Гуцанов обяви, че ще се бори за кмет на Варна

Червеният кандидат захапа акциите на МВР срещу него
Обновена: 10 авг 2011 15:52 | 24 май 2011 16:00,
72
Гуцанов обяви, че ще се бори за кмет на Варна
Борислав Гуцанов. Снимка: Булфото

Шефът на варненските червени Борислав Гуцанов обяви официално кандидатурата си за кмет на Варна.

В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост той свика нарочна пресконференция на която коментира, че случващото се през последните 2-3 дни минава всякакви допустими граници.

Той визира полицейската акция във Варна, при която бяха открити незаконни акцизни стоки, а впоследствие бе намесено и неговото име.

Още по темата

Гуцанов коментира, че всички тези действия имат политически аспект, но това няма да го откаже от кандидатурата му за кмет.

"Ако допреди 3 дни съм се колебал дали да участвам във вътрешно-партийните избори, сега категорично ще се кандидатирам за кмет на Варна, с ясното съзнание, че нападките срещу мен няма да спрат", заяви Гуцанов.

Според него е абсурдно, министър на МВР да бъде и шеф на предизборен щаб, тъй като в момента се наблюдава, че МВР започва да работи като предизборен щаб на ГЕРБ.

Борислав Гуцанов бе председател на Общинския съвет , но бе отстранен, след ареста му в началото на 2010 г. в акция "Медузите".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей тоя калпак ми беше качил ЕГН-то в интернет и в момента го съдя.
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния крадлив *** драпа,а той се е доказал,че може да краде!
69
1
 
2
 
! Отговори
знаещ преди 12 години
68 и 69, ей Мишок, човекът ти казва да дадеш факти! Нали знаеш много! И следващ път се именовай "на Варна", че очевидно си от далечИ!
68
3
 
2
 
! Отговори
от Варна преди 12 години
66 и 67 - колко ви плащат за тази защита ????А ний сме във Варна и на това ....му знаем всичките далавери.
67
3
 
2
 
! Отговори
от Варна преди 12 години
Ало, топ - мафиота , платили си вече за да те изберат ???Нагъл престъпник , минаваш всякакви допустими граници....
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
8. Докара регатата "Тол-шипс", а герберите го затвориха, за да не види мечтата си - всички звездни ветроходи в п-ще Варна! 9. Главната улица (паветата) и мноооого още. Това въпреки кмета. Ако си спомняте, паяците бяха станали напаст, пак Той спря кмета да ни рекетира. Сигурен съм, че обича Варна и я поставя над лични и частни интереси. Това е реалността! Посочете нещо лошо, което е направил, но да е факт, истински!
65
3
 
2
 
! Отговори
БСПар преди 12 години
Вижте сега, аз не знам къде е нарушил законите, но 7 години като председател на ОС се е борил и постигнал следното: 1.детски градини - най-много открити в страната, 2.Морскта градина стана с друго лице, 3.Крайезерния път, 4.Успя да лобира и осигури новия контейнерен терминал, който ГЕРБ погуби, 5.Благодарение на него имаме ПЕТ скенер в Св.Марина, бункера за лекуване на ракови заболявания (единствените в България), 6.Спря заменките на рибарското селище, 7.Бори се за пробива на бул.Левски,
64
3
 
5
 
! Отговори
Хаджи преди 12 години
Нека да каже какво е постигнал за Варна. Как така имал хъс за работа. Ами да то като му бройкаш хилядарки за да вкара нещо няма как да няма хъс, че то кой бяга от тях. Заблудените малко да спрат с хвалебствията. Истината е че ако стане кмет то със сигурност са го избрали партията. Вземете та се огледайте някой професор, доцент от висшите училища на Варна. Само че те не искат защото всичко вътре смърди. От интриги и далавери няма как да просперира. Нека да направят ГЕРБ конкурс с интервю за КМЕТ.
63
3
 
3
 
! Отговори
Хаджи преди 12 години
Само престъпници по тия власти. Хора даващи само обещания. За това ли иска да стане кмета, за да си дострои комплекса в Аспарухово. Морал нямат, а съзнанието им въобще липсва. Най големите мутри са във властта, заедно с юристите. Само да крадат и да рушат. Колко години не се намери един да излезе и да каже този ремонт на пътя или тротоара е некачествен и фирмата изпълнител да си го оправи. Липсва гаранцията на изпълнение.
62
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гуцито е с престъпни наклонности от юноша. като курсант в морското беше замесен в секс-скандал с ученички, ама благодарение на връзките на татко му отърва изключване и съд.
61
10
 
7
 
! Отговори
Знаещ преди 12 години
Чета коментарите и не вярвам! Тази страна е пълна с дребни душици. Всеки народ си заслужава управлението, но защо по-умните да страдат? Като знаете толкова много, че дайте информацията, която знаете на ГЕРБ и да го затворят! Много ще им помогнете, но и вИЕ сте клеветници май, а? Просто, не важно да вИ е добре, по-важно е другите да са зле! Вече ме е срам, че съм българин! Наравете нещо със себе си, че затова ни мрази целият свят. Нека Гуцанови да осъдят България, че да плащате умнотийте на ГЕРБ.
60
14
 
8
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
Борислав Гуцанов е качествен човек, още като дойдоха на власт Гербаджиите го усетиха, че той ще е фаворит за кмет на Варна и затова веднага се заеха да го компрометират и омаскарят. То не беше публично арестуване, то не беше масирано журналистическо маскарене в централните медии - известни със слугинажа си към Бойко, то не беше съчиняване на афери с живописни имена от Цв. Цв.и т.н. И цялата работа за да се лапне кметското място във Варна от ГЕРБ, защото има яка далавера - митници, евросубсидии
59
6
 
15
 
! Отговори
elica1204 преди 12 години
Може да му се иска, но няма да стане кмет на Варна ! Да се бори колкото ще - няма да гласуваме за него ! Искаме кмет с морал !
58
13
 
4
 
! Отговори
варна преди 12 години
гуцанов не е чист , но герб са целите в ако .
57
4
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
чаветата на общинска захранка си го харесват .. те са си такива :)
56
15
 
6
 
! Отговори
ВАРНА ВАРНА ВАРНА преди 12 години
БОБИ ГУЦАНОВ е нашия човек, на младежта от Варна.Само Варна !Боби -- победител. Долу Гербаджиите !
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 55Ако не сте вие СТАРИТЕ -БСП отдавна да е отишла при НДСВ, но и това време ще дойде, ако ще да живеете до 100 години.
54
16
 
7
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
ТОВА Е най-качествения човек във варненския общински съвет. Човек със силен и борбен дух, и с хъс да работи здраво за да може Варна да продължи да бъде не само най-добрия град за живеене в България, но и най-красивия български град. Точно такъв борбен човек трябва на Варна, тя го заслужава. И ние старите варненци го усещаме със сърцата си, и ще го подкрепим категорично, за да може да се пребори с кое да е ГЕРБерско *** спуснато от Бойко да да оправя далаверите на неговите хора по морето
53
5
 
3
 
! Отговори
varnenka преди 12 години
Guzi moge da specheli izborite, samo ako za nego glasuvat glutnizite bezdomni kucheta vav "nai-hubavija grad za giveene"-Varna !!!
52
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
made in БСП!Крадлива червена разбойническа пасмина!