Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кю пеци, пак идвате като аслани и пак ще си вървите в Анадола щато нас... Де ще ви гледаме чудото.
54
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан няма защо на се ядосва. Току виж вземе да дигне кръвно. Има си международни норми и закони, където ясно е казано какво е намеса. Не може министър от Турция да агитира за партия от съседна държава. Не може да се заплашват изселниците, че ако не гласуват за определена партия ще им се отнеме гражданство или бизнес. Не може посланик да обикаля и да прави пропаганда. За дейността си Местан трябва да бъде разследван от българското правосъдие. Навсякъде по света това е нормалната практика.
53
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес Реджо призова туркините да раждат по 5 деца и с тяхна помощ да превземе Европа.За Европа не знам, но може да напълни Босфора със сигурност!
52
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ей га джали, ходете си в Турция, щото тука нищо добро не ви чака."Прав си...А българите...и тях не ги чакаше нищо добро за това избягаха от България...
51
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 56Когато българите носеха османски паспорти .....- - - - -Я пак че нещо не можа а те разбера ???? От кой западнал край си ти изобщо ????
50
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Абе *** сплескан - къв тучин си ти, щом си роден в България, бе член сплескан? А кат са чувстваш турчин (нещо като гей) бягай при другите такива, тук няма място за тебе."Е заради такива българи като теб турците гласуват и искат да има турски партии...Вие българите докато не промените манталитета си, един турчин няма да гласува за българска партия!!! Вие сами си го правите...
49
0
 
30
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
И в ДПС И В ДОСТ лидерите са бивши комунисти и ченгета от ДС.На сънародниците турци им предстои труден избор!
48
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей га джали, ходете си в Турция, щото тука нищо добро не ви чака.
47
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС +АТАКА= политическа перверзияВреме е за ДОСТ
46
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Егати "турците ",в турция не са турци и в БЪЛГАРИЯ не са БЪЛГАРИ"Турци има на всякъде останали из балканите...Гърция, Македония, Босна...но само бай *** си мисли, че като повтаря нещо сто пъти ще се промени истината:-):-):-)Ататюрк е роден в Селяник (Солун)...и някои гърци:-) в Гърция са потурчени така ли, и някои македонци са потурчини така ли...:-):-):-):-):-)
45
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 48Уважаеми, не ми задавай *** въпроси !!! Погледни си паспарта ! Там ясно пише кои си и какъв си !!! Ако пише - турчин, турчин си, ако ли не ..... то си това което пише !!! Съвсем друг е въпроса кой къде е отишъл да работи ! Защото поне аз знам за хиляди австрийци които работят в Германия, и всеки ден пътуват до там, но те винаги казват че са АВСТРИЙЦИ !!! Просто в Германия им предоставят по-добро заплащане ! Но ти, щом пишеш на българки, и то грамотно ..... ??????
44
1
 
33
 
! Отговори
Повт преди 7 години
Местаня редовно да си пие Трибестаня и да ходи да копа на бостаня. Муахаха
43
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Егати "турците ",в турция не са турци и в БЪЛГАРИЯ не са БЪЛГАРИ"Кво си мислите като повтаряте едни и същи глупости ще промени истината ли:-)"Турците останали извън новите граници на вече Република Турция са нашето най-голямо богатство!" (Мустафа Кемал АТАТЮРК, 1923)"Отваряме границите за нашите братя останали на времето извън границите на Турция, Ако иска и Т. Живков да дойде!" (Т. ЙОЗАЛ, 1989)
42
4
 
23
 
! Отговори
Ама моля ви ? преди 7 години
Не слагайте на онзи човек дето каза АЗ СЪМ ТУРЧИН /вероятно в България ?/минуси, ...... ще му развалите интеграцията ..... европейци сме все пак !?
41
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако си роден в Турция и живееш и работиш в нея си турчин, но ако си роден в друга държава, и живееш и работиш в нея ти турчин ли си ???? "Интересно ми е как наричаш сънародниците ти разпръснати из ЕС държавите? ТЕ КАКВИ СА:-) Избягали от България, вече холандци, немци, англичани??? Интересно ми как наричаш ромите, които са родени и живеят в България...щом живеят там са българи...ммм тъмни българи:-):-):-)
40
1
 
44
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 44 Брачед, ти не разбра ли манталитета на потурчените българи? Аз съм живял доста години сред такава сгган за да имам претенции да охарактеризирвам мисленето им до най-тънките детайли. Тези потурчени *** искат и МЕЧТАЯТ един ден да стане турско у нас!Искат Турция да ни завладее отново. С такава надежда живеят всички до един от тези потурчени ***! Още да обяснявам ли?
39
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен турчинбагажа и в турция с 200. там ердоган ще ви оправя всеки ден а вие ще му се радвате.защото както ататюрк направи турция светска, така ердоган ще я певърне в султанат.
38
5
 
34
 
! Отговори
Я виж ти ??? преди 7 години
До Анонимен 34АЗ СЪМ ТУРЧИН, И СЪМ ПОДКРЕПЯЛ И ПОДКРЕПЯМ ДПС,НО ГОВОРЕНЕТО ПРОТИВ ТУРЦИЯ И ТУРЦИТЕ УЖАСНО МНОГО МЕ ДРАЗНИ, ....- - -- - Ха, така !? Как така турчин роден в чужда държава ??? Ако си роден в Турция и живееш и работиш в нея си турчин, но ако си роден в друга държава, и живееш и работиш в нея ти турчин ли си ???? Не така моля ти се !!! Всеки който поиска да е друг от обществото в което живее е свободен да го напусне и да отиде да живее в онова общество в което желае ! Но не така!
37
0
 
42
 
! Отговори
пловдив преди 7 години
Местан да се изхвърли ,като бълхаво коте извън България,а евгени михайлов е канален плъх и ще гори в ада
36
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотари да се научат на правилен български език.Местан може да им послужи за пример.Доган и той голям патриот го раздава.Изгони ги Ердоган като мръсно котел сега се чудят какви нови простотии да сътворят,само и само да си пазят интересите