Нямало разлъка между сините, а различни подходи

Ако загуби, Румен Христов няма да каже: Костов е виновен!
Обновена: 2 сеп 2011 14:59 | 2 сеп 2011 10:25,
15
Нямало разлъка между сините, а различни подходи
Снимка: Булфото

Конфликт в Синята коалиция няма. Просто с ДСБ имаме различен подход за президентските избори.

Така лидерът на СДС Мартин Димитров обясни пред Нова телевизия поредния разрив в отношенията между сините и хората на Костов.

Вчера СДС регистрира в ЦИК коалиция "Съюз на десните сили", в която не участва ДСБ, а ОДС на Стефан Софиянски и Евгений Бакърджиев. 

"Имаме различна философия. Те искат да сме по-тесен формат. Те през цялото време знаеха, че водим тези разговори за това разширение. Ние искаме широко дясно обединение", мотивира решението си Димитров.

Той поясни, че има решение за широко дясно обединение сред всички партии от Синята коалиция и всеки друг, който иска да участва в него, е поканен, включително ОДС.

"Ако не потърсим максимално широко разширение на тези избори, ще има няколко десни кандидати", каза още лидерът на СДС.

Той беше категоричен, че СДС подкрепя спечелилия вътрешните избори Прошко Прошков от ДСБ за кмет на София. Но допусна, че има тайна уговорка между Костов и Яне Янев.

Още по темата

Димитров изрази надежда, че след като РЗС подкрепят Прошков, ДСБ все пак няма да подкрепят Атанас Семов за президент, а Румен Христов.

Според Димитров само Синята коалиция в София ще успее да "добута Прошко Прошков на балотаж", но за президентските избори това не можело да стане.

"Каним всички десни демократични партии да работим заедно за президентските избори", призова синият лидер.

Междувременно синият кандидат за президент Румен Христов заяви пред БНТ, че се надява да е единственият кандидат на десницата.

Той беше категоричен, че ако не постигне желания резултат на изборите, никога няма да заяви: "Иван Костов е виновен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Барон преди 12 години
Всъщност, седесарите и нулите, които са повлекли след себе си (Софиянски, Бакърджиев, Дилов, Праматарски) точно това говорят вече. Ако Румен Христов загуби катастрофално, Костов бил виновен! Вече са готови с оправданията! Истината е, че Румен Христов е слаб кандидат, непознат, съмнителен заради топлите връзки с Христо Бисеров. Мнозинството от дясномислещите точно за това не го припознават. Да не говори, че социологията му дава едва 1,9, което е закономерно. СДС върви към пълен провал и разпад!
13
1
 
8
 
! Отговори
Кирил преди 12 години
СДС имат проблем искайки всички на каруцата задно, но пък със *** и пульо няма да стане. Има нещо нелепо да си оставиш партньора доказан в постоянството си и да се набуташ с хора създали си име в не постоянството си. Тези или са *** или го правят нарочно, което не изключва предното. Твърде много апаратчици и партийни администратори се напъват там. Жалко, тъкмо бяха стъпили на твърдо.. а сега ще ядат бой отново и разбира се не те със своят избор,а отново Костов ще е виновен и за жегата иза боя
12
4
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
OT DOSTA VREME SAS SINITE PE4ELQT SAMO 4ERVENITE KOITO GI SAZDADOHA.NE ISKAM I DA 4UVAM ZA TEZI KRADLIVI,PRODAJNI MI6OCI
11
10
 
7
 
! Отговори
garan4e преди 12 години
Костов получава каквото заслужава - с неговите камъни по неговата глава.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СДС ми заприлича на "Новото време".Натам са тръгнали.Без достойнство очакват подкрепа от..., Костов казва;не им ща ни жилото,ни меда"Политик от висока класа.Не прави турски метани.И в последвалите събития,те ще му сторят поклон
9
0
 
20
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 8: А сега какво мислят за него хората? "Онова ***, което реабилитира Софиянски и Бакърджиев и издигна за президент кандидата на Доган"... Срамота, Мартине.
8
14
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
Просто Мартинчо се усети (според мен малко късно), че ако продължава да козирува, както до сега, хората ще продължават да мислят за него като за: "онова *** - протежето на Командира"... :)
7
0
 
