Най-красивата българка в САЩ е от Хисаря

Чаровната Невена Чалова впечатли силно журито и публиката
29 май 2013 17:16, Елка Василева
40
Най-красивата българка в САЩ е от Хисаря
Чаровната победителка. Снимка: www.bgworld.net, Стоян Михов

Двайсетгодишната студентка в частния университет DePaul - Невена Чалова, бе обявена за най-красивата българка в САЩ на пищна церемония в "Метрополитън Павилън" в Ню Йорк, съобщи сайтът www.bgworld.net.

Брюнетката е втората носителка на короната на „Мис Българка в САЩ'', след като през 2012 г. с приза се закичи Росица Стефанова и тогава тя остана в историята като първата носителка на титлата. Къдрокосата чаровница специално пристигна от България, за да предаде короната на Чалова.

Журито, в което взеха участие "Мистър България 2009" Мартин Мартинов, актьорът от Холивуд Антон Касабов, четвъртата по красота в САЩ Лаура Чуканов и др., класира на второ място Елена Коларова от Бостън, която се представи с моден етюд, а третото зае Силвия Тасева - момиче на Слави от балет "Магаданс" и възпитаничка на Нешка Робева.

Последната изправи на крака публиката с уникално съчетание по художествена гимнастика и безапелационно спечели още един приз - "Най-добър талант". "Самичка подготвих хореографията, тренирах всеки ден и съм поласкана и невероятно очарована от публиката, която стана на крака, оценявайки моите усилия. Беше едно незабравимо преживяване. За мен беше много емоционално да се срещна и с Деси Добрева, която пя на конкурса и е моя колежка от "Шоуто на Слави"", сподели Силвия Тасева след конкурса.

Освен с невинна усмивка и стройно тяло Невена Чалова, която е родом от Хисаря, очарова журито с прочувствено изпълнение на народна песен и силно впечатли публиката  с влечението си към екстремни спортове като парашутизма. Невена си тръгна от конкурса с куп подаръци, между които чек за $5000 и дизайнерски обувки на Джио Методиев, при който има опашка от холивудски звезди за уникалните му обувки с марката Джио Джиев. Победителката ще отдъхва седмица в Пловдив и още една на Черноморието, осигурени от спонсори.

Конкурсът прерасна в емоционално парти до 6 ч. сутринта в нюйоркски клуб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 10 години
До еднаМила една, май тайничко ти се иска да бъдеш на мястото на тази *** от Хисар . Хисар е град от 60-те години за твоя информация,явно доста неща знаеш за добре уредената ти "родина", но не и за България.
30
0
 
0
 
! Отговори
stoi dvaise преди 10 години
tam sichki sa mis.
29
0
 
6
 
! Отговори
Българка в САЩ преди 10 години
Момичето е с естесвена красота,не е прекалено гримирана,много чаровна.Определено няма да се хареса на българските "мачовци". За тях всички българки в САЩ са ***,защото не им обръщат внимание. А не им обръщат внимание,защото българите като цяло не уважават жените и приятелките си,независимо от образованието си.Живея в тази страна вече 10 години и всичките ми български приятелки работят много,продължават образованието си,гледат си децата и семействата. За такива жени има да мечтаете...
28
2
 
3
 
! Отговори
Ot US преди 10 години
Не съм чула за такъв конкурс :"Най-красивата българка в САЩ "...Кой и плаща частния университет ?
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брао- красавица! не че ще ме огрее ама... Аман от глупости, най-красивата българка в САЩ!???? А най-красивата българка в Канада, Еквадор, Либерия, Балеарските острови... После най-умната, най-тъпата, най-рошавата, най-е%аната, най-старата, най-... Ей, изпростяхме ама и вие не ни давате покой, поне една статия за BMW няма ли да има?!...да си пусна Азис и да си налея ичкия, че като му прасна една тъпанарка на плаката от 89-та...
26
0
 
