Александър Русов представя "Аз убих Луканов"

Премиерата е на 12 март
Обновена: 12 мар 2015 09:41 | 11 мар 2015 20:05, Александър Попов
4
Александър Русов представя "Аз убих Луканов"
Снимка: PR

Украинецът Александър Русов ще се срещне с българската публика на чаша вино на 12 март в Бистро 53 в столицата. Той ще представи романа "Аз убих Луканов" и ще отговаря на всички въпроси. Желаещите пък ще могат да се сдобият с автограф от автора.

"Аз убих Луканов" е художествен роман с шокиращ разказ по действителни събития. Безспорно книгата носи и едно от най-провокативните и противоречиви заглавия на българския пазар.

Някои от събитията са променени. Но защо, както и неудобната истина за много задкулисни игри ще бъдат разкрити в откровената среща-разговор с Александър Русов.

Както е известно, авторът бе сред обвиняемите за убийството на министър председателя на България Ахдрей Луканов, но съдът го оправда по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Добре дошъл! Имаме още толкова много продажна *** за чистене.....че трябва още един оръжеен завод да пуснеме в експлоатация! А и от който и да започнеш....все файда ще е!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нагличко е. Няма съмнение, че Луканов е жертва на егоизма и властолюбието си. Опита се да хитрува срещу руснаците и му светиха маслото. Сега покрай манипулациите и парички ще изкарат с книжката.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
POREDNATA GLUPOST