Гуцанов единствен мераклия от БСП за кмет на Варна

Лидерът на червените в града готов да заеме кметския стол
Обновена: 10 авг 2011 15:56 | 27 юни 2011 18:58,
49
Гуцанов единствен мераклия от БСП за кмет на Варна
Снимка: Булфото

В БСП-Варна няма да има вътрешнопартийни избори, защото единственият кандидат за кмет, издигнат от местните структури, е председателят на градската организация Борислав Гуцанов, обяви самият той пред медии във Варна.

Гуцанов допълни, че няма да си прави отвод, нито да се откаже от номинацията, тъй като има желание да стане кмет на морската столица.

В края на август ще бъде готова и листата с кандидати за общински съветници на БСП-Варна, като ще се заложи на нови личности и на имена от младежката структура.

"Предвидена е и гражданска квота", поясни Гуцанов.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че лидерът на червените в морския град е бивш председател на общинския съвет във Варна и член на Изпълнителното бюро на БСП.

Той беше арестуван в края на март миналата година при операция "Медузите" по обвинение в съпричастност към злоупотреба с пари на община Варна за закупуването на автобуси – нови и втора употреба в общината, като голяма част от средствата са отклонени към определени лица.

Преди около месец при акция на МВР бяха заловени големи количества контрабандни цигари в склад, който Гуцанов отдал под наем на други фирми.

Тогава вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че нямало данни собственикът на склада да е замесен в аферата, но все пак спомена името му. Тогава Гуцанов обяви, че именно този скандал е провокирал решението му да се кандидатира за кмет на Варна на предстоящите избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
38
 
! Отговори
ОБИЧАМЕ ДА НИ КЛАТЯТ преди 12 години
ИЗБЕРЕТЕ ГО!!! ИМА ДОБЪР ОПИТ В ИЗТОЧВАНЕ НА БАНКИ И ПРЕЛИВАНЕ НА КАПИТАЛИ В СОБСТВЕНИ ФИРМИ!!!мНОГО ЦЕНЕН КАДЪР В КРАДЕНЕТО-ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ ЩОМ ДОСЕГА НЕ Е В ЗАТВОРА,В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА-ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ.ПАРТИЯТА МАЙКА ИЗДИГА НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ СИ СИНОВЕ!!!
48
1
 
33
 
! Отговори
до42 преди 12 години
алоооооооооо ***,янко станев (яшар сали)от кога стана българин ве ***
47
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
.....i kak shte ima drugi kandidati ot BSP, kato predvaritelno vsichki znajat che BSP shte zagubjat......
46
1
 
34
 
! Отговори
do 37 преди 12 години
na 27 noemvri 2010 Guzi Guzanov se zavarna vav Varna prez Viena.......iznesaha go ot samoleta vav Varna kato velik VIP......a beshe podasdim pod domashen arest.....bjah v samoleta !!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdravi do nr.37
45
2
 
33
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
Ако ти да ти дерат по 100 кожи от гърба го смяташ за еб***не - аз не го смятам за такова... А дали е по-гадно да те краде българин или турчин - за мен лично първото е по-кофти... За теб явно не обаче - може да те еб***т ( по твоите думи ) - ама не ти пука за това,, че те чукат, ами за това дали ку*а ще е *** или не... Ама накрая като се обърнеш - все ще си от еб***ната страна.Пак казвам - за мен е по-долно да те краде сънародник, от турчин... Затова скоро си хващам самолета и в нормална Европа!
44
0
 
39
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
Гуци е интересен кандидат за градоначалник: преди няколко месеца едва отърва кожата, а сега иска да става кмет! Очевидно БСП във Варна много е закъсала, щом се съгласява на такъв кандидат! Следващият път може да наемат за кмет Митьо Очите...
43
2
 
34
 
! Отговори
Калин преди 12 години
мръсната общинарка .. с манталитет на варненска максуда ..си обича миризмата на киртака :) направо пожизнен кмет ...партизанщина безкрай!!!
42
7
 
31
 
! Отговори
do34 преди 12 години
Евентуалния кандидат на ДПС за Варна ще е Янко Станев,така че мечтата ти да те е.е турчин пак няма да стане.
41
0
 
40
 
! Отговори
АРХИВАР преди 12 години
БЙЕ СЙЕ ПЙЕ-то иска да папка ? Да ми папкат к*ра!
40
2
 
34
 
! Отговори
ФД преди 12 години
Беше областен управител на СДС-то
39
3
 
33
 
! Отговори
ФД преди 12 години
Йорданов беше областен управител на Варна,назначен от Филип Димитров и първото демократично правителство
38
4
 
32
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ахаха .. и на канализация ли ще го докарвате за да се гордеете .. прасета :) и там къде я има .. а ко изобщо я има ..щото уж .. у развити селища .. канализация .. на огромни места нема :) и да я има .. е смърдлива ... ГОРДИ.. *** НО ГОРДИ :) ЕЙ ТВА Е БГ ПРИМАТА ... ПРАСЕ В ПОМИЯ:)
37
0
 
43
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Преди две седмици другарят Гуцанов со целата фамилия, барабар с наплашените дечица, посетиха слънчева Испания, за да изтрият тежките спомени. Без майтап, бях в самолета.
36
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и тоя иска кокъла...но на върба в петък.
35
5
 
34
 
! Отговори
до Калин 23 преди 12 години
100 % си от някое село дето даже и канализация няма, а тръгнал да обижда града! Тихо бе ***!
34
9
 
48
 
! Отговори
... преди 12 години
С лайнарщината ГЕРБ да си харесат ***-престъпник Йорданов, а БСП - помияра-престъпник Гуцанов, картинката става ясна...Варна пак ще си остане вилает на ***!Администрацията пак ще е най-бавната в България!Дупките ще са най-дълбоки!Морската градина ще се свие до алеята от Аквариума до Акациите!ОУП ще си остане секретен!Работа няма да има!Цените ще са най-високи в БГ!Чалгата ще ечи отвсякъде - и от плажовете и от Общината!А Варненци да го духат!Ще гласувам за ДПС ! Поне да не ме краде българин... Отврат и помия... Скоро май ще си реша проблемите с Терминал 2...
33
1
 
42
 
! Отговори
Меди Медузов преди 12 години
Защо пандизчийте имат такъв апетит за власт?! Къде са свестните ???!
32
2
 
35
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Ами и на мен ми се иска да съм капитан на "ТИТАНИК" ама немаааа....
31
2
 
36
 
! Отговори
Калин преди 12 години
така е нямаш представа.. ни от коя партилайнария е .. нито с какво се занимава владиславския :)малкото киртаче ... му казват на владиславския барон.. !
30
3
 
33
 
! Отговори
ники преди 12 години
Нямам представа от коя партия е кмета на Владиславово,но си върши работата добре.Защо не го издигат за кандидат за кмет на града?