Уилям отказал да подпише предбрачно споразумение

Принцът обичал Кейт и й вярвал безрезервно
Обновена: 2 май 2011 12:38 | 2 май 2011 12:38,
101
Уилям отказал да подпише предбрачно споразумение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки че ден преди кралската сватба германският таблоид "Болд" разпространи част от предбрачния договор между принц Уилям и съпругата му, такъв не е подписван, съобщи Контактмюзик.

След бляскавата сватба на 29 април в Уестминстърското абатство британските медии разкриват нови подробности за предаността на принц Уилям към съпругата му Кейт Мидълтън.

Оказва се, че новият херцог на Кембридж е отказал да подпише предбрачно споразумение.

Уилям е бил посъветван да уреди законово отношенията с бъдещата си съпруга, но според негов близък приятел, цитиран от "Дейли телеграф", "принцът обича Кейт, вярва й безрезервно и бил уверен, че не е необходимо двамата да сключват предбрачно споразумение".

Още по темата
29 апр 2011 13:30
583
След обявяването на годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън през ноември, Патрик Джефсън – бившият личен секретар на принцеса Даяна, е посъветвал двойката да сключи предбрачен договор. От двореца "Сейнт Джеймс" сега потвърждават, че преди сватбата не е подписан такъв документ.

Младоженците Уилям и Кейт са на кратка почивка за уикенда, след като стана ясно, че засега отлагат медения си месец. Херцогът на Кембридж се връща на работа на 3 май.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
31
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
Ама че тъпо :( Ей затова на мене не ми трябват скъпи клетки , добре си ми е на свобода в гората :)
98
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В подслушваните разговори на Даяна, принцесата ясно е споделяла опасенията си, че Чарлз и кралското семейство искат да я убият. Дори една от мечтите й е била "да остане жива". Филмът, който разказва за всичко това както може би се досещате е забранен във Великобритания. Как така ще се казват истини за Кралицата? Кейт я чака същата злочеста съдба... при липса на предбрачен договор ще свърши като Даяна, ако случайно вземе, че кривне...
97
0
 
31
 
! Отговори
1 преди 13 години
таблоида е "Билд" , а не "Болд". Но какво ли разбирате вие
96
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той е добро момче, а тя е умна. Идеалният вариант.
95
1
 
34
 
! Отговори
със или без, все тая преди 13 години
И да няма споразумение, ако тя реши да иска развод и да има претенции, които не биха се понравили на Короната, ще й се случи един "инцидент", подобен на този с Даяна и проблема ще се реши.
94
3
 
38
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
Браво на него ! Да са живи и здрави !Хубаво е когато обичаш истински !
93
3
 
46
 
! Отговори
мнение преди 13 години
Уилям прилича на майка си.Тя ще бъде запомнена с добро.Да бъдат живи и здрави и щастливи....
92
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано наистина да я обича така и да я уважава.
91
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 83:По-интересно е да четем за техният живот,отколкото за живота на нашите ***-фолкаджийки....
90
3
 
49
 
! Отговори
Ели преди 13 години
страхотни са,браво на момчето,личи си по льчезарните лица, колко много се обичат
89
4
 
53
 
! Отговори
=== преди 13 години
браво на момчето!!!!
88
5
 
44
 
! Отговори
о.О преди 13 години
Че за какво да подписват? Тя да не би да не е милионерка? И тя ще загуби ако се разделят, ще дели своя дял от семейната компания и т.н. Даже сигурно в момента е по-богата от него, тъй като не е крал още и не е наследил големите пари...
87
2
 
39
 
! Отговори
Di_eva преди 13 години
Това, че някои се интересуваме от сватбата не значи, че сме жертви на всепроникващото, зомбиращо английски влияние, нито пък че то ще ни отроди! Няма страшно!
86
11
 
43
 
! Отговори
до 75 преди 13 години
обичали се били... Чарлз като обичаше Камила, що се ожени за Даяна?! Монарсите се женят по любов само в приказките. В реалността всеки ход на монарха е добре обмислен и изчислен от канцеларията на Двора.
85
7
 
57
 
! Отговори
darcas преди 13 години
Браво на Уилям ако наистина не го е подписал.
84
17
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие как бихте се чувствали на негово място ? Баба му убийца на майка му и нероденото му братче-сестриче !Той просто не се жени -той си взима майка която му липсва и най вероятно ще убие защото е психясал не споделяйки никога чувствата си .
83
15
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мисълта ми е, че България е цъфнала и вързала, за да ни занимават с бельото и роклята на тая ***! Не казвам, че събитието не трябва да се отразява, но има разлика между "отразяване" и "осиране". Никой не го вълнува, кога Принца е ходил в тоалетната или е сдъвкал два хамбургера!!! Както и други твърде интимни неща от живота на младоженката. Тия битовизми ги имаме всички хора! За това им втръсна на българите, а не защото сме злобно племе както твърдите!
82
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оставете ги на спокойствие бе! Сега са млади, още се обичат, тепърва ще им започнат трудностите.... Какво като са кралски особи и те са хора и те имат право на чувства. Хората се променят, сега може да си вярват, след 10 години може да са на друго мнение...
81
5
 
40
 
! Отговори
до 79 преди 13 години
Че за какво им е да знаят къде е България, то и аз вече искам да забравя за тази държава. Дано да са щастливи, напук на злобата!
80
1
 
48
 
! Отговори
Александър Колев преди 13 години
Трябва да е на работа от 3-ти май за да върне малко пари на държавата то голям банкет голямо нещо :)) Това на шега.Иначе беше превъзходно като по кралски сватба разбира се за милиони но важното е че са готини като цяло .Надявам се да са и щастливи.