Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
21
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Нищо не става от гербаджиите... - какво направиха - нищо... - строят само спортни зали, спортни площадки, магистрали, пътища, сложни пътни възли и виадукти, тунели, училища и детски градини, пречиствателни станции, спряха контрабандата, отвориха еврофондовете, санираха ни старите панелки, оградиха границата, откриха/за ужас на Путин/ нефт, чува им се думата в Европа и света /без Кремъл/, на всякъде канени, навсякъде приети... - какво е това - почти нищо...
91
0
 
14
 
! Отговори
1 глас 100 лв преди 7 години
ГЛАСУВАНЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ .ГЛАСУВАТЕ И ВИ ПЛАЩАТ 100 ЛВ НА ЧОВЕК.ТОГАВА ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ ЩЕ Е 100 % .
90
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Активните хора" са активните борци на БКП-Плевен ли??
89
0
 
6
 
! Отговори
Спируу сакото преди 7 години
До странджата,,каде избега бреее,запиши и мен след пеенето аз ши искам на кавалу да ми посвирят..
88
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева няма шанс срещу Радев, ако не направят шашма. Очите трябва да са на 8.Корнелия да слага до всеки гербер верни хора.
87
0
 
5
 
! Отговори
Баи х.и преди 7 години
До странджата,еее много станахме ама като се е почнало нека се наредя и аз на опашката..странджа аз пък искам ти да държиш микрофона до кат ми пеят двете...
86
0
 
23
 
! Отговори
Мхмм преди 7 години
Ако тая носи ценностите и бъдещето бая сме я закъсали:).Но поне явно прозира страха от загубата през несвързаното повтаряне на мантри 'комунисти', Евро ценности' и т.н.
85
0
 
23
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Оставете фантазьорите да се нафантазират. Радев да си бъде такъв, какъвто си бе до изборите. Вицето му да не се изхвърля с коментари и в дебати, защото нито е умна, нито е авторитетна. БСП също да си мълчи и да не търси ничия подкрепа!!!!!! Всяка чужда подкрепа ще провали кандидатурата!!!!!! Радев си е силен и сам!!!!!! Радев трябва да отказва всеки дар, защото ще е данайски! Организаторите на изборите този път да си свършат работата както трябва! Без подлагане на динени кори!
84
2
 
7
 
! Отговори
За какво ни е преди 7 години
Ако България остане без президент,какво следва ?Няма да има държава ли ?Толкова ли е важно да има президент ?
83
0
 
25
 
! Отговори
МЕСТАН и ЕРДОГАН преди 7 години
гласуват за ЦЕЦА. Тогава БЪЛГАРИЯ избира БЪЛГАРСКИЯ генерал РАДЕВ
82
1
 
24
 
! Отговори
единотвас преди 7 години
РАДЕВ е НАТОВЕЦ и ЕВРОАТЛАНТИК, А ВСИЧКИ С-О-РОСО-ИД-Н-И СТРУКТУРИ, НПО-та, ПАРТИИ /герб, рб, пф, атака.../, МЕДИИ /бнт, бтв, нова.../ СА СЕ ОБЕДИНИЛИ ПРОТИВ НЕГО. МНОГО СТРАННО .... ще гласувам за РАДЕВ.
81
0
 
5
 
! Отговори
Спиро преди 7 години
До странджата,искам и ааазз,искам и на мен да ми попее щерка му или да ми посвири женка му...хахахаха...
80
10
 
1
 
! Отговори
К. Нинова преди 7 години
Доган е нашият Аллах... - а Карадайъ е негов пророк...
79
2
 
5
 
! Отговори
БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ преди 7 години
150 000 000 лв струва един президент на най-бедната държава в Европа ?СТРУВА ЛИ СИ ???
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАМоже би е по-добре от Ердоган
77
0
 
9
 
! Отговори
Циник до 68 преди 7 години
Браво братле - много точен коментар! Макарче България не е президентска република - с други думи функциите на президента са по-скоро "декоративни" - все едно си избираме фикус ( на мястото на филадендрона) Както и бундеспрезидента на Германия - правомощията на нашия са здраво орязани! По скоро тези избори са "лакмус" за народните настроения! Не че лозунгите "стягаме колана", и хазната е празна - ще се променят.300лв. Пенсия....ужас - бях забравил колко зле е у нас!
76
16
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Смок"Гласуваш за Цеца, получаваш Местан! Найс, а ?"...Гласуваш за генералчето... - получаваш Доган! Найс, а?...
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАЦитат: "Според рубладжиите бившият комунист е по-опасен от настоящия..."Не, драги ми кУманизино, не. Така говорят платените тролчета като теб. За мислещите хора пребоядисаните комунисти са по-опасни, защото са изпълнени с омраза и реваншизъм. Те НЕ могат да градят, но за сметка на това могат да лъжат и грабят без мярка. Справка - ГЕРБ и голяма част от т.нар. реформатори.
74
0
 
12
 
! Отговори
Путин преди 7 години
До Странджата-странджа след кавала ще искам женка ти или щерка ти да ми попее малко на микрофона,а ти до мене да и се наслаждаваш и да и.лепиш евраци на челото..ама лекинко да не ги изпръскам сетне..
73
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ясно Ц.Цачева кой от пол е.Нека бъде ясно на широката общественост..