Готвят "Бързи и яростни 8", излиза след 2 години

Ще направим най-хубавия филм, увери Вин Дизел
24 апр 2015 15:50, Красимир Ангелов
15
Готвят "Бързи и яростни 8", излиза след 2 години
Снимка: Reuters

Осми филм от поредицата "Бързи и яростни" ще бъде подготвен в следващите години, стана ясно след като седмата част оглавява бокс-офис класацията в Северна Америка от излизането си по екраните в началото на април и вече е събрал над 1 милиард долара приходи.

Следващата лента от поредицата трябва да се появи по екраните през 2017 г., съобщи "Холивуд рипортър". "Това ще е първият филм от поредицата без участието на Пол Уокър", поясни Вин Дизел - другата звезда от филмите "Бързи и яростни".

"Ще направим най-хубавия филм, който някога сте гледали", увери Вин Дизел на изложението Синемакон в Лас Вегас. Той добави, че е планирано филмът да се появи по екраните на 14 април 2017 г.

Актьорът обаче не даде подробности за действието в новия филм и не потвърди дали другите звезди от поредицата Дуейн Джонсън, Мишел Родригес, Джордана Брустър и Кърт Ръсел ще участват в това продължение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не измислят някой филм - Бързай бавно :D
12
0
 
1
 
! Отговори
s преди 9 години
Седма част ми хареса, но може би ми влия смъртта на Пол Уокър, както и на класациите много влияе този факт. Осма мисля, че ще е грешка. Трябва да спрат до тук.
11
0
 
7
 
! Отговори
SV преди 9 години
Ехехех... Пустите пари! Сещам се за първия филм и последния... Връзката и основната идея между тях се размиват все повече. Екшън, екшън, а къде отидоха състезанията с колите? Режисурата се задълбава все повече между главните герой, отношенията им и семейната връзка. Но по начин, който наслагва само отгоре, отгоре... Няма дълбочина и развитие на героите. Стана като мисията невъзможна... В 5 част крадяха сейфове, в 8 сигурно ще проникнат във Форт. Вин Дизел пък Оскар искал...
10
5
 
12
 
! Отговори
OOOOOO преди 9 години
Mъката продължава...
9
6
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Неееее милост ,нядявах се 7-мата част да е последна ,защо Вин,ЗАЩО?Кому е нужно това?
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И така до Бързи и яростни - епизод 500, в който ще се окаже, че Вин Дизел е забременял от Скалата, но освен това му е и син.
7
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер си е филма, в ЕГН-то ви е проблема, мрънкачи.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ще участва във филма? ОТГ: Не и Пол Локър....
5
11
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Фантазия и въображение не впечатляват българина,на нас ни дай простотия и подлост за да се чувстваме в свои води
4
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Последната седма серия си е жива подигравка със зрителя. Кадри със карани бавно коли, в последствие забързани - направо жалка работа, какви бързи, какви яростни, няма един въртеж на гуми. Вече всички са супермени, в следващата част предлагам да скачат с кола от Марс, или поне от Луната. Дават някакви коли, които освен в първото преследване, не се карат нещо по-така, а обикновенно веднага се строшават. Жалка работа, беше забавно до 2-3 част, но тази вече е прекалено ***!
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От.бал съм!
2
6
 
30
 
! Отговори
е то преди 9 години
Стана сериал бе?0
1
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винчо, не се и съмнявам, че ще направите най-добрият филм за критериите на 14 годишните пикльовци които ви гледат скапаната компътърна отврат вече 7 филма поред.