"Да прегърнем Пловдив" с Петя Раева

Претендентката за кметския пост раздаде цветя и прегръдки
Обновена: 21 окт 2011 10:16 | 21 окт 2011 10:16,
11
"Да прегърнем Пловдив" с Петя Раева

Над 200 стръка цветя и стотици прегръдки раздаде кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева. Тя и още над 20 съмишленици се включиха в инициативата „Да прегърнем Пловдив”.

„Искаме да подарим по едно цвете на всички минаващи оттук пловдивчани, да им се усмихнем и да ги прегърнем, защото Пловдив е символът на толерантността”, заяви кандидатът за кмет Петя Раева.

Красивата дама, която до момента водеше най-позитивната предизборна кампания, доказа, че идеята за толерантност между различните етноси не е само на думи, и с проявата даде урок по толерантност на всички политици.

„Нека да направим Пловдив най-добрия град за живеене” и „Нека днес бъде ден, в който всички пловдивчани бъдат усмихнати, защото усмивката няма етнос”, бяха част от посланията, които отправи Петя Раева при срещата си с хората.

През целия предизборен месец тя неуморно обикаляше не само районите с етническо население, но и различни сдружения на хора в неравностойно положение. На „Съюза на глухите" и на „Сдружението за борба с рака на гърдата и шийката на матката" Раева предостави компютърни системи, закупени с лични средства.

В Столипиново пък беше организирана трудова борса с много частни фирми, по време на която много хора си намериха работа.

Петя Раева заяви, че е заложила на позитивна кампания. Тя се явява на изборите с бюлетина №7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ПловдивДПСПетя Раева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя, прегръдки и успех от мен!!!
9
3
 
6
 
! Отговори
Да се знае и помни преди 12 години
*** Раева ще се гърчи в кански мъки вовеки веков. Така се пада на *** предатели.
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само г-н Плевнелиев отговаря на представите ми за Държавник от висока класа!!!
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Красивата дама, която до момента водеше най-позитивната предизборна кампания" - и това ако не е реклама!!! За една гадна предателка и родоотстъпничка, мечтаеща за интимен контакт с гласоподавателите си - роми...
6
2
 
16
 
! Отговори
zzz преди 12 години
Поредният сервилен и продажен български индивид!! Гнус ме е!! Това е нашата болест! Ако, съумеем, да се изчистим, от такива индивиди, нещата в България, ще приемат, нормален ход!
5
0
 
13
 
! Отговори
моз преди 12 години
Вярно че не е добър юрист, ама пък е страхотен лобист
4
1
 
13
 
! Отговори
знаещ преди 12 години
Петя Раева изобщо не е добър юрист и не ходи на работа в парламента.
3
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя е експерт и заслужава поне да я подкрепим. Познавам я лично и винаги е била компетентна по всички теми със свое мнение. Тя е страхотен юрист.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само с един поглед в днес.бг виждам 5 статии, свръзани с Петя Раева, респ. с ДПС и кампанията им в Пловдив. И всички статии са пълни със суперлативи относно това лице. Днес.бг, не знам какво правите във вашата кухня, но ще ви дам един съвет от сферата на макиажа: ежедневният макиаж трябва да е семпъл и околните да отбелязват, че дамата е по-красива, а не по-добре гримирана. С други думи добрият ежедневен макиаж е този, който не се натрапва.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баш с тая ще трьгна да прегрьщам Пловдив--- от тук нататьк всичко е червена точка....