26
 
! Отговори
BIG AL преди 12 години
Мартине, да ти обясня нещо , което като млади , би трябвало вече да знаете..Днес и сега , по света и у нас дори,партийте вече, които печелят избори , са ЕЛЕКТОРАЛЕН тип.Няма партии у нас, с 1-2 милиона ЧЛЕНОВЕ.Има хора , граждани , които всеки ден работят, грижат се за децата си, учат,пенсионерстват и т.н.ТЕ НЕ се занимават с политика всеки ден , но СЛУШАТ, гледат телевизия и т.н.ПО ТОЗИ начин , повече или по- малко си ИЗГРАЖДАТ убежденията, решават за КОГО да гласуват, кого имат ИНТЕРЕС да подкрепят и т.н.ИЗБОРИ НЕ се печелят от апаратчици, орг.раборници , ЧЛЕНОВЕ на дадена партия.ТЕ СА малко..Нужни са , разбира се ня всяка партия, НО по-важно е -сега и у нас-КАКЪВ имидж имат, честни и неподкупни ли са , достойни представители на дадена партия с идеи,живот, работа, пример и т.н.НДСВ и ГЕРБ нямаха 1,5 милиона членове- но ги имаха в урните, по една или друга причина .Т.е.изборите се печелят от съмишленици, харесващи дадена партия,смятащи , че тази партия ще защити интереса ми, ХАРЕСВАЩИ я за момента и т.н.Тези смачкани граждани , българи, гледат и КОЙ е начело , какво говори и обещава , какъв специалист е, какъв е бил и т.н.С две думи ГОЛЯМ гаф направи, без да съм адвокат на Костов.С ТЕЗИ малко или много компроментирани лидери-СЕГА , не печелиш уважение и авторитет.Техните апаратчици -НЯМА да ти спечелят изборите-просто нямат АВТОРИТЕТ вече..НЕ тежат.:)))Времето е на ЕЛЕКТОРАЛНИТЕ партии..НЕ на комбинаторджиите .А си и десна партия.А електоратът го объркахте , разтроихте,обезверихте,разбихте..Голяма част от него просто няма да гласува..Това ще стане.И Костов не е безгрешен, но е спец и стояхте стабилно .СЕГА , когато герб тръгна надолу, просто изпуснахте ШАНСА..НЕ СЕ обединяват смешни партии, за да спечелиш , а се РАЗШИРЯВА електоратът, гражданите, хората, които ИСКАТ да гласуват за теб..Едното няма нищо общо с другото..ПОСЛАНИЯТА , идеите,законите са важни , а НЕ имената на комроментирани лидери..:))С едното печелиш , с другото- губиш..Така е вече и в България !!!..A абсурдът, ккто се отбеляза тук ,се състои в това:В първият половин час, големият политик Софиянски ще представя СЕБЕ си-за кмет и ще критикува, опонира, бори се с кандидата на Синята коалиция-прошков, за когото е имало вътрешни избори и е избран.!!/не съм гласувал за него на вътрешните/ ..:))Вторият половин час , софиянски ще подкрепя , говори,убеждава , че Христов /от Синята коалиция / е най- добрият кандидат за президент !???? Може би и ще допълни , че христов е от доброто СДС, а прошков-от лошото ДСБ..:)) Е , КОЙ РАЗЦЕПВА тогава ДЕСНИТЕ на предстоящите избори ??? Костов или Софиянски, с помощта на СДС ?? Изобщо , пълен хаос, за НОРМАЛНИТЕ десни граждани , които просто ще ви теглят ..една .!!! и няма да гласуват..Това е резутатът
6
8
 
10
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
аре двата пръста горе за кака демокрацияСмешковци !!!
5
2
 
18
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Колкото и да се въртиш , Мартине, гъ.а ще ти остане отзад!
4
19
 
11
 
! Отговори
Varnenec преди 12 години
Нека историята говори.Подхода на Костов е един същ към свои и други :" Разделяй и владей !"...и извличай полза за себе си... :)
3
2
 
6
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Няма и НЕ МОЖЕ да има разлъка - къщо като мижду "сини", "розови" и черни "анархо-либерали". Не ми трябват очила!!
2
3
 
14
 
! Отговори
електорат преди 12 години
МНОГО СИНИ ВОЖДОВЕ , НО ИНДИЯНЦИТЕ ИЗБЯГАХА В ДРУГИТЕ ПЛЕМЕНА!!!!
1
0
 
18
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
"Нямало разлъка между сините, а различни доходи"!!!