Янев пред областните управители: Основната задача са изборите

Според премиера предизвикателство ще бъде машинното гласуване
112
Янев пред областните управители: Основната задача са изборите
Снимка: БГНЕС

Основната ни задача е провеждането на честни и прозрачни избори, заяви служебният премиер Стефан Янев пред новоназначените областни управители на среща в Гранитната зала на Министерския съвет. На нея присъстват и министри.

Още по темата
Кабинетът смени всички предишни губернатори именно с мотива за прозрачност на предстоящия вот за парламент на 11 юли.

Янев посочи и основното предизвикателство пред организацията и провеждането на вота, а именно това, че той ще бъде изключително с машинно гласуване.

Целият процес се базира именно на машинното гласуване и всички решения, които до момента е имало, се знаят, но сме поставени пред нови предизвикателства, каза премиерът.

Освен представянето на областните управители пред медиите, фокус на срещата са както организацията на изборите, така и текущи оперативни задачи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
10
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Основната цел е ясна-да се осигури победата на разединителя Радев на президеатските избори! Затова се назначават верни *** него хора , затова и Рашков унищожава специалните служби.Нека поне вземат пример от Италия , където служебното правителство гледа освен изборите и начина за преодоляване на пандемията и кризата , породена от нея!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следваща стъпка, да закачат пак петолъчката на партийния дом, грейт съксес.
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя чебурашка трола сън не спи да коментира тук. Намери си истинска работа бе, аххмак. Скоро няма да имаш и за цигари пари.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма какви пари да спират и не е пропаганда на ГЕРБ. Финансовият министър, без да мигне за цял час, обясни, че пари нямало...
24
9
 
3
 
! Отговори
АБЕ? преди 2 години
гЪрб и Борисов са много добре запознати с комунистическите лозунги и фрази. Но не толкова и с фашистките "arbeit macht frei" - цитат на Борисов
23
15
 
6
 
! Отговори
ГЕРБАВА трол преди 2 години
Тролта на ГЕРБ е в шаш и паника, че ще и спрат стотинките след 1 месец.
22
10
 
3
 
! Отговори
Спас Гърневски преди 2 години
Води ни ПАРТИЙО, води ни под БОЙКОВИТЕ ЗНАМЕНАСвети с червеното си име сред гербавите имена!
21
8
 
3
 
! Отговори
маймунката на бойко преди 2 години
До Малко за политика..................Всичкото гербаджийски *** на позиция..........Напиши нещо смислено бе радевистче! Все ги ръсите едни такива копи-пейстки истории. Не се ли срамуваш, че нито една своя мисъл не можеш да напишеш? Или изобщо не ти пука, ти си само за хонорара!
20
2
 
9
 
! Отговори
пръдните на ГЕРБ преди 2 години
Покрай изборите колко руски поръчки ще изпълнят? Изборите са димна завеса за Радев, Янев и Божков.А кой е Янев??Събрал ги неговите си назначения и им говори в стил "Викам ти дъще, сещай се снахо". Всеки в тази зала знае, че Янев ги призовава да следват руския сценарии за изборите ... за това ги е назначил.Военната хyнта ежедневно става за смях!!!
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Янев е Яне Янев от партия Ред, Законност и Справедливост.
18
1
 
12
 
! Отговори
стонове от нужника преди 2 години
Кой ги избра тези комунисти да се разпореждат с държавата ни? Я, да се махат! За какви се мислят тези ченгета и ***, да рушат демокрацията ни? Я марш при Путин!Фуражката винаги е деформирала възприятието и мисленото. Янев , въпреки, че е генерал се държи като ординарец на недоразумението от Дондуков 2 и изпълнява "на бегом" всяка негова команда. Почти си е свършил работата по разсипването на българските служби за сигурност и предаването на руснаците на всички сведения за разбитата руска шпионска мрежа. Но сега от куртоазия се припомня за какво аджеба е назначен на този пост! Може би това е пър
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Покрай изборите колко руски поръчки ще изпълнят? Изборите са димна завеса за Радев, Янев и Божков.
16
7
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Всичкото гербаджийски *** на позиция.
15
2
 
8
 
! Отговори
Ал. преди 2 години
А кой е Янев??
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу диктатурата на Радев!
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, няма ли да смениш и чистачките в министерствата?
12
4
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Много плахо действа този Янев. Няма много време,а не бива да се приема за даденост, че ще спечелим изборите. Трябва да действа по-решително! Трябва да обяви война на Гърция, за да ни изключат от НАТО. Веднага след това да обяви война на Русия и да изчака първата седмица на зверски бомбардировки. След това да подпише капитулация пред Русия. И няма да има избори, а вместо това г-н Путин ще назначи управници от Русия на всички постове и фирми тук. Само така патриотизмът ще победи гарантирано!
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ги избра тези комунисти да се разпореждат с държавата ни? Я, да се махат! За какви се мислят тези ченгета и ***, да рушат демокрацията ни? Я марш при Путин!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В министерствата са пропкопка, милиционер, прокопка, милиционер. Със сигурност Янев е спазарил с ДБ и розовите либерали да пазят гей прайда.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Междувременно решиха да овладеят НАП, ДАНС и всички структури в министерствата. Напълниха ефира с безпочвени обвинения и дори нарушиха закона за банковата тайна, разгласявайки данни за кредитополучателите.