"Бързи и яростни 6" запази челната позиция

Филмът още е на върха на бокс офиса в Северна Америка
Обновена: 3 юни 2013 14:13 | 3 юни 2013 14:13, Петя Славова
3
"Бързи и яростни 6" запази челната позиция
Кадър от "Бързи и яростни" 6. Снимка: Форум Филм

Вин Дизел и компания удържаха на напора на илюзионисти-обирджии и Уил Смит и сина му Джейдън и запазиха челното място в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните информационни агенции.

През втория си уикенд на екран лентата "Бързи и яростни 6" ереализирала 34,5 милиона долара, които й отреждат първо място в бокс-офиса, пише БТА.

На втора позиция е филмът "Зрителна измама" с 28,1 милиона долара, следван от научнофантастичната лента "Земята: Ново начало" с Уил и Джейдън Смит, спечелила през уикенда 27 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада.

Четвърто и пето място в бокс-офиса на Северна Америка заематтриизмерната анимация "Тайната на горските пазители" и филмът "Пропадане в мрака" с по 16,4 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
Провери си твоето ниво разбирачо , филмът е много хубав и добре направен.Като виждаш разбирачо в северна Америка пък и у нас хората го оценяват/за разлика от теб./ Жалкото е че у нас все още го няма с хубаво качество но се надявам скоро да го качат с по хубав релииз.
2
3
 
2
 
! Отговори
Разбирател преди 10 години
Доста е паднало нивото на "масовия потребител". По-*** филм не помня да съм гледал доста отдавна. Слаб сценарий, слаби актьори, слаб режисьор... гола вода!
1
0
 
5
 
! Отговори
7 преди 10 години
ХУБАВО ФИЛМЧЕ