Балотаж във Варна. Кирил Йорданов Vs Веселин Марешки

За общинските постове ситуацията е малко по-различна
Обновена: 24 окт 2011 10:40 | 24 окт 2011 08:58,
81
Балотаж във Варна. Кирил Йорданов Vs Веселин Марешки
Снимка: Архив Булфото

Балотаж ще има във Варна според резултатите от почти 50 процента от обработените бюлетини в общината.

Кирил Йорданов, подкрепен в надпреварата от ГЕРБ, печели 30,15% от гласоподавателите.

Бизнесменът Веселин Марешки (издигнат от Инициативен комитет) получава 18,15% от гласовете, според ЦИК.

Борислав Гуцанов, издигнат от БСП, е с подкрепа от 14,29%.

За общинските постове ситуацията е малко по-различна. ГЕРБ ще има превес над съветниците на БСП, които са втори в битката за листите.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте повтаряли като папагали че Марешки бил мафиот. Това че се е постригал късо и се държи нахакано не прави всеки мафиот. Бизнеса му е легален за разлика от "бизнеса" на цар Киро (Йорданов)
19
3
 
28
 
! Отговори
v_ преди 12 години
Кирчо с *** напред!Давай Кирчо, зад теб са Максуда, Аспарухово, Каменар и Владиславово. Всичкото *** за Кирчо. После ще разпродаде Варна да си възстанови паричките, че то *** без пари не гласува. Това се честни и справедливи избори!!! От ГЕРБ!
18
5
 
16
 
! Отговори
медузчо преди 12 години
Не виждам как може да се избира между 2 мутри
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези избори са пълни с изненади и с лоша нарочно или не организация с две думи пълен провал. Но за Варна..... аз не съм варненка, но от познати и роднини от Варна знам, че никой не обича Кирил Йорданов и всички навярно са в шок какво става?
16
4
 
27
 
! Отговори
Бургазлия преди 12 години
Малееее Йорданов срещу Марешки.Дупе да ви е яко.Още 4 години ще страдате :(
15
1
 
12
 
! Отговори
процентите преди 12 години
Бизнесменът Веселин Марешки (издигнат от Инициативен комитет) получава 18,15% от гласовете, според ЦИК.МАНИПУЛАЦИЯ !% за Марешки са 22 !!!
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марешки е по-добрата алтернатива, защото се е доказал като администратор, а това че приличал на мутра няма нищо общо с биографията му, която не е мутренска. Така че варненци да решат дали да продължат 12-годишната агония или да направят нещо позитивно за себе си, игнорирайки факта че гласуват за богат човек, който обаче не е станал богат за тяхна сметка.
13
9
 
33
 
! Отговори
за доброто на Варна преди 12 години
До всички варненци !До българи, арменци, турци, евреи сплотете се, не давайте шанс на един бояджия да се тупа в гърдите и отново да ни унижава с колата си с 6 цифри /единици/ , направена по поръчка с наши пари, и мощния му мотор на цената на един стадион , да минава в новите си маркови дрехи и да не ви забелязва, да продължава да продава морето, пясъка, земята на дедите ни !Не на Кирил ГЕРБ-ера !!!ДА на момчето, което още от 90-те започна да прави своя бизнес и днес не е зависим от партии и мафии !Казвате че купувал гласове ? Че плащал ?ЛЪЖА, ГОЛЯМА ЛЪЖА.Нито един дори той правеше само соц. проучване колко ще го подкрепят, това правеше съвсем открито, и сега може да сравни резултатите с предварителните проучвания , защото всички знаеха как се печелят избори във Варна от тези, които три мандата си избират кмета с ФАЛЩИФИКАЦИИ В ГОЛЯМ РАЗМЕР !За да няма повече това гласувайте за МАРЕШКИ, той няма да ви краде парите !Той ги има !!!Това е желанието на младите, на тези, които очакват най-сетне да се чуе и техния глас, да имат шанс за нормален живот в собствения си град !ЗА МАРЕШКИ !
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това си посадихме-това ще жънем!Ще затъваме все повече и повече!Дори няма да дишаме и праха на Бургас,защото те ще са на светлинни години пред нас!Плаче ми се!Срам и позор за нас!!!Прави са тези,които ни наричат гагаузи и ***!
11
2
 
46
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
БРАВО НА БУРГАС !!!!!!!!!БРАВО НА КМЕТА !!!!!!!!!!ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ БУРГАС Е СТАНАЛ КРАСИВ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД, ЗАЩОТО КМЕТЪТ РАБОТИ, УСВОЯВА ЕВРОФОНДОВЕ, ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ И ГРАДИ ИНФРАСТРУКТУРА.И ВИЖТЕ ВАРНА НА КАКВО ПРИЛИЧА, СЛЕД КАТО 20 ГОДИНИ Я УПРАВЛЯВАТ АЛКОХОЛИЦИ, МУТРИ, КРАДЦИ И *** .................
10
14
 
21
 
! Отговори
Абе преди 12 години
Аз си гласувах за Марешки още първия път, защото съм пряк свидетел как на практика спасява животи чрез ниските цени на лекарства. Човека е съвестен. *** *** не е и човек.
9
7
 
30
 
! Отговори
Kolyo M преди 12 години
Марешки има достатъчно пари, не му трябват още от политика.. Сам издигна 2 от най-добрите медицински центрове във Варна, докато Кирчо за 12 години нищо не направи. Сами преценете...
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и тези избори бяха купени !!!
7
4
 
44
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Не познавам човек, който да е гласувал за някой от тези двамата! Тези резултати ме шокират!
6
5
 
13
 
! Отговори
националист преди 12 години
Изберете си пак Кирчо той ще ви оправи.
5
7
 
33
 
! Отговори
Бургазлии преди 12 години
Варненци виждате ли Бургас до къде стигнаха?Нямат една дупка по пътищата. Ако съм варненец нито Кирил нито мафиота Марешки! Ужас!
4
2
 
59
 
! Отговори
Бургаски вечери преди 12 години
Жалко за варненци,заслужават по-читав кмет...
3
2
 
39
 
! Отговори
крокопотам преди 12 години
СРАМ и ПОЗОР!!!
2
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И двамата яко плащаха за гласове...Единия от тях ще се разори,да видим кой. Максуда пак ще щракат пръсти.
1
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а какъв голям го вадеха варненлии