Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да не отидеш в неделя с кеф да гласуваш за генерала? Кажете ми как да стане? Как да пропусна? А се бях зарекъл вече да не гласувам за никой. Малиии...ще има голям шамар за Тиквата усещам след 5 дни!
11
1
 
42
 
! Отговори
TheProducer преди 7 години
Към щаба на партията на Цецка - приберете това девойче от медиите. Пуснете я на терен, да се снима с бабите. Така имате по-сериозен шанс. Прочетете как се прави ПР със субект, който просто не става.
10
2
 
47
 
! Отговори
ннн преди 7 години
Цоцолана си мисли, че ни плашейки с БСП и ДПС отново могат да спечелят, а половината от гласоподавателите на ДПС са гласували за нея. Свърши се с това Цецка. Аут си.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Юри Гагарин и извънземното. Няма такава демокрация.
8
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен е безкрайно омерзително да слушам логорействането с изтупаните от прахта антикомунистически лозунги. Не разбират ли, че така отблъскват що-годе мислещите хора, това само дърпа назад. Хората, които биха се впечатлили от подобна реторика вече са гласували под строй, други едва ли ще се впечатлят по толкова елементарен и плосък начин
7
5
 
25
 
! Отговори
Изберете Мама! преди 7 години
Така ще засвидетелствате почит на Вожда, ще успокоите кръвното му и ще му помогнете да затрие държавата за десетина години-болезнено, но все пак бързо за държава. Виж, ако си изберете социалистите и тяхната мафия, може да се проточи процеса, да ви държат полугладни, достатъчно за да се размножавате, така че да има прислуга и за след две поколения. Тия *** имат поне такъв хоризонт, та помислете дали ужасен край не е по-добре от ужас без край.
6
3
 
63
 
! Отговори
niki преди 7 години
Изборите показаха че за дебелата са гласували основно от малцинствата и крадци от ГРОБ.
5
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние също помним ,не сме със слаба памет както ни изкарвате. Помним ,че имаше всичко и децата ни учеха тук ,не като вашите в чужбина.Парите ни бяха в нашите банки ,не като вашите в чужбина.Имахме си работа всички ,не като сега.И престанете да наричате народа маргинали .Като не сме гласували за вас не означава ,че сме такива.
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Латерна.
3
3
 
56
 
! Отговори
TheProducer преди 7 години
абе тая не беше ли казала в Китай, че съдебната реформа била прикючена. Вчера пък обеща да се бори за довършване на съдебната реформа. Освен явното раздвоение на личността, това до колко е в нейните компетенции? Колкото повече дъдне това лелче, толкова по-зле. А че била твърде толерантна? Дайте, по-сериозно. Видяме достатъчно арогантност. Трябва да умееш да губиш с достойнство.
2
3
 
56
 
! Отговори
варна преди 7 години
Не може лелка в визия на пенсионирана гимназиална учителка и име на земеделски работник да е лице на нацията.Тази ако не политическата мафия и за чистачка на вход не става.Вън от парламента,конфискация на откраднатото,съд и затвор.
1
4
 
83
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 7 години
Оставка на Борисов и Парламента! Цачева, я кажи как нарече българите, че не можело да се равняват с депутатите, че депутатите са друга ръка хора....а, я си спомни!Оставка и съд!!!!