4
 
! Отговори
ПуертоРиканец преди 10 години
Абе, на кого ли са нужни и за кой ли се организират, тия странни и звучащи непознато екзотично за американците конкурси от типа - "Мис българка в САЩ" ?Като чета и доста българи са кандидатствали и са замесени в рекламата и в далаверата за успешното усвояване на едни безвъзмездни пари, отпуснатите от американската държава за културно социално подпомагане на малцинствените групи,като са взели дейно участие и в журито за излъчване на победителката по свойте пристрастни разбирания и критерии
25
6
 
5
 
! Отговори
една преди 10 години
До 27 - уважаеми/а, в Америка нямам никакво намерение да стъпвам дори. Будалите заминаха там и си мислят, че са направили кой знае какво. Аз съм на едно друго място, много по-уредено, по-престижно, по-богато и по-образовано от Америка, България и целия ЕС взети заедно. А тази е поредната проста ***, която си мисли, че като е в САЩ и е постигнала върха на живота.
24
4
 
6
 
! Отговори
Али Баба преди 10 години
КАТО И ГЛЕДАМ ГУШАТА И ГРЪЦМУЛЯ, МИСЛЯ, ЧЕ СА Я ОЦЕНЯВАЛИ КАНИБАЛИ.
23
5
 
14
 
! Отговори
Стефанов преди 10 години
Истински красиво момиче! На повечето не им харесва, понеже за тях идеалът за красива жена го гледат по Планета или Фен ТВ, явно трябва да е надута със силикон, за да се хареса на тукашните разбирачи!
22
5
 
13
 
! Отговори
ebemte_mardai преди 10 години
Вие сте големи,красавци и красавици.Момичето си го бива,каквато и да е в Америка.А вие лъскайте в гетото,наречено България.
21
2
 
9
 
! Отговори
една преди 10 години
Е, не...това е най-големия виц на седмицата. Чудя се обаче, кое е по-анекдотичното - "красотата" на селянката, дзайнерските обувки на Методи, актьора от Холивуд Антон...статията изобилства с безумия, та се затрудних да преценя...
20
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много сме си хубави българките,но тая нещо не става
19
11
 
10
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
За американските стандарти може и да е красива де да знам!
18
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Мис българска проститука в САЩ"
17
6
 
5
 
! Отговори
Do@@@@ преди 10 години
Ne mi xaresva Po Prostata prichina she ima kade kade Po krasivi bg-Ki ot Neq!prosto sramota da reprezentira balgariq -sega tezi shte si pomislqt sh vsichko sme takiva edni nikakvi :-)
16
1
 
4
 
! Отговори
@@@@ преди 10 години
Zashto ne vi xaresva? Tova e tipi4niq imidj na balgarkata.
15
6
 
7
 
! Отговори
Ne преди 10 години
Ne mi xaresva!
14
6
 
11
 
! Отговори
Фъки Фъкефф преди 10 години
"Невена си тръгна от конкурса с куп подаръци, между които чек за $5000 и дизайнерски обувки на Джио Методиев, при който има опашка от холивудски звезди за уникалните му обувки с марката Джио Джиев. Победителката ще отдъхва седмица в Пловдив и още една на Черноморието, осигурени от спонсори." ---- след което се връща обратно да бере тръстика с обувките на Джио Джиеффффффф
13
1
 
12
 
! Отговори
pantudi преди 10 години
хубаво е момичето !
12
21
 
46
 
! Отговори
Българка=Проститутка преди 10 години
Българките в САЩ са големи кучета, като бях студент колежките от фабриката не издържаха и си го слагаха с руснаци, мексиканци и ***, най-вече ***. Само не и българи, понеже България е малка, всеки едва ли не намира общ приятел, или са от един град, или са приятели по фейсбука. А те повечето бяха със сериозни приятели и щеше да стане скандал.. Някои пък директно се залюбиха с някои местен *** само и само за гражданство ;) Българка в САЩ = евтина ***

Спонсорирани публикации