? То верно че наследството било лошо, ама за 8г. ако нищо не можеш да свършиш, хич и не чакай нещо да стане след това.