Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО ВИНАГИ КОГАТО БСП И ДПС СА НА ВЛАСТ ИМА КОНФЛИЛТ МЕЖДУ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ,ЗАЩО В БСП НЯМА И 1 ТУРЧИН ,ЗАЩО ПРИ БОРИСОВ И МЕСТАН ИМАШЕ МИР И СПОКОЙСТВИЕ МЕЖДУ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ?ПИСНА НИ ОТ ГЛУПОСТИ И ИЗКУСТВЕНО НАПРЕЖЕНИЕ, ПИСНА НИ ОТ ПОЛИТИКИ ОТ ОТ 17 - ТИ ВЕК
74
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан е ясен, този мустакатия,,демократ", какво прави до него...всички русофоби ли са национални предатели?
73
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турче, дано всичките ти приятели са кюрди! Да се ожениш за кюрдка и 10 деца да имаш и 100 внука!)
72
0
 
20
 
! Отговори
Гешо преди 7 години
Шегаджия
71
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера какви са тия спорове. Искат ли българските турци да разберат каква кръв носят българска или турска? Много е лесно. Но не е много евтино мисля, че е 200 - 300 евро. Да си направят изследване на кръвта. Ако не вярват на българските изследвания, да си направят такова например във Виена.или другаде. Може и да не казват какъв е резултата, но те да си знаят.
70
1
 
28
 
! Отговори
До онзи .... преди 7 години
турчина роден в България ! Обичай родинат си ! Тя е една и няма друга като нея !!!! Където и да отидеш тя винаги ще е с теб !!! В сърцето и съзнанието си !!! Не назовавай чужда родина за своя !!! Тя е за онези които са родени там и обичат своята родина, но тя не е твоя !!! Твоята родина е тук и не се отричай от нея !!! Работи и обичай родното си гнездо защото само то е единствено твое, и на твоите деца ! Пет родини нямаме ! А не ни и трябват !!!
69
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ердо може да ги призове и по10 да раждат,но единствените, които ще го послушат са кюрдите и ромите в Турция,които имат 2-3пъти по голяма раждаемост от туркините."Бъди сигурен, че нашите ромски граждани в Турция нямат футболен отбор както е в България:-):-):-) иси ги обичаме, знаеш ли защо защото те са работливи, плащат си данъци и ток:-):-):-)и се образоват:-):-):-)а кюрдите не ги бъркайте всички с пкк...имам приятели в службата и на времето колеги от университета:-):-):-)нищо не знаете вие..
68
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ги спазвам ако не ги спазвах щях да съм в затвора. Обичам Бглгария и балканите не помалко от вас
67
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раждайте по- колкото искате, но както писаха по- долу, скоро кюрдите ще са повече от вас. А те за разлика от нас не страдат от толерантност.
66
8
 
27
 
! Отговори
Горд Турчин преди 7 години
Ейй българи българи, ако имахте малко акъл щяхте да разберете, че така с езика на омразата нищо не печелите, а само губите. Ако бяхте добри политици до сега ДПС нямаше да съществува и турците щяха да са пръснати из българските партии. Но благодарение на вашето държание към турците те никога няма да се припознават в българските партии и вие ще сте единствените губещи от това.
65
3
 
25
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Анонимен 58По Конституция в България турските партии са в нарушение на Закона. Така че, кат си турчин - бегом в Анадола да извършват възвратно-постъпателни дейности в отходната ти тръба.
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що Се ядосваш ...,като"няма "? !???
63
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 67Както казва шефа (Местан) ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ ТУРЧИН
62
0
 
28
 
! Отговори
До 64 преди 7 години
Може да си турчин, може да си японец. По паспорт ти си български гражданин и си длъжен да спазваш законите на България. Така както българите в Сащ са длъжни да спазват законите на Сащ.
61
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно е, че турците ще гласуват за ДОСТ. Затова нека ние българите да гласуваме за ДПС. Атака ще направят така. Който не е решил за кого да гласува за ДПС та Дост да не вземат превес
60
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Днес Реджо призова туркините да раждат по 5 деца и с тяхна помощ да превземе Европа."Не беше днес, а вчера. Не беше за тюркините в Турция, а тези, които са из Германия и Холандия..."Тяхното население намалява с всеки изминал ден, вие сте бъдещето на Европа" медиите цитираха само 5 ти деца, а"Ако ви стиска забранете и кипата на евреите...", а "Новоизбрания холандец ми се обади и ми каза да продължим от където останахме искал среща с мен...отговорих му чакай сприсе къде идваш Ти"А тез неща??
59
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе чувствай се какъвто си искаш, но пропагандата ти срещу България може да ти запали шалварите и рунтавите повесма.
58
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 61 Ердо може да ги призове и по10 да раждат,но единствените, които ще го послушат са кюрдите и ромите в Турция,които имат 2-3пъти по голяма раждаемост от туркините.
57
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИСТИНАТА В, ЧЕ ТУРЦИТЕ ПОДКРЕПЯТ МЕСТНИТЕ ЛИДЕРИ , А НЕ ЦЕНТРАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДПС,НАПРИМЕР В КЪРДЖАЛИ ГЛАСУВАТ ЗАРАДИ ХАСАН АЗИС, НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ЦЕНТРАЛНОТО,ТОВА Е ИСТИНАТА, И НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА
56
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 59От СофияТи си такъв какъвто се чувстваш АЗ СЪМ ТУРЧИН, ТАКА КАКТО БЪЛГАРИТЕ В САЩ НЕ СА АМЕРИКАНЦИ