Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева влизала в битка.Така като я гледам,колкото и да ми прилича на мъж,генерала ще я нокаутира и във втория рунд.А за пенсиите на възрастните хорица си знаем-по 5 лв. на година и по 1,2 пържоли за Коледа и Виликден.Като на кучета.
111
0
 
23
 
! Отговори
Васо преди 7 години
"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя." Късно е либе за китка. Как сега се сети. 6г дрънкаш камбаната в Парламента.
110
28
 
5
 
! Отговори
К. Нинова преди 7 години
Ние сме за промяна: затваряне на еврофондовете, разрушаване на магистралите - искаме тесни, кози и партизански пътеки - ние асфалт не ядем, да разрушим арена "Армеец" и всички спортни зали, площадки, училища и детски градини, да затворим пречиствателните станции - ние искаме селски нужници, какво е това саниране - искаме къщи от кирпич, не искаме ний "Едно време на Запад" ... - искаме "Угрюм река"... - ни е сме за промяна...
109
0
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Радев снощи по БНТ каза :12 стратегически разработки съм подготвял при операции на НАТО,а сега ме навикват като комунист,като русофил и какво ли не.Когато някой от политиците е жертвал живота си в операции на НАТО може да дойде да говори с мене относно НАТО.Аз бъм българофоб и ме интересува единствено България да има достойно място и в ЕС и в НАТО.
108
2
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
"Не всяко злато сияе, не всеки скиталец е враг, здрав старец не вехне до края, не жари слана корен як. Ще лумне пак пламък изгаснал, над сянката - лъч засиял, строшеният меч ще зарасне, сваленият пак ще е крал.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
107
2
 
36
 
! Отговори
Ляво и Дясно преди 7 години
На Цецка Цачева , ако и разменим обувките , няма да знае коя да е лява и коя дясна , ще иде да пита бате Бойко, а той пък ще пита Началниците и тогава ще обясни на Цецка , кое е ляво и кое дясно ......
106
49
 
3
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Народа е с Герб! Народа е с Цачева! Мачкай Бойко комунистите.
105
21
 
5
 
! Отговори
Циник преди 7 години
"Цачева влиза в битка!" Аааааахахаха...като я гледам тази медуза - ако някъде няма асансьор , ще получи сърдечен пристъп! Не симпатизирам на нито един от двамата - мисля, че и двамата нищо няма да променят! Едната лакей на ***....другия русофил....подкрепян от БКП..упс - БСП. Не разбирам яростните ви битки из форума - наистина ли очаквате нещо да се промени? Мда...надеждата умира последна - човек не може да не ви разбере, и да ви се сърди.Единия от двамата - ще грабне доживотната 6ца от тото
104
4
 
10
 
! Отговори
по Нова преди 7 години
съвсем осезаемо манипулират събеседниците си и са заядливи Особено онзи с ръце в джобовете.Със заядливи и дребнави въпроси???защо не беше добронамерен арбитър при наглеца Чинийко Тасковски срещу Г_Н Методи Андреев?!Защо не внесе бон тон ,както го прави Хекимян??
103
11
 
6
 
! Отговори
РАДО ПЪПКАТА преди 7 години
БЕНЗИНА --3,00-ЛВ/л. ...и КОМУНИЗЪМ В НОВОЙ БУЛ..ГАРИ.СТАН НА ЕВРАЗИЯ!СЛАВА НА РУСИЯ!!!
102
2
 
32
 
! Отговори
Да бе, да! преди 7 години
Никак не е трудно минималната пенсия да стане 300 лв.Но това означава, че и минималната заплата ще трябва да се повиши, което също е възможно.Обаче тогава ще трябва да се краде по-малко, а на някои такова решение не им е изгодно!
101
9
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До нияНия, загори тенджерата и пропусна сапунката... - видя ли като вреш муцунката където не ти е работа...
100
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Цачева , срам и позор да говорите за Еврофондове , къде ви е икономиката, Еврофондовете така и така спират 2020, за какви фондове лъжете хората
99
3
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
В Шумен спечели Цецка защото партията на Местан там е силна и гласуваха за Цецка.С помощта на турците на Местан ,а не защото българите гласуваха за Герб,така както става и в Турция.Активистите на Местан са от Шумен,мисля че така се получи и в Силистра.В тези области Цецка спечели благодарение на гласовете на Местан-така че по кротко кой кого подкрепя.Защо партията на Местан която е протурска и подкрепяна от Ердоган подкрепя Цецка?????????Мислете преди да си дадете гласа и стига с тоя Доган.
98
2
 
31
 
! Отговори
ния преди 7 години
като трябва икономика защо крадете еврофондовете и останалото бе ЦАЧЕВА? я стига заблуди застанала си и говориш като някоя строга леля ! факай се смотла такава и ти и партията ти да го издухате един път хайде!
97
19
 
12
 
! Отговори
генерал Радев преди 7 години
Еврофондовеееееееее, мирноооооооо... - кръгоммммм марш!!!...
96
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе странджа,кога обърна палачинката?До вчера ги ръсеше в полза на ГЕРБ,а днес провокираш в обратна посока.Най-добре е да отидеш на лекар.
95
6
 
8
 
! Отговори
5 преди 7 години
БЕЗ ПРЕЗИДЕНТИ.НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО ЦАЧЕВА,НИТО РАДЕВ.НАПРАВЕТЕ НЕЩО С ТЕЗИ 150 000 000 ЛЕВА.ТОВА СА МНОГО ПАРИ.КУПЕТЕ НОВИ ВЛАКОВЕ ИЛИ АВТОБУСИ,УВЕЛИЧЕТЕ ДЕТСКИТЕ,НАМАЛЕТЕ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА ПРИМЕРНО .
94
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази сутрин по Нова ТВ видях една невъзпитана,злобна,ограничена и арогантна жена,която ни плашеше какво щяло да стане,ако не е тя и която сипеше хули и лъжи по адрес на ген.Радев,неща които той не си позволи да каже нито веднъж по нейн адрес.Никой няма право да ни плаши,да ни се кара и да ни втълпява за кого да гласуваме.Това е мажоритарен избор и всеки сам трябва да реши за кого да даде своя глас.Защото не сме овце,а мислещи хора,със свое мнение.
93
1
 
8
 
! Отговори
4 преди 7 години
До За какво ни еНищо ще спестим 150 000 000 лв държавни пари.