Балотаж във Варна. Кирил Йорданов Vs Веселин Марешки

За общинските постове ситуацията е малко по-различна
Обновена: 24 окт 2011 10:40 | 24 окт 2011 08:58,
81
Балотаж във Варна. Кирил Йорданов Vs Веселин Марешки
Снимка: Архив Булфото

Балотаж ще има във Варна според резултатите от почти 50 процента от обработените бюлетини в общината.

Кирил Йорданов, подкрепен в надпреварата от ГЕРБ, печели 30,15% от гласоподавателите.

Бизнесменът Веселин Марешки (издигнат от Инициативен комитет) получава 18,15% от гласовете, според ЦИК.

Борислав Гуцанов, издигнат от БСП, е с подкрепа от 14,29%.

За общинските постове ситуацията е малко по-различна. ГЕРБ ще има превес над съветниците на БСП, които са втори в битката за листите.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
8
 
! Отговори
somebody преди 12 години
струва ми се, че магарешки е платил на доста хора да спамят в нета :))
59
7
 
1
 
! Отговори
bai_jordan преди 12 години
Ало *** защо не ми излиза ника , а пише анонимен? Нали съм се логнал ?!
58
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 32 Аз и моето семейство гласувахме за Йорданов! И още поне 10 човека които познавам и които съм питал! А за Марешки са гласували *** дето живеят отсреща за по 30 лева на калпак и ти! Честито...
57
6
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
vremee kir4o da si hodi
56
3
 
18
 
! Отговори
Xray преди 12 години
Кирчо е най-алчния, най-подлия, най-дъртия и най-грозния кмет, който някой някога е имал. Ако пак го изберем - значи всичко е наредено. Не е възможно колите ни да пропадат, всичко да е мизерно, мръсно и счупено, освен палмите и осветлението, които той е закупил за безбожни суми и е подписал договор с фирми за поддръжка - пак за безбожни суми. И пак той да е кмет. Някак си не ми се връзва.
55
1
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
"единствения" наистина щото той е единствения кмет от цяла вечност вече, това си е противоконституционно, само че има удобна дупка в конституцията - да си сменят партиите
54
11
 
32
 
! Отговори
БАЛОТАЖ преди 12 години
Нека който на балотажа ще предпочете Марешки да гласува коментара положително, който иска пак Кирчо - да гласува коментара отрицатено.
53
3
 
13
 
! Отговори
. преди 12 години
На балотажа Киро си отива.И Максуда няма да му е достатъчна.
52
22
 
9
 
! Отговори
мари преди 12 години
К.Йорданов беше единствения кмет който промени за добро Варна веднага след Кирчев койтоне си направи ни най-малко труда за това.Изключвам партиини принадлежности ,а реални резултати.Независима съм от към партии и се ръководя от направеното. Всеки един заемащ ръководен пост си има своето обкръжение така е и в др.държави.Въпросът е да се мисли за хората и града а не само и основно за мафиотски кръгове и групи защото така страдат по-голямата част от хората за сметка на шепа алчни субекти.
51
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вота беше 101 % манипулиран в полза на Кирчо ***, що мислите толкова години максуда не беше бутната, на миналите избори обещаваше как щял да премахне максуда и т.н и накрая нищо, освен че на всяка барака има сателитна чиния.Кой ли им плаща телевизията ? Във варна има сигурно над 30-40 хиляди *** ако не и повече но са напълно достатачни на кирчо да спечели изборите при наличието на около 10 и повече партии всяка с кандидат за кмет, където да се пръскат гласовете на българите.
50
3
 
17
 
! Отговори
до Гуцанов преди 12 години
Гуцанов, Кирчо те прецака и те омаскари, сега дай наказателния си вот - така ще ни спечелиш за бъдещи избори !Ти можеше да бъдеш избран, но той те обезглави, подкрепи сега Марешки, това е въпрос на чест !!!
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съпругата на Йорданов е УКРАИНКА !!!
48
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
изборите във Варна показаха как "ГЕРБ не купува гласове" - аз не познавам нито един човек който да каже една добра дума за Кирил Йорданов и хоп 30 %. Със сигурност Герб "нямат пръст и не купуват гласове" във Варна. Тези 30 % са му дадени от господ. Аре манипулации. За съжаление избори 2011 са толкова манипулирани че няма накъде и трябва да избираме между ножа и куршума. Но все пак по-добре е Киро подлогата да го няма въобще в града. Нека гласуваме за Марешки и да изгоним пияндето от кметството.
47
2
 
5
 
! Отговори
срещу Киро преди 12 години
Многото народ е гаранция, че медиите ще обърнат внимание, ако те обърнат внимане!!! А ако медиите обърнат внимание, тогава има вероятност за нови, по - честни избори. Лично аз не познавам човек, който да гласува за Киро, и не познавам такъв който да познава такъв. Просто нямам думи да изразя колко съм бесен!!!!2007 година Киро отмени една обществена поръчка за 50 млн. лв. и обяви нова (за същия предмет на дейност), само че за 140 милиона. Запитайте се къде е разликата!?!?!
46
1
 
7
 
! Отговори
аман от киро преди 12 години
тя май фирмата е на жена му за палмите и озеленяванията и близък семеен кръг,на кого му трябват палми,я вижте като влизате от аспарухов мост посока европйския град най добър според Киро колата ви какви забележителни звуци почва да издава от дупките и гърбиците по пътя,а това е центъра не е западна промишлена зона..Мен ми писна да карам по изкърпени пътеки,заррушени плочки или да няма къде да си хвърля ***..Не се влага нито лев за някаква нова техника,мащините от комунизма докато спрат...
45
2
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
И двамата са с руски връзки и съпруги - ДА.Но разликата в съпругите е ОГРОМНА !На всеки пожелавам съпруга като тази на МАРЕШКИ, олратното - ОПАЗИЛ ГОСПОД !
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи герберската *** Цолова видяхте как най-нагло прекъсна изявлението на Марешки когато започна да говори доста нападателно срещу гербавата подметка Йорданов. То няма такава мафия, няма такива *** подкупни!
43
2
 
5
 
! Отговори
срещу Киро преди 12 години
Време е да организираме петиции, да правим протести, стига сме спали!!! Киро трябва да слезе от престола, бюлетините бяха предварително направени, съответно подменени. Уверихте ли се, че ГЕРБ е най - голямата мафия, и че няма смисъл да се гласува. Умните не гласуват.Аз лично гласувах, защото до последно вярвах, че Киро ще се махне. Излезте и протестирайте!!!!!!! Само това ще ни оправи. Искайте честни избори. Многото народ е гаранция, че медиите ще обърнат внимание, ако те обърнат внимане!!
42
4
 
8
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
Ясно.Варна си остава Тимарна...сигурно много ви харесва
41
2
 
6
 
! Отговори
на-палма преди 12 години
Всички, които обитават палмите, които ни натрапи Кирчо, за да настани свои хора да ги гледат , гласуваха за него, Пребройте палмовите саксии с увяхналите в тях нещастни палми и пребройте гласоподавателите на този , който ви иска гласа за 4-ти път !Сега ще ви купи още палми....За благодарност...