Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет

Партията на премиера оцени като добри досегашните му мандати
Обновена: 10 авг 2011 15:36 | 20 юли 2011 11:22,
206
Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ залага на богатия опит на Кирил Йорданов като кмет на Варна и затова Изпълнителната комисия одобри неговата кандидатура за предстоящите местни избори, коментира пред „Фокус” депутатът Павел Димитров.

По неговите думи в ситуацията на финансова криза е задължително опитен човек да е кмет на Варна.

По този начин Йорданов ще бъде подкрепян от ГЕРБ, ако стане кмет на града.

Още по темата

"Така ще бъдат осигурени средства за пречиствателната станция за к.к. Златни пясъци, свлачищата и строежа на нови пътни отсечки", подчерта Димитров.

Снощи Изпълнителната комисия на партията реши окончателно Кирил Йорданов да е кандидатът на ГЕРБ за кмет на морската ни столица.

От партията на премиера са оценили като добра неговата работа през изминалите му мандати.

Само допреди два дни не беше ясно дали Кирил Йорданов ще е кандидатът на ГЕРБ за Варна, след като срещу кандидатурата му скочиха депутати от морската ни столица.

Тогава в публичното пространство се завъртяха още две имена за градоначалник от ГЕРБ – тези на областния управител Данчо Симеонов и на Данаил Папазов, шеф на пристанището в морския град.

Кирил Йорданов бе три мандата кмет на Варна, за първия бе издигнат от БСП, но на втория и третия се кандидатира като независим, червените обаче отново го подкрепиха, към тях се включиха и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
34
 
! Отговори
TIM rulez Varna преди 12 години
На тримата от *** трябва да им сложат барелефите на входа ан Варна, като владетелите на това мутрагенско място. Варненци кога ще се освободите от *** робство? Киро е просто слуга на ***.
18
0
 
34
 
! Отговори
Д! преди 12 години
Нали уж беше болен и щеше след края на този си мандат да си ходи в имота в Швейцария? *** пусто кокал... и кви ли не въртели.. Ако дойдат зелените човечета , Киро и антенки в г.ъза ш'си бучне само и само да се премени.Аман. То пък няма читав кандидат .Отвратена съм!
17
1
 
39
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
НЯМА да гласувам за този,а и не познавам човек който да му симпатизитра.Този човек превърна Варна от морска столица в морска провинция,*** *** гадна.Кириле ако имаш малко останало достойнство се откажи и си харчи МИЛИОНИТЕ на спокойствие!
16
0
 
24
 
! Отговори
:) преди 12 години
При положение че ще има наказателен вот с/у него , защо са го избрали незнам . Друг въпрос е имали подходящ заместник
15
0
 
35
 
! Отговори
даа преди 12 години
Този от малък е гербер, вместо пионерска връзка е носил гербер на ревера си, в партийната му книжка си е бил нарисувал гербер, а от десетина години е с тези, които са силните. Той няма собствено мнение, мек е и затова е удобен.
14
0
 
32
 
! Отговори
А.А преди 12 години
Как да очакваш от човек, който си сменя възгледите за пореден път да е добър кмет!!!! И кое му е добре свършената работа-мръсотията, кратерите по улиците или безбройните далавери???
13
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да им е честито на варненци...Този да не е вечен :)
12
0
 
36
 
! Отговори
варненец преди 12 години
Кампанията ше бъде всички срещу Киро.
11
1
 
28
 
! Отговори
ТИМ преди 12 години
Е наше момче е!
10
0
 
46
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Гади ми се от политически ренегати.Обаче днес ГЕРБ заложиха на куц кон.
9
0
 
49
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
Варненци, внимавайте! Имам ви за интелигентни хора! Лично аз не чакам не чакам нищо хубаво от човек, който се върти на политическия чекрък като пилонкаджийка ;)П.П.Пък после герберите обиждат на "комунист" :)))))))
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Куцо и съкато, само да каже АЗ СЪМ ГЕРБЕР:):):)Боко обира баберека на матряла:):):)
7
0
 
48
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Човек корумпиран, без достойнство, готов и баща си да продаде, щом става дума за кокала! Кире, киртако, не мога да те погледна без погнуса. По 5 партии сменихте през последните 21 години и народа български е принуден не само да ви търпи, но и да ви ръкопляска...
6
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо бре Хора...?? Какво е направил за "големия си опит" Кирил Йорданов !!!??Пътищата във Варна са най лошите...при първия дъжд стават реки по улиците поради не изчистени шахти и т.н.....По крайбрежито на централния плаж..Какво е мръднало толкова години...Чалготеки и мръсотия...мафия и т.н..........Жалко за хубавия град......................
5
0
 
39
 
! Отговори
GLS преди 12 години
"От партията на премиера са оценили като добра неговата работа през изминалите му мандати."А как Варненци оценяват сегашния кмет вижте коментарите тук:
4
1
 
44
 
! Отговори
БМ-13 преди 12 години
"Така ще бъдат осигурени средства за пречиствателната станция за к.к. Златни пясъци, свлачищата и строежа на нови пътни отсечки".И кво ако е друг кмета на Варна няма да има средства ли???Циркаджии. Края на ГРОБ идва. *** и наглите ***.
3
1
 
50
 
! Отговори
от Варна преди 12 години
Гербер ли ???Прилича на припикано мушкато....Как така се става ГЕРБер, като си служил цял живот на БСП и *** ????ГЕРБ без моя глас ! Заради тоя и за всичко, което не прави или прави тайно в града ни !!!
2
0
 
38
 
! Отговори
mm преди 12 години
мафиооооооооооооот
1
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Безпринципен човек, готов на всичко за власт, идеален ГЕРБЕР, да Ви е честит,т.е всичките сте такива