Мобилизация - иначе може пак да сме първи, а да управляват други!

Борисов: ГЕРБ печели в големите градове, където не могат да се купуват гласове
19 сеп 2014 20:53,
111
Мобилизация - иначе може пак да сме първи, а да управляват други!
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ печели в големите градове, където не могат да се купуват гласове, каза лидерът на партията Бойко Борисов на предизборен митинг в Хасково. 

"Ще видите резултатите какви ще бъдат в Хасковско – колко ще имат РБ, БСП и ДПС, преди всичко в ромските райони", изтъкна той. 

„Трябва пълна мобилизация, защото можем пак да сме първи и да ни управляват други. ГЕРБ иска пълна мобилизация на българския народ за работа. Без работа няма просперитет.

От нас зависи, мога да гарантирам само, че ще положим денонощно старание да извадим държавата от кризата“, подчерта Борисов. 

Според него БСП и ДПС имат план само "да сменят „Атака“ с „Цензурата“ в безпринципната си коалиция".  Той подчерта, че са дезертирали, защото знаят, че държавата е в криза.

„Дойдат ли БСП, банките падат. Най-много обичат парите на другите“, обясни Борисов.

Бойко Борисов припомни пред жителите на Хасково за инициативите в помощ на пострадалите от наводненията, които предприеха кандидат-депутатите от ГЕРБ.

"Това не е популизъм, а реална помощ. Хората си я оцениха и си я разбраха", посочи бившият премиер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Бойко Борисовизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ВИЕ ХИЧ НЕ ГИ ОБИЧАТЕ.........!
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тито или Тато.Има разлика.
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора не се палете толкоз.И Миков и Борисов преди 25 години са членували в една и съща партия-БКП.Това е истината.И при едните и при другите си беше мизерия.Затова за четвърт век ни избяга четвърт от населението.Дотук политик като Тито ние не сме имали.Само някакви мижитурки.
82
3
 
11
 
! Отговори
МИНЧЕВ преди 9 години
ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ,ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПАК БЕЗХАБЕРНИК И СПОРТИСТ С РАИРАНИ ДРЕХИ - ТОВА КАЗВА ТОЯ ОТ СНИМКАТА ! ПОВЯРВАЙТЕ МУ ПАК И ГО НАСТАНЕТЕ В СТОЛА НА ПРЕМИЕРА !
81
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 76Други неща бих приел някак си, но герб и морал- никога!Какъв е моралът на една доказана мутра, пребивала хора, крала банки заедно с любовницата си Цветелина, зарязала семейството си заради номенклатурната си мутреса, и това ако е морал, не знам тогава какво не е ?
80
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DA, GERB !!!!grupa 39, Germanija
79
12
 
3
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
Uspeh !
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
към 98:То има ли такива бре?!Като почнеш от Буда и ги караш наред........че свършиш до Василев/Неофит/Всички са сволачмой човек,всичкииии!
77
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За разорената от социалистическата мафия България не е нужна "твърда ръка",а политици с ум и да не са били социалистически ДС,кгб ***! Закон за ЛУСТРАЦИЯ се иска!
76
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Без ББ и ЦЦ - ГЕРБ ще е НОРМАЛНА партия!
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сретанеееее,дека си брееее?!
74
6
 
7
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Няма никакви партии, политици и избори. Гласовете не се броят, и вашето негласуване също няма стойност - те ще кажат че са гласували повече от очакваното. Освен това тези дето няма да "победят" ще си получават заплатите както винаги, всички ще имат право да крадат колкото могат, но назначените за победители ще получават европарите. Българите ще стават не само по зле, но ще се форсира и геноцида, защото искат вече да не отлагат Ню изсраил. Изходът от ада е само един - избиване на евреите!
73
2
 
14
 
! Отговори
НАЧАЛОТО НА КРАЯ ИМ преди 9 години
ТОЧНО ТАКА - ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА, ДА СЕ ПРОВАЛЯТ, ЗАЩОТО ЩЕ ГИ НАБЛЮДАВАМЕ ВНИМАТЕЛНО ЗА КАКВО ИЗЛЪГАХА НАГЛО И ЦИНИЧНО/ЗАЩОТО ОТДАЛЕЧЕ СИ ЛИЧИ ,ЧЕ ЛЪЖАТ БЕЗОБРАЗНО/ И КАТО ИМ БИЕМ ШУТА, ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ЗАВИНАГИ. ТАКА ЧЕ, НЕКА СПЕЧЕЛЯТ ПИРОВАТА ПОБЕДА. ТАКА ПОБЕДАТА ИМ ЩЕ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ ГЕРБ
72
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой вярва ли му още на тоя ***?
71
4
 
17
 
! Отговори
Георгиева преди 9 години
Б.Борисов и Цв.Цветанов са безочливи лъжци, крадци, измамници и какво ли не още.Няма други така безсрамно да лъжат.В 80% от коментарите ги наричат тъпънари.Много точна характеристика.Думата мобилизация не е призив за по-активно гласуване, а гласуване за ГЕРБ.Не знам как ще ги изтърпя тези некадърници.
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаш още няколко годинки да грабиш сам и да се оправдаваш с предишните до Аспарухово време, след което да си биеш дуспата и да изчезнеш в дън земя. То е ясно, че всички ще ти сърбаме попарата но от сега се усмихвам, каква насрана физиономия ще имат след време собствените ти привърженици и как ще си задава сами въпросът, как може да сме били толкова ***?
69
1
 
2
 
! Отговори
anonimen 55 преди 9 години
Ako nyakoy ima nisko kravno-da 4ete tapotiite na toya i da gleda maznata mu kriva mutra!Garantiram,4e kravnoto vi 6te stigne normalni granici,a moje i po-nagore da stignat!
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
към 81 или 76 или...той е един и същ ***:А бе онзииии,и мутромилиСионерите лище оправят държавата?!Ти пиеш ли си хапчетата?!У ваше село мутри немате ли?!Да си видял мутра да даде залъка си на беден човек?!Или милиСионер?!А ако е и мутра и милиСионер?!Боже,Боже?!Не пиши глупости,моля те!
67
1
 
7
 
! Отговори
бойко почвам те 8 преди 9 години
Инвест банк на Петя Славова, където от сметки на фирми са източени над 5 млн. долара. Банката не ги връща на клиентите си, кражбите са документирани, БНБ тогава прави проверка и също ги констатира, но не взима мерки. И отново излиза с обяснение, че това е частно-правен спор.В случая с банката на Петя Славова парите не са откраднати с фалшиви пълномощни, а от вътрешни хора на банката и са отишли по сметки на фирми пак на хора на банката и за купуване на имоти от Феста холдинг на Петя Славовапърво тричленен, после петчленен състав на Върховния съд (през юни 2011 година) осъжда БНБ да из