Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!

Премиерът посети Ямбол в традиционните съботни инспекции
Обновена: 13 фев 2021 12:24 | 13 фев 2021 12:11, Петя Славова
321
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов продължава с традиционните си съботни инспекции. Този път той посети пречиствателна станция в Ямбол в компанията на финансовия министър Кирил Ананиев и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство. На място бяха посрещнати от кмета Валентин Ревански.

Борисов попита каква е ситуацията в града, а кметът го увери, че водата е пречистена и е в норми. Стана ясно , че най-добрите пречиствателни станции, които са в Европа, ги има и у нас.

Готов е проекта за кръговото на околовръстното в града, обяви Нанков и обеща, че ще бъде сменена и канализацията на града.

Борисов допълни, че много са се повишили доходите от заплати и пенсии, а Ананиев обясни, че над 6,6 милиарда лева повече има сега спрямо 2017 година. Тази сума е инвестирало правителството за доходи и пенсии в рамките на настоящия мандат.

Финансовият министър допълни, че през четирите години от 2017 до 2021 г. до пенсионерите са достигнали 52 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,366 млрд. лв. което е ръст от 37,23 %. За мандата до заетите в бюджетната сфера, включително  учителите, полицаите и лекарите са достигнали над 33 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,252 млрд. лв. или има ръст от 61,66 %.

"Нека хората в Ямбол знаят, че се строи, прави се и местната и централната власт работят в пълен синхрон", каза категорично Борисов.

Той допълни: "Всичко е на наша страна. Толкова добре сме направили и там, където има нещо да се доправя, го дооправяме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
39
 
! Отговори
така е по-добре преди 3 години
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го доОТКРАДВАме!
1
5
 
39
 
! Отговори
Браво бе преди 3 години
Протест пред палата на Вожда в Банкя, но той се изнизал по тъмно като пръдня от *** и ИНСПЕКТИРА в Ямбол!