Смърт от страх в "Екзекуторът"

Сериен убиец пресъздава най-големите страхове на жертвите си в новия роман на Крис Картър
Обновена: 26 окт 2010 14:03 | 26 окт 2010 14:03,
0
Смърт от страх в "Екзекуторът"
Корица: Ера

Нов крими роман от Крис Картър е на българския пазар.

В “Екзекуторът“ следим поредния заплетен случай на специалиста по криминална психология детектив Робърт Хънтър, който отново тръгва по петите на опасен и изобретателен престъпник.

В Лос Анджелис е открито обезглавено тяло на мъж. Трупът е с изпънати крака и кръстосани ръце, а на гърдите му е изписана цифрата 3.

Първоначално Хънтър и колегите му са убедени, че става дума за ритуално убийство. Но броят на жертвите расте и детективът трябва да преосмисли първоначалната си хипотеза.

Всички са умрели от това, от което са се страхували най-много. Сякаш някой буквално е сбъднал най-големите им кошмари...

Но откъде убиецът черпи информация? И какво свързва на пръв поглед случайните жертви?

Хънтър се впуска в преследване на трудно уловим престъпник, който явно умее да разгадава мислите на противника. Убиец, който усеща страховете на другите.

Убиец, който няма да спре, докато не постигне целите си...

Крис Картър е от италиански произход, но е роден в Бразилия. Завършил е психология със специализация по криминално поведение в САЩ. Крис е работил като криминален психолог към полицията. Работата му се състояла в разпити и изучаване на престъпници, сред които масови и серийни убийци с доживотни присъди. Впоследствие Крис се отдава на рок музиката и на писателската кариера.

За романите си той използва опита и знанията си от работата с престъпници. В момента живее в Лондон.

Българската публика го познава покрай романа „Хамелеонът се завръща“, заел първото място в класациите на Великобритания, САЩ, Германия и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари