Ромски клетви в Корана и мизата – от 30 до 50 лв.

В Столипиново се активизираха пред урните чак следобед
Обновена: 31 окт 2011 11:36 | 30 окт 2011 17:55,
55
Ромски клетви в Корана и мизата – от 30 до 50 лв.
Снимка: Булфото

"Дадоха ми 30 лева и ми казаха да се закълна в Корана, че ще гласувам за партията, която плаща”. Това разказа пред Dnes.bg младеж от "Столипиново".

Той твърди, че раздаването на парите става на две места в квартала, където мюсюлманите са карани да сложат ръка на свещената им книга.

На едни роми се дават по 20 лева, на други – по 30, а трети взимат по 50 лева, споделят местните.

Ниска избирателна активност в ромските махали на Пловдив беше наблюдавана през деня, но следобед обаче гласоподавателите на тълпи се запътиха към урните, за да пуснат гласа си.

Повечето от тях обясниха, че са чакали да се вдигне цената на глас. Активизирането стана след 16,30 часа.

Някои хора твърдяха, че са пуснали гласа си по съвест, а други – срещу заплащане.

"По 20 и по 30 лева дават партиите, за да хвърляме на техния номер”, разказа друг  жител на квартала.

"Какво са 20 лева за 4 години, по стотинка и половина на ден", пресметна друг гласоподавател.

Въпреки че по-голямата част от хората твърдяха, че са продали гласа си, ромите се надяват новите управници да решат техните проблеми като безработицата и мръсотията.

Полицията в Пловдив днес провери над 50 сигнала за купуване на гласове. Десетки души бяха разпитани, но задържани брокери нямаше.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХА ХА ХА "душата" на ***(турчина) струва 20 лв
27
0
 
10
 
! Отговори
5ър преди 12 години
*** да се кълне ...хахаххаха...давайте си парите на *** , те ще ви оправят.
26
0
 
10
 
! Отговори
до 24двоен стандарт преди 12 години
В момента има етническа омраза и тя не е преставала от 20 и повече години, защото Правителството я подклажда съвсем умишлено!!! Ето това е истината! Защо, робския български народ не се вдигна срещу мутрите в правителството, като Иван Костов, Борисов, Цветанов, Сергей Станишев, Иван Костов, Доган, Царя, Милен Велчев, Орешарски...... да искаме съд за всички престъпници!
25
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
...а според тебе кой е откраднал парите от пенсионните и здраввните фондове? Дали не са тия, които отказват да работят, но цял живот получават помощи, тия, които и здравни осигуровкщи не плащат, но болниците ъса пълни с тях, че и линейки трошат и лекарите бият ?!? Тъкмо *** грабят парите, които ние изработваме, парите, които старите ни родители са заслужили след цял живот труд !!! ТРИ МИЛИАРДА ни струва на година тая нисша, *** раса !!! Без тях България щеше да е богата страна !!!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще ми е интересно после да се публикуват резултатите от гетатата да видим кой колко е купувал
23
1
 
17
 
! Отговори
Детска учителка преди 12 години
Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни ***..........
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Електронно гласуване. Проблемите ще са решени. Ама няма кой да се заеме.
21
2
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ,СДС,ДПС,БСП,НДС преди 12 години
Кой си купува банки, на кого са хотелите по морето.....на *** ли? Кой бетонира планините ни, че заприличаха на градове....*** ли? Къде са парите от пенсионните и здравните фондове.......*** ли ги откраднаха? Къде е реформата'' в здравеопазването, образованието, културата, социалните грижи.....пак ли *** са виновни? Къде са заплатите, пенсиите.....*** ли ги крадат пак? Защо, не може да върнете емигриралите българи......*** ли пак пречат?
20
0
 
26
 
! Отговори
Българин преди 12 години
И умирам от смях, когато тия отвратително изродени подобия на хора се правят на правоверни, че и се кълнат с лапи върху Коранът !!! Ако не се лъжа, според строгите закони на Шериатът, на крадците им се секат ръцете, а изнасилвачите се убиват с камъни !!! Предлагам всички крастави ***, които се правят на турци, да бъдат съдени според Шериата !!!! Така и така гнусотиите отказват да работят, като останат без ръце, поне няма да крадат !!
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поганска вяра - хем се кълне в свещената им книга, хем си продава гласа!
18
0
 
18
 
! Отговори
Българин преди 12 години
ПРОДАВАНЕТО на гласове също е престъпление !!! Докато ***, дето си продават гласовете не започнат да отговарят за безобразията си, да влизат в затвора или да плащат солени глоби (т.е. помощитен им да се спират и да се насочват към бюджетът), нещата няма да се оправят... а най-добре е въобще да им се забрани да гласуват, защото това НЕ СА ХОРА !!! Няма чудно, че си продават гласа, те *** си продават като животни !!!
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу МАНИПУЛАТОРИТЕ...ДА ГИ ОМЕТЕМПовечето българи гласуват по правилото на Айнщайн, че безумието е нещо, което правиш отново и отново, очаквайки различен резултат. Имат си формула как да манипулират изборите - "не е важно кой гласува и за какво гласува, а кой брои гласовете". В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брои гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени! Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Скъпи братя и сестри. . . . . Всички са едно цяло! Герб е "клонинг" на БСП, СДС, ДПС и НДСВ! Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! Гласуваш за Бойко, получаваш Костов, Станишев, Доган, Царя! Получаваш една ХИДРА с много глави!!!СМОТАНИ МАНИПУЛАТОРИ
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ал-джазира отразява изборите в Столипиново за да види едни ПОДИВЕЛИ български граждани. България не е единствената държава с ромски етност, нали така?
15
0
 
10
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО от ГБГ!! преди 12 години
ДОЛУ еничарите на българският народ ДА ГИ ОМЕТЕМ!!!!!!!!!! Гърците се бунтували. . . хо, хо, хо, когато ГОРДИ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ излезем на площада, гръцките протеси, ще ви се сторят като разходка в парка,жалки *** мутри!Скоро и наведените глави ще се надигнат, а когато ВЕЛИКАНА се изправи, къде ще се скриете гнусни червеи тогава. ИДЕ ВИДОВДЕН. ГАРАНТИРАНО от ГБГ-Гордите Български Глави!!!ДИГНЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ!!! БОРЕТЕ СЕ ЗА РОДИНАТА СИ!!! НЕКА БЪДЕМ ГОРДИ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!
14
1
 
5
 
! Отговори
Мангусти гнусни преди 12 години
Еййййй ама и *** хитри , чакали до последно за да се качи цената на гласа..... веднъж на 4г. ще им се падне да изцедят политиците и те го правят типично по ***.....Не ми харесва обаче че избирателната активност е много слаба и точно техните купини гласове ще решат нещата на много места....
13
3
 
12
 
! Отговори
щот БОКО не знае преди 12 години
Кой да му каже на Бойко мутрата, че хората нямат какво да работят, хората нямат пари за храна, ток, топло, хората нямат пари за лечение и са се отказали от много важни за нормалното съществуване услуги.Кой да му каже, че от две три хранения, мнозинството българи от трайно безработните ядат малко, а вече и по един път на ден! Две години след като ГЕРБ пое държавата живеем от зле, по-зле - всички възрасти, жени, деца, старци и мъже. За всичко това трябва да благодарим единствено на ГЕРБ!
12
3
 
8
 
! Отговори
Трайте си Братя! преди 12 години
Спокойно- време е бойко Борисов да се изтупа и да каже че българите трябва да се кастрират като кучетата.....или, да ни направи по-добра "порода стадо".....по-качествен материал.
11
0
 
11
 
! Отговори
jeko преди 12 години
Представям си какъв хаос ще настане, когато дойде време да избираме ново правителство. Усещам, че ще има убийства... доста убийства ! Всички са подивели !!!
10
2
 
10
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО от Евреи преди 12 години
"Етническият мир е гарант за просперитета на България" Превод от юдейски на български:"Искаме *** докрай"Шалом....ще поддържаме раждаемостта на ромите висока, а на българите такова геноцидче ще им спретнем, че 5 века робство ще им се сторят разходка в парка! От Евреите съвместно с ГЕРБ и останалите.... Гарантирано от Евреите, ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС, НДСВ!За наше съжаление това е печалната действителност .......
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не се чудите после защо оприличаваме турците на ***. Кълнат се пред корана *** защото всъщност турците са *** и си вярват в корана