Кампанията на Герджиков-Митева конструктивна, делова и без нападки

Инициативният комитет регистрира двойката в ЦИК
Обновена: 4 окт 2021 13:29 | 4 окт 2021 13:29, Камелия Цветанова
363

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България заслужава да бъде представена пред останалия свят от проф. Атанас Герджиков, България заслужава той да бъде подпомаган в дейността си от достойна жена като Невяна Митева, заяви Радомир Чолаков от Инициативния комитет, издигнал кандидат-президентската двойка Герджиков - Митева, след като се регистрираха в ЦИК.
Още по темата

„Президентът на нацията олицетворява единството на нацията, което означава, че трябва да бъде добри приет от всички социални групи“, посочи той.  

„Не може президентът да казва, че не желае подкрепа от този или онзи, той трябва да бъде подкрепен от всички“, добави той.

Чолаков увери, че кампанията на двойката ще е конструктивна, делова и кандидатите няма да отправят каквито и да било забележки към с другите кандидати.

Предизборната кампания на Герджиков ще бъде платена от Инициативния комитет, а не от партия.

„Сегашният президент Румен Радев има зад себе си правителство, което може би не е силно и работещо", подчерта той.
Чолаков съобщи още, че са регистрирани под номер 7. Според тях, кампанията за парламентарните избори не трябва да се смесва с тази за президентските.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: Герджиковцик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
9
 
9
 
! Отговори
Магарица преди 2 години
Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.
180
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Mopcku_ "Герджиков=ГЕРБ=Тиква=калинки=корупция=кражби." Нещо не мога да видя връзката между горния бълвоч и заплати по 5 долара и пенсии по три. От друга страна Радев=БСП=заплати по 5 долара и пенсии по 3=комунизъм=режим отпреди 89=Белене е друга работа.
179
11
 
9
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Герджиков=ГЕРБ=Тиква=калинки=корупция=кражби. Не, благодаря госпожи и господа гърбави *** ;) и да си тролите пръстите по клавиатурите във възхвала на тая просттотия, все тая. Президента е Румен Радев :)
178
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, не, пак заложиха тандемът ГЕРБ - ДПС на куция кон!
177
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление това няма да е поведението на слугите на Радев, които вече активно мятат мръсотия по Герджиков.
176
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко хора го знаят тоз и какво е направил за България ? Черпя с уиски ако някои отговори
175
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, появила се двойката ГЕРБ - ДПС? Нищо чудно, че в политическия сайт я рекламират!
174
4
 
12
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Мутрите яко плащат на медиите непрекъснато да ни пробутват мутренския кандидат. Денонощно все за кандидата на мутрите пишат и говорят, а за Радев пълно мълчание
173
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Постовете ти говорят повече от "уверенията" ти." - Нямам никакви намерения да уверявам някакъв *** в нещо. Ти си тролът и двамата го знаем. Важното е Герджиков публично да потвърди или отрече мнението му за Левски, за да е наясно всеки български гражданин за какво гласува. Да предадеш на шефовете си написаното от мен... :)
172
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е кандидат с турски произход,залагам на Осман Октай.Истински българин по дух,отказал се от дпс.ДПС е турска партия с български кириак стефчовци за яко крадене и затриване на населението,за да дойде ерюкянчо.
171
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 205 "Аз съм бил руски *** хахаха ... А ако ти кажа, че на последните президентски избори гласувах за Цачева?" Мдааа, думата на руския *** значи точно ... нищо. Постовете ти говорят повече от "уверенията" ти.
170
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков засега има подкрепата на крадците. Като как ще получи и подкрепата на нормалните хора?
169
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Никой не "отрича" Левски, но факта, че описваш действията на Русия като нещо "отпреди повече от век" е показателно за това, че си руски ***, пишеш тук за пробутването на руското влияние в България." - Аз съм бил руски *** хахаха ... А ако ти кажа, че на последните президентски избори гласувах за Цачева? Много съжалявам за стореното от мен и се извинявам на българите за това. Оттогава повече не съм гласувал за ГЕРБ и нямам намерение да го правя, но руски *** по-скоро си ти отколкото аз... :)
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 199А вие залагате на печена тиква шкембелийка.
167
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАНДИДАТЪТ НА ДПС!
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 193 "и също за Русия и ролята й през 19 век. Доволен? ... :)" Аз искам ОБСТОЕН ДЕБАТ за ролята на Русия в българската история от средата на 18 век до ден днешен, включително по повод на нейните позиции при Съединението, Обявяването на независимостта ни, Балканските войни, Атентата в Света Неделя, поведението й през 44та, режима до 89та, позицията й по Македонския въпрос, позицията й по въпроса с БЪЛГАРСКАТА азбука, и т.н. ТОГАВА ще видим кой какъв е. Така бих бил ДОВОВЛЕН. :)))
165
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Телевизиите ще го наложат тоз , а тез които наистина стават за президенти ще ги оплюят
164
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новият Кириак Стефчов.Заможен българин,верен на турската власт.
163
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво ! Най-накрая страха в родните медии започва да изчезва и да се отразява наистина обективно, новините и събитията които наистина са от значение за обществото.
162
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 186 "Обаче някой да отрича Левски вече ми идва доста в повече отколкото някой да идеализира Русия и постъпката й отпреди повече от век." Никой не "отрича" Левски, но факта, че описваш действията на Русия като нещо "отпреди повече от век" е показателно за това, че си руски ***, пишеш тук за пробутването на руското влияние в България. Въпроса е, защо ти липсва и елементарно самоуважение, та се подлагаш на поробителите ти?