Фандъкова не казва за изборите, но ще променя екипа на ГЕРБ в София

Ремонтите трябва да свършат до 15 септември
16 авг 2019 10:44,
35
Фандъкова не казва за изборите, но ще променя екипа на ГЕРБ в София
Снимка: БулФото

Кметът на София Йорданка Фандъкова за пореден път обясни тази сутрин, че ще обяви решението си дали да се кандидатира за нов мандат в началото на септември. Въпреки това, тя призна, че предстоят промени в екипа на ГЕРБ в столицата.

"За да променяме града си, ние трябва да променим себе си, екипа си, начина си на работа", категорична беше кметицата пред БНТ.

Още по темата

Фандъкова, която е зам.-председател на ГЕРБ, потвърди, че промени в екипите на партиите за местните избори ще има и в други населени места.

"Това, че трябва да се разчиства е наша практика и принцип от създаването на ГЕРБ. Когато има съмнения, отговорният начин е да изчистим екипа, да покажем на хората, че за нас най-важно е развитието на града", поясни тя.

Иначе столичният градоначалник изтъкна, че по-голямата част от  големите ремонти в София ще приключат до началото на учебната година.

Работата ще продължи на улица "Сребърна", където се изгражда нов канализационен колектор.

Фандъкова съобщи, че в заключителна фаза е подмяната на асфалта на бул. "България", където работите ще приключат до края на месеца. До 10 дни се очаква подновяването на реконструкцията на Западния парк. Там работите са били замразени през лятото заради необходимостта да се преправи проекта, в който е бил изпуснат съществуващ колектор край входа.

В срок се движели и ейностите по третия лъч на метрото, като строителните работи ще приключат в края на октомври.

До средата на 2020 година пък кметът очаква да завърши и изграждането на следващата отсечка - от "Овча купел" до "Горна Баня".

"Това е мой личен приоритет. Не допуснах да се спре, защото спирането и пускането на метрото не е детска играчка. Много е важно строителството да продължи. Имаме планове и проекти за следващите отсечки", изтъкна Йорданка Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
22
 
5
 
! Отговори
дупничанин преди 4 години
Ние столичани си искаме Фандъкова за кмет. За 10-тина години промени столицата към много по-добро, нека все така да продължава да управлява за да расте и да не старее, и столицата и Фандъкова де.
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейййй, няма такава наглярка.След всичко, което причини на София.Как не я е срам.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софиянци не искаме нито Фандъкова,нито Манолова.Да заминават кметици да стават по родните си места и да оправят провинцията/че опустя/ като са толкова оправни.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
има нужда от учители, по-полезна ще е там
1
20
 
3
 
! Отговори
гербистка-общинарка преди 4 години
Браво на нашата всепризната кметица г-жа Фандъкова за постиженията през годините на управлението ѝ, а това са вече много години. За това време много работа се свърши, нека да не бъдем скромни. Резултатите са видими, защото ние имахме воля да ги постигнем. Така че наесен с песен да вземем следващия мандат.