Лена Бориславова: Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея

Продължаваме, добави тя
9 авг 2022 19:31, Нели Христова
238
Лена Бориславова:  Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея
Снимка: БГНЕС

"Промяната на система, изграждана години наред, за да служи на малцина хора за сметка на едно цяло общество, е дълъг и труден процес. Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея. Промяната означава да напуснеш комфортната си зона и да поемеш риска, че по пътя няма да ти се случат само хубави неща. В тези моменти обаче е важно да имаш екип от също толкова вярващи и мотивирани хора, а още по-важно е те да започнат да работят като една смазана машина и да порастват. Продължаваме".

Това написа в профила си във Фейсбук шефката на кабинета на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БКПто от промени няма нужда, нуждае се най много от уж усещане за промени. Тоест народа да има усещане за промяна за да може БКПто да си го върти както си поиска! И така до новото столетие!
129
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОМЯНА БЕЗ ЗТВОР ЗА ДОГАН, КОСТОВ, СТАНИШЕВ, ОВЧАРОВ И ДР, НЕ МОЖЕ ДА ИМА
128
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, първо да върнете с Киро онези 26000 лева за самолетното гориво на Еърбъс-а! После Киро да върне 6-те заплати, където КС отсъди, че не е бил никога служебен министър заради фалшива декларация! Върни парите от заплатите за назначението се след като си вдигала краката в квартирата и после се изказвай за промяната, щото това не е промяна. Нищо ново няма в това да ти ровят в парапета. От както се е създал света се вдигат крака. Каква е промяната? Дори е демоде да ходиш с женени мъже.
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БРЕЙ (КАУФЛАНД) СЕ ХВАЛЯТ САМИ......... БРЕЙ, ВАЙ, ВЪХ ЛИ Е НЕ ЗНАМ, НО СТОКА, КОЯТО НЯМА ПРОИЗВОДИТЕЛ С АДРЕС И ТЕЛЕФОН, НЕ КУПУВАМ. КАЗАХ.
126
2
 
20
 
! Отговори
Слави благодаря преди 1 година
Вече спирам да чета за ленка киро асен ясни са за всичкиОляха се за -6 месеца благодарности за слави , че ни спаси от тая напастМного малко хора се сещат да му благодарят
125
0
 
19
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Жалко няма го фалкона за вечеря в гьрция на свещи
124
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази дървен философфф ли стана вече?
123
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ни интересува нас нормалните хора какво е казала една държанка? Кой е избрал това същество? Защо ни натрапвате политически трупове? Тази госпожица е една от виновните за кризите в България. Къде е 4 пъти по-евтината газ, за която гарантираше госпожица Лъжа? На жени, които където си вадят хляба си вадят интимните части не е за вярване.
122
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо е на Корал с жена си и Ленчето потъна в размисли и страсти. Хахахахахаха Ръси мозък на килограм. Хвърли фалшивия годежен пръстен и брои дните кога ще се върне Кирчо от семейната почивка. Такива като Лена разтури къщи често остават без дете докато вземат бащата на децата. Това е орисия. Нищо не зависи от нея. Едно куче научи ли се яде......отказване няма.
121
1
 
7
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
До отчаяната всичките ми приятели заминаха в чужбина последните двама преди месец при промяната на ленчето - вярно е сбьркала си щях да напусна и ас но се разболях и нямам вече вьзможност да работя в чужбина
120
0
 
10
 
! Отговори
Лаф да Става преди 1 година
По добре да си поговорим за размери и тройки! Остави ги тези промени и серъозни теми!
119
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По лошото е не че ще станем ромска държава, а че ще е ромска държава от жители с много ниско iq, който не могат да пишат и да четат. Това означава огромна бедност и престъпност. Тежко им на тия, които ще останат тук и няма да живеят в затворени комплекси с въображаема охрана.
118
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 111 По времето на ГЕРБ ГОДИШНО напускаха по 70 хил. души, така че общо избягаха около 700 хил.млади хора.Това е равносметката.
117
0
 
15
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Ти напусна комфортната си зона с уредени връзкарски 14000 лева като Ахмет Доган за консултации и къде отиде? Как си развали комфорта? От 14000 лева на 100 000 с комисионни? И аз искам да съм от промяната с развален комфорт. Писна ми от комфортния Форд, искам да си разваля комфорта с Мерцедес! Кифла! Стига сте се правили на жертви, kpaдци, лъжци и мошeнници!
116
3
 
7
 
! Отговори
До 119 преди 1 година
Всяка година изчезват над 120 000. И се пръкват все повече ромчета. Цели градове сменят етническия си състав. Към 50-та година България ще бъде разделена на две части - Източна Ромелия и Западна Ромелия.
115
1
 
4
 
! Отговори
до 118 преди 1 година
Няма общо с политиците, разберете го! Хората не напускат по политически причини, а по икономически. Робовладелците в България са олигарсите. Олигарсите пречат да се вдига заплатите. Както виждате, те са съгласни да плащат минимална заплата по документи, за да не плащат реални осигуровки. Въпросът е икономически. Всичко е в ръцете на олигарсите. Политиците са второстепенна причина. Казвам Ви го като човек, който е деполитизиран.Аз ненавиждам политиците, но не са те виновните.
114
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направи си корекция и на носа.
113
8
 
1
 
! Отговори
До 111 преди 1 година
Само за времето на ГЕРБ са изчезнали 85000, на всеки 10 години има преброяване, това как ти звучи.
112
13
 
2
 
! Отговори
До 109 преди 1 година
Съгласен съм, ако ГЕРБ бяха успешни, миграцията щеше да намалее или дори да се обърне, но кой е луд да се връща в това корумпирано гето, където всичко е обръчи от фирми и политически назначения. На България и трябват дълбоки реформи и никоя от системните партии няма да го направи, защото за тия години са имали възможност, но те даже не са го и споменавали, че искат да го направят. Само ПП
111
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЕНЧЕТО Е ДУПЕНА ДОКАЗАНО Е