Лена Бориславова: Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея

Продължаваме, добави тя
9 авг 2022 19:31, Нели Христова
238
Лена Бориславова:  Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея
Снимка: БГНЕС

"Промяната на система, изграждана години наред, за да служи на малцина хора за сметка на едно цяло общество, е дълъг и труден процес. Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея. Промяната означава да напуснеш комфортната си зона и да поемеш риска, че по пътя няма да ти се случат само хубави неща. В тези моменти обаче е важно да имаш екип от също толкова вярващи и мотивирани хора, а още по-важно е те да започнат да работят като една смазана машина и да порастват. Продължаваме".

Това написа в профила си във Фейсбук шефката на кабинета на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая е неадекватна.
109
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време ви е за промяна...Време е да сте опозиция.
108
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли, аз съм толкова потресена от всичко, което видях и преживях за последните 50 г.в България, че не мога да развия смислено дори 1 коментар. Съжалявам, че останах да работя за България. Толкова вярвах и се надявах, че ще успеем да се измъкнем от блатото. Учих цял живот и нищо не научих. Не успях да се науча да бъда разумна, да избера да избягам. Избрах да остана. Напразно. Това е най-голямата грешка в моя живот. Няма да се оправи България. България е отвлечена държава.
107
1
 
15
 
! Отговори
Според мен преди 1 година
Като цяло има някакьв план на всеки десет години да идва някой спасител и да занулява бьлгария и всички спестявания на хората
106
0
 
20
 
! Отговори
Айше преди 1 година
ТЯ продължавала.Е грам нямаш срама от Линда. И реши накрая с Миро ли си, с Киро ли си.С кой продължаваш.
105
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои от роднините ми са загубили спестяванията си заради Румен Гечев с 3000 за 1 щатски долар, други заради банкови фалити.Избягаха заради БСП. Хората напускаха България заради стари рани, а бе заради ГЕРБ.
104
5
 
1
 
! Отговори
В САЩ преди 1 година
Лекарят от интензивното отделение д-р Моли Джеймс споделя опита си срещу медицинската тирания на COVID https://odysee.c0m/@exciat:5/Dr-Mollie-James-Clip---typcial-ICU:2 "Това е моето типично интензивно отделение. Това е типичният пациент, за когото се грижа. В интензивно отделение с 15 легла имах 5 пациенти с ECMO [респиратор и поддържане на живота], като 4 от тях бяха с поствакс болест."
103
3
 
15
 
! Отговори
До 104 преди 1 година
Преди да влезе България в ЕС можеше да се излиза през границата на България само в командировка или ако си агент.Другите хора излизаха с туристически визи трудно. От къде знам ли? Не ми останаха роднини в България откакто отвориха границите. След като БСП 3 пъти фалираха България след 1989г.повечо ми роднини се отвратиха и обезнадеждиха от живота в България. Някои от роднините ми са загубили спестяванията си заради Румен Гечев с 3000 лева за 1 лев, други заради банкови фалити.Избягаха заради БСП
102
0
 
20
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Замислям се ако беше обратното и истече клип как линда отключва вратата а някой млад променлив се дьржи за парапета щеше ли киро да се хили така мазно
101
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Лена, това важи с пълна сила за порнопартията на баджанаците, роднините и любовниците ПП, Продължаваме Подмяната.
100
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ленооо, та това точно за вас е казано. Уж искате някаква промяна (въпреки че полагате неимоверни усилия това да не личи), но сте негодни, неспособни и некадърни да я осъществите. Какво направихте за 6-7 месеца? Само анализирахте, нито закони написахте и внесохте в парламента, нито някакви конкретни стъпки в икономиката, образованието, здравеопазването. Една голяма кръгла нула сте!
99
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно 3605 дни. Кабинети Борисов 1, 2 и 3.
98
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ги видяхме, за повече от 12 години власт нямаме нито правораздаване, нито здравеопазване, нито образование, 850000 души по-малко за малка България. Ако това ви е успешно управление, може да сте сигурни, че държавата България скоро няма да я има и ще е по-скоро отколкото си мислите. Неграмотните са много, пияните и дрогираните по улиците с коли също. Нищо добро не ни чака, поне магистралите дето толкова ги хвалят да бяха качествени, а и те са гола вода. Никога повече ГЕРБ.
97
0
 
20
 
! Отговори
Мата хари преди 1 година
Баце е ерген позволено му е ама киро много се изложи с оня горещ клип в интернет
96
1
 
2
 
! Отговори
До 88 преди 1 година
Борисов управлява точно 3605 дни. Бройте не годините като цяло, а дните! Това е абсолютно достоверно. Точно 30605 дни. Кабинети Борисов 1, 2 и 3.
95
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
поздрав за всички Гербери и симпатизанти на Герб! Октомври Победа!
94
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На умна ли се прави Ленчето?!
93
6
 
6
 
! Отговори
Да Ги Пометем преди 1 година
на Идните Избори, Спартански - всички да Излезем да Даден Наказателен Вот, 100% Избирателна Активност - това е Рецептата да Пратим Мафията ПП, БСП, ДБ и ГР0б в Канализацията на Историята!
92
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко си имаше Мата Хари, а Кирчо си има Мата Космата.
91
0
 
11
 
! Отговори
Мата хари преди 1 година
Лично ас не исключвам нищо около жени хванати в кадьр с женен мьжЗа пари чудеса правят някой дами