Петя Раева помага на безработни от "Столипиново"

"Много съм щастлива, че мога да ви помогна"
Обновена: 20 окт 2011 16:41 | 20 окт 2011 16:41,
27
Петя Раева помага на безработни от "Столипиново"

В „Столипиново” живеят близо 50 хиляди души, като 85% от населението е безработно. За да намери работа на все повече хора, кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева организира трудова борса.

Около 300 души се събраха в офиса на фондация "Рома", където десет фирми предлагаха работа в сферата на строителството, обувната и хранителната промишленост.

"Много съм щастлива, че мога да ви помогна, защото в "Столипиново" безработицата е основният проблем. Надявам се днес, като се върнете вкъщи, семействата ви да бъдат доволни от постигнатите споразумения", подчерта Петя Раева.

Преди няколко месеца пак по нейна инициатива и финансиране бе организиран курс за заварчици в "Столипиново", в който се включили 15 души. Те завършили и получили европейски сертификати за работа. Петима от тях сега се трудят в чужбина.

"Безработен съм от десет години, надявам се сега да успея. По професия съм заварчик, мога да сглобявам мебели", разказа Иван Сандов. Той е работил в Испания четири години, но се върнал, защото там спрели да търсят заварчици.

"Гарантираме, че хората, които ще бъдат наети, ще изпълняват съвестно задълженията си, те са сериозни и целта им е да се грижат за семействата", каза кандидатът за кмет на Пловдив Петя Раева.

На Трудовата борса експерти от социалното министерство и Бюрото по труда консултираха безработните хора от „Столипиново”, а работодатели директно наемаха тези от тях, които се ангажираха да се отнасят отговорно към бъдещата си работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
zasto samo *** vijdate sega na edin bilgarin da kajes ela peti ulicite da vidim ste doideli kakvo goorite viye sami ne haresvate rabota ot tova na gore obvinyavete ciganilite neka davi kaje nesto bilgarcita ako *** gi nyama bilgariya ste pada ako gi nyamate koi stei ciste boklucite malko pomislete i trogava pisete
21
0
 
0
 
! Отговори
fulbe преди 11 години
maykati mrisana az da te ibam mrisen dolen bilgaren da go duhas *** mrisen
20
0
 
4
 
! Отговори
God преди 12 години
Предполагам, че е излекувала глухонемите и онкоболните. Утре тя ще направи демонстративно ходене по вода и ще нахрани с два хляба всички *** в Столипиново. Аз не мога да повярвам, че *** ще иска работа, а още по-малко, че ще я върши. Доколкото разбирам, цялата кампания на ДПС в Пловдив е насочена към Столипиново. Явно други хора в Пловдив не живеят или просто няма да обърнат внимание на ДС-партията.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя Раева помага на безработни от "Столипиново" ........Предизборно
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
aman ot neia, stolipinovo sa i targeta, kato stanaha ne6tata v katunitsa , tia hukna da uspokoiava bratiata romi v stolipinovo,vijte ia dli 6te hodi tam sled izborite, slu6ah ia na edin debat , be6e toloooz licemerna, niamam partiini pristrastia , samo otbeliazvam
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя Раева винаги се е сещала за хората, не само в гетата, но ии всички останали. Онзи ден помогна и на глухонемите, преди това на онкоболните, поне води позитивна кампания, а не като другите да се плюят непрекъснато!
16
1
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Ония не работят тая па и помага!
15
1
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
И как им помогна да си намерят работа - води CD Romkite на околовръстното да махат с ръчички но турските тирове? Или сама отиде да "работи" там а с припечеленото ще построи комунизъм в гетото и ще текат реки от мед и масло.Кой е виждал или чувал CD Rom да работи упорито и целенасочено освен когато "бере" жица, бакър или друга чужда собственост? И защо тази *** гъска - кандидат *** кметица - не помогне на някои безработни българи които хрантутят такива кърлежи като нея и шефът и а се занимава с същества от които няма никаква полза само вреда.Гласувайте хора българи. няма значение за кого за когото ви хареса стига да е българин а не украински гей, мадридски крадец, турски кърсердар или CD Romski т.нар. цар. Колкото повече българи гласуват, толкова по малка тежест имат купените за 2 кебапчета, CD Romski гласове. И толкова по трудно *** ще си купи летяща чиния.
14
0
 
7
 
! Отговори
недоволна преди 12 години
Тая Раева къде беше до сега и как така сега се сети и то по време на избори да помага да безработните и то от Столипиново. Всичко е лъжа и измама, ще им хвърли някой лев ПРАХ В ОЧИТЕ и това ще е... Граждани от Столипиново недейте да вярвате на такива нагли лъжи, та нанея не и пука въобще за вас, но и пука за да се издига и после да смуче и такива будали като от гетата ще и помогнат да й се сбъдне мечтата.
13
0
 
5
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Щом Гуспужа Раева обеща да направи Столипиново-Холивуд,вече предчувствувам радостта от изобилието!Нъл тъй? Доган ще си хвърчи с хеликоптера отгоре и шъ му се радват.И шъ фърля пачки с долари по главите на "работните"роми и ромки!А на площада денонощно шъ ври огромен казан с овча лой!Дет съ вика радост и вълнения!Само не разбирам къде шъ живеят ромите,щот в Холивуд няма колиби!Ми те шъ ги съборят,бе!Ауууууу..........
12
2
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
столипиново е идеалният концлагер за ***- не мърдайте - стреля се на мръвка !
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че то там има ли "работни"?
10
1
 
6
 
! Отговори
къде е била до сега преди 12 години
Защо само по избори се сещат за гетата и тези будали защо се хващат за тези лъжи.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя до нея е много дебел,да прочете книжката й и да се оправя овреме!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ще подложи всички на диетата си и всичко ще си дойде на място!
7
1
 
6
 
! Отговори
рис преди 12 години
боже на к,во ли не е готова тази само да се докопа до кокъла и после хей живот,да го д*хатпоредните балъци
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5-6% на изборите са твои.Нищо не става от теб.
5
1
 
5
 
! Отговори
Маахмут преди 12 години
О-о-хххх , как искам да ми помогнеееешш .
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Раева е много богата, защо не ги вземе на работа, след като уж е толкова загрижена? ***.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TAQ *** DA IM NAPRAVI PO EDNA *** NA ***!