Реформаторите против широка коалиция, искат само дясна

Ще има още преговори - двустранни и тристранни
22 окт 2014 15:13,
42
Реформаторите против широка коалиция, искат само дясна
Снимка: архив Булфото

Реформаторският блок ще участва само в дясноцентристка коалиция за управление и е против широка коалиция. Това решиха партиите в съюза по време на заседание на парламентарната си група. Тя се събра след изненадващата среща на лидерите на Реформаторите с Бойко Борисов късно във вторник.

Още по темата
По време на днешното си заседание Реформаторският блок одобри Патриотичния фронт за възможен партньор в десен кабинет. „За нас Патриотичният фронт като коалиционен партньор в едно дясноцентристко правителство е приемлив вариант“, каза Найден Зеленогорски от Движение „България на гражданите“.

Той разказа, че по време на срещата си Реформаторите са обсъдили вариантите за широка коалиция или дясноцентирстка коалиция. „За нас решението е дясноцентристка коалиция, каза Зеленогорски, цитиран от БТА.

Той обясни, че Реформаторите нямат проблем АБВ да подкрепя определени политики и позиции. „Но за нас, ако има коалиция, тя трябва да е дясноцентристка“, беше категоричен Зеленогорски.

Лидерът на НПСД Корман Исмаилов пък обясни, че предстоят двустранни и тристранни преговори, включително и с Патриотичния фронт. Според него тези срещи трябва да се състоят тази и следващата седмица.

На заседанието си Реформаторите са обсъдили и правилника на групата си. Те все още не са избрали ръководство. Възможностите за това са две – шефът на групата да е само един или да има съпредседатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
33 какво предлагаш когато гласуваха едва 49% и процента на Реформаторите е такъв все от някъде трябва да се тръгне не може все в глуха опозиция а и дтраната е изправена пред колабс и не е за нови избори сегаОдисей 1
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
34 и как без власт искаш да реализират реформите стига простотии Одисей 1
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
35и какво ще спечелиш то от това че няма да ги има пак ще си останеш в сущата мизерия както до сегаОдисей 1
30
1
 
0
 
! Отговори
Н.Петров преди 9 години
На следващите избори Блока ще е между липсващите в НС , просто много са се забързали , вярвайки , че ще им обърнат внимание и че нещо ще зависи от тях.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СДСVLAST I KOKAL DVE PRIMAMLIVI NESHTA ZA RB
28
3
 
2
 
! Отговори
СДС преди 9 години
ако има коалиция, тя трябва да е дясноцентристка, беше категоричен Зеленогорски....Г-н Зеленогорски, Вие още се облизвахте от майчиното мляко, когато хората гласуващи за СДС, искаха един по-добър и морален свят. Нима този морал може да се достигне с коалиция и правителство ,начело на което е мафиот,престъпник и ***. Затова ли се бори СДС и сега "реформатори". Не се съмнявайте че ако се свържете заради пари и власт с Борисов и Вие ще отнесете хурката след 4 години или по-рано....
27
9
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Бесен Българин 2Не може да работиш като роб и бездомно куче свръхнатоварваща работа за смехотворните 150 евро на месец....------------ Това са пълни глупости. Никой не работи свръхнатоварваща работа за 300 лв. Свръхнатоварените хора взимат по 3-4 000 лв.
26
0
 
10
 
! Отговори
ПУНТА МАРА Е ТАЯ... преди 9 години
НОМЕРА Е ДА ГУШНАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ДО ПРОЛЕТТА!!..Па после ---и да паднем и да бием, пак ще се нагушиме и напием!Стари комунистически тарикатлъци на всички и .... Фамилия Пръмови!!!!!!!
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мачкай боко *** и дръж плоският данък защото всички леви са врагове народни искат пак да живеят на гърба на работливите и умните
24
6
 
8
 
! Отговори
преди 9 години
Кои са реформаторите, че ще поставят условия за вида на коалицията. Събирали са ги от кол и от въже , но имат претенции като да са 150 депутата. Вижте се, за една каруца хора и за нищо не ставате.
23
2
 
8
 
! Отговори
про преди 9 години
До ПРО-***....Ненавиждаме електорални единици, които 25г подкрепяха субекти, газещи народни и еврпейските закони.Субекти, които без решения на ЕК затвориха АЕЦ КоздлудуйСубекти, коит противно на Конституцията и Европейския договор за Развитие подписаха криминални договори с Тец1 и Тец3 и ВЕИ-лапачите.Субекти, които гласуват за осъдени престъпници, мутри и убийци!Хора, които мразят Българския народ и бленуват за неговия мизерен скорошен крах!Само това е.
22
3
 
1
 
! Отговори
ПРО-тъпаците.... преди 9 години
...ОТ АТАКА ....ХА,ХА,ХААААААА...Вие мразите вскички ,бе ...но , най-много , себе си!Виж , ако ми бутнеш...ше ти напрайм страшен стандарт !!!!Вервай ми!
21
1
 
7
 
! Отговори
про преди 9 години
Нито имам голяма фирма, нито съм мутра с бизнес.Не се дявам поради липса на качества, накояй клиентелска партия да му уреди лесно с проектче, да глътна едни милиони, пък аз там да позамета уж някаква работа.Не карам джип, моралист и радикален родолюбец съм.Ако клиентите нямат пари, аз страдам, ако имат и аз съм добре!Не виждам да гласува за друг освен за АТАКА, които са единствените с конкретика в ангажиментите си към хората и прозрачно се борят са европейски стандарт!Мразим чорбаджии.
20
2
 
7
 
! Отговори
ТИЯ ПА ГЛУПАЦИ.. преди 9 години
..НЕМА ДА ИЗКАРАТ И ДО ПРОЛЕТТА С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!САМО ЩЕ СПАСЯТ БСП ОТ ЯВНА ГИБЕЛ.....!Ама , пуста лакомия ...за власт!!!!
19
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха деформаторите са дъщерна фирма на ГРОБ, но хората не упяха навреме да го разберат и сега ще видят кон боб яде ли
18
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оле оле, ама вие сте големи детективи всичките бре. Ще припадна от смях ("иска да ни продаде на запада"//"***"//"Костов е виновен"). Ей болни мозъци я се освестете и вижте кой е истинският проблем в държавата, а не ми се правете на Анна Чапман, че да не ви казвам вие какви сте рубладжии.
17
0
 
15
 
! Отговори
6 преди 9 години
НОВИ ИЗБОРИ -да видим всички партии от къде ще извадят още пари за гласове
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАИДЕН ЗЕЛЕНОГОРСКИ- ЕДИН ПРОВАЛИЛ СЕ *** КОГОТО В ПЛЕВЕН НЕ БИХА ИЗБРАЛИ И ЗА ***, КАЗАЛ НЕЩО СИ ТАМ.
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко, ако разсъждава трезво ще направи коалиция с БСП и АБВ и ще измете тия рефоррматори-комунисти, които продадоха синята идея. Една каруца народ заедно с коня си, а и акъл дават.
14
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е,че реформаторите събраха този процент,само и единствено антигерб говоренето си и с обещанието си за реформа в съдебната система.Нищо друго не се чуваше.Изведнъж за няколко дни палачинката се обърна.Реформатори до тук ви беше.Облажете се с власт,защото това ще ви е за пръв и последен път.Парламента на следващите избори ще го гледате на картинка.