На живо: Сутрешният брифинг на ген. Мутафчийски

Оперативният щаб изнася актуални данни за коронавируса
Обновена: 1 май 2020 08:04 | 1 май 2020 08:03, Камелия Цветанова
38
На живо: Сутрешният брифинг на ген. Мутафчийски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Проф. Венцислав Мутафчийски и Националният оперативен щаб изнасят последни данни за заболелите от COVID-19. Гледайте на живо с Bulgaria ON AIR.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Бай Коко преди 4 години
Кой ще тръгне с такъв генерал на война?
30
1
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Защо пък мислиш че можеш да пращаш хората доброволци, а ти да си стоиш и да ти плащат заплата? Рискът трябва да се заплаща. Стоенето в къщи - не. В момента всичко е с главата надолу. Безрисковите "усвояват" милиарди, а хората които са изложени на опасността мизерстват.
29
7
 
7
 
! Отговори
Zlatena преди 4 години
Нека всеки българин които мисли че короновируса не е опасен да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с коварната болест коронавирус и да я изкарат много тежко пък дано после да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави
28
3
 
5
 
! Отговори
Zlatena преди 4 години
Има една истина алчните бизнесмени и неуките много отворени роми се интересуват само от собствения си живот и от парите имотите на свойте родителите за другите Българи въобще не им заради такива хора България никога няма да се оправи като държава.Ако алчните бизнесмени и неуките роми изчезнат завинаги от България тогава нашата страна България ще се оправи като държава
27
7
 
12
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!
26
2
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
По случай празника другарката Нинова ще раздаде милион и половина виртуални кебапчета и кюфтета! Те ще бъдат платени със средства от партиината каса--Другарката Нинова не е разтривала ушите и други израстъци на бае ти Тошо нали. За разлика от другаря Б. Аут сте бе. Не разбираш ли. Аут сте. Свърши се, осрахте се, видяхме ви. Ще те изхвърлим от сладкото ти местенце, теб и цялата партийна некадърна номенклатура и ще сложим наши хора. Ти отиваш на борсата.
25
3
 
14
 
! Отговори
РОКО преди 4 години
Излезе, че не генерали, премиери и професори, а доцент Мангъров е прав.
24
2
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Не мога ги гледам тия пропадалища
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Може всичко да работи в Швеция, ама са дисциплинирани и спазват дистанция и всичко необходимо. Тук отвори ли се нещо, сичкото народ като овце ще се струпа полицията няма да може да помогне даже. ЗАТОВА е нужна по-силна ръка с хора като ***, дето за тях самодисциплина е непозната дума. Разбра ли сега?
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЗО вчера излезе с официално становище относно коронавирус и даде Швеция като пример отлична борба с вируса! Там ресторанти,училища,паркове всичко отворено и работи.Там направиха това което препоръча вирусолога доктор Мангъров още преди месеци, но генералите в България предпочетоха да мачкат и унижават хората, но ни си ги избираме нали, комуниста Борисов и гробарите. Честито.
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остана ли някой да си губи времето с тия глупости?Долу маските, господа! Разкрити сте!
20
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, ако една сутрин мисирките решат, че вече са журналисти и при такива отговори излезнат и не публикуват нищо. Какво ще бъде на следващият брифинг дали пак манекена на генералски униформи ще отговаря само на удобните въпроси???
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз дори пуша през маската.
18
13
 
6
 
! Отговори
Bobo преди 4 години
До номер 13 : нервен е генералът щото тая нощ е спал два часа , а допреди няколко дни пискахте че само той командвал сега обърнахте че давал на другите да отговарят последно кое не ви харесва и кое вие по- добре ще направите ?
17
2
 
15
 
! Отговори
отново преди 4 години
Журналиста от в. "Марица" се обади и ни информира за пика на вируса.Един среден човечец ако има достъп до истинските (!..) данни може да направи математически модел. Това е доста простичко.Съгласно ... математиците от Пловдивския университет пика ще бъде между 10 и 15 май.Бре-е-е-е, и за това държавни пари се дават !
16
16
 
6
 
! Отговори
До плювалниците преди 4 години
Оставете човека бе еййй !
15
4
 
16
 
! Отговори
ало_o_o ..! преди 4 години
Ние в къщи също носим маски; маски използваме и тогава когато се храним!С маски спим.От както започна това чудо, тази пандемия, ние в къщи вече нямаме интимност. Правене на деца сме го отложили след години, като отминат тези вируси ... Не искаме Бъдещото ни поколение да бъде заченато по време на вируси ...Ето, аз съм заченат по време на вируси, преди време, а сега често боледувам.Минават вирусите и започваме интимност.Погледнете колко сме отговорни в къщи ...!
14
8
 
10
 
! Отговори
Ей преди 4 години
На тоя човек не му е лесно !
13
2
 
14
 
! Отговори
Божке ... преди 4 години
По Заповед на нашият Премиер се прави ваксина ..; някои смята, че подобни ваксини може да станат по нареждане и това на момента да се избъркочи в някои лабораторийка, ама, ей така ..В цял Свят усилено се работи за ваксини, но уви, нищо все още не е достигнато, защото се изисква време, време и ... доказване на ефективността на евентуалното средство ...Очаквам в близко време да се избъркочи ваксина да живеем дълго, поне до 890 години ...
12
2
 
22
 
! Отговори
о, да ..! преди 4 години
Всяка сутрин слушам въпросите на журналистите. Повече от тях са доста странни. Тук става въпрос за интелект, а такъв при тях няма.Някакъв журналист от в. Марица, който дължи да посочи медията, задава едни сервителни въпроси и нищо повече. Имам чувството, че тези въпроси преди това грижливо са били редактирани в някоя централа.А защо не се прави една статистическа обработка, математически модел на данните, ние сме селски хора и от тези неща разбираме ..?