Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНяма по-тъпо и безотговорно поведение от раждането на много деца. Скотска история. Жената се унищожава физически, социално и интелектуално - тя става машина за разплод. Мъжът се превръща в безропотен, покорен инструмент в ръцете на владетеля на средствата за производство. При тези условия изобщо не е мъж, не става за нищо. Семейството живее само с функцията за хранене. Отвратително.Жалко че Ердоган, уж интелигентен човек, мисли и призовава така. Много жалко. Отблъскващо!
94
2
 
30
 
! Отговори
У преди 7 години
Това е перверзия, ти си самата перверзия. Като ти стана напечено какво търсиш в турското посолство?
93
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе там показаха срещата Тръмп и Меркел...КАК ТРЪМП ОТКАЗВА ДА СТИСНЕ НА МЕРКЕЛ РЪКАТА И СЕ ДЪРЖИ ДОСТА ГРУБО :-):-):-):-):-)
92
2
 
24
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
До Гopд TypчинРазбира се че ще се гордееш, щом си пишеш с българи в български сайт няма как да е друго.
91
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Турче, дано всичките ти приятели са кюрди! Да се ожениш за кюрдка и 10 деца да имаш и 100 внука!)"Искам да му напиша нещо но, сивото вещество ми е недостатъчно да обсъждам обстоятелста...ама трябва все пак да не остана по надоле от него, пък и няма аз как да защита дървата си и ромите...пък може и да се обиди ако напиша това:-):-)ТОВА РАЗБРАХ ОТ ЦЯЛОТО ТИ "смислено" ИЗРЕЧИНИЕ, с което си се опитал да ме "затапиш"... Продължавай може и някой ден да успееш:-):-):-):-)
90
1
 
33
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Така нарочената "война" между Ахмед Доган и Лютви Местан е ислямски заговор срещу България! И двамата трябва да бъдат съдени за измяна към България (тяхната лоялност е другаде-в исляма) и вкарани в затвора! А ония другия от снимката е направо за низвергване на него и рода му до девето коляно и с тях да бъде направено както се прави с предателите. Не заслужава дори да бъде погребан на българска зема, ...името му ме е гнyc да спомена.
89
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами не се ли досещаш, защо между Борисов и Местан имаше любоф? Както и между Борисов и Ердоган? Ами елементатно е. Борисов беше и е готов да продаде България за жълти стотинки. Те затова и американците си го обичат. Всички големи енергийни проекти на България бяха спрени от Борисов по искане на американците. Сега му сложиха прът в колелата на Борисов и всички ревнаха. Само, че ние българите не искаме да ни продават държавата, защото я обичаме. Не искаме Сащ не искаме Турция да ни се меси.
88
1
 
33
 
! Отговори
ЕВРОТАНКИСТА преди 7 години
Михайлов, чиято единствена заслуга е , че хариза на америкнците киноцентъра с уговоркарта да го оставят там за директор. И ползата на България, че снимат безплатно тук, че нарушават природни дадености, че спят в американския ШЕРАТОН, че не плащат данъци ТУК е НУЛА, ЗИРО
87
11
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Честно казано между двете злини ,по малката е Местан.на всичко отгоре хидроинженера струва много скъпо на държавата.
86
16
 
19
 
! Отговори
До 94 преди 7 години
Марш към Масква. Само ДОСТ
85
0
 
26
 
! Отговори
О, хооооо, я чакайте преди 7 години
малко!!!! Обърнете внимание на това - Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ ??? Понеже политическият език е вероятно труден за мнозина ..... явно не забелязвате термините - ПАТРИОТЕРСКО МНОЗИНСТВО ???? Чие мнозинство ??? Война ли ще има в България ??? Между Български партиоти и турски патриоти ли ???? Какво става тук ?
84
1
 
28
 
! Отговори
Щом ДОСТ към НАТО преди 7 години
ни зове трябва на минутата да побегнем обратно към РУСИЯ
83
1
 
33
 
! Отговори
ДВАМА ЛЪЖЦИ преди 7 години
на снимката са си лика прилика. И двамата изтъкват като уж предимство ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА си зависимост. А това си е голям НЕДОСТатък
82
1
 
25
 
! Отговори
Иво преди 7 години
И защо трябва да му вярвам. Лъгал ни е достатъчно
81
1
 
30
 
! Отговори
________________ преди 7 години
като няма турска намеса м а й к а ти ли търси при консула да се криеш и защо ч а л м и т е агитират да се гласува за ми з ер на та ти партия
80
1
 
37
 
! Отговори
КНСБ преди 7 години
Местане,като няма намеса и активна подкрепа от Турция защо именно Турция стои зад теб и твоята партия,а не Зимбабве,или Монголия?!Какво търси ти като се скри в ТУРСКО ТО посолство,защо не се скри в друго посолство,а именно в ТУРСКОТО?! Защо изобщо се кри?! И не на последно място като ти знаеме измекярския нрав никак не се радваме,че оглавяваш партия и се мъчиш с нечестни средства /тези "избиратели" от Турция няма защо да идват в България-те отдавна са отрекли България / да заграбиш властта-пфу!
79
3
 
29
 
! Отговори
МЕСТАН, БОСТАН преди 7 години
Приятелят Бойко, барабар с приятеля ЕРДОГАН да ходят на майна си
78
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви 300 евро да даде, като на него му плащат толкова за да се турчее? Верно, на по- *** им дават по 300 в левове, но това е щото не са образовани.))))
77
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз обичам България и ще гласувам за ДОСТ
76
3
 
31
 
! Отговори
ДОСТатъчно преди 7 години
сме се дупили на турците. Който има за приятел ЕРДОГАН да ходи на майна си в Анкара