Джулия Робъртс като злата мащеха на Снежанка

Актрисата с удоволствие е участвала в новата филмова версия на приказката
29 мар 2012 15:08, Петя Славова
1
Джулия Робъртс като злата мащеха на Снежанка
Снимка: Тандем Филм

С голямо удоволствие хубавата жена Джулия Робъртс се превъплътила в злата мащеха в новата филмова версия на приказката за Снежанка, съобщи Франс прес.

С тази роля актрисата, която за известно време се отдалечи от света на киното, за да се посвети на отглеждането на трите си деца, се завърна отново на големия екран.

Продукцията "Огледалце, огледалце" на индийския режисьор Тарсем Сингх утре излиза по екраните в Северна Америка. Вероятно поради случайно стечение на обстоятелствата в момента в САЩ се прожектира друг филм, базиран върху приказката на братя Грим - "Снежанка и ловецът" с участието на Чарлиз Терон.

44-годишната Робъртс наскоро довери, че никога не е мечтала да се снима във филм приказка. "Когато по телефона ми казаха, чеподготвят филмова адаптация по приказката за Снежанка, не проявих интерес, разказа актрисата на пресконференция по повод представянето на филма в Санта Моника. След това обаче ме накараха да прочета сценария и да си дам сметка, че в него има нещо интересно."

За Джулия целта не била да се получи възможно най-голямо отдалечаване от филма на "Дисни", а да се създадат нови взаимоотношения между Снежанка (ролята се изпълнява от британката Лили Колинс) и мащехата й. Смятам, че публиката харесва вариантите, каза Робъртс.

Актрисата увери, че й допаднало да се превъплъти в ролята назлата мащеха. "Беше приятно да се снимам в ролята на мащехата, защото не съществуват правила, нито реалности, свързани с нея, поясни Робъртс. Можех да правя каквото поискам. Не беше нужно да се питам дали персонажът би могъл да направи това или онова."

Робъртс не пропусна да уточни, че не възнамерява да покаже филма "Снежанка и ловецът" на близнаците си, 7-годишните Хейзъл и Финиъс, нито на 4-годишния си син Хенри, защото в дома й не се гледат филми по телевизията. Преди лягане предпочитаме да разговаряме помежду си и да четем книги, отбеляза още звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари