Най-красивото дете в света предизвиква смесени чувства

Някои от снимките на 9-годишния модел изглеждат похотливи и неподходящи за възрастта ѝ
29 ное 2014 13:01, Теодора Драгоева
46
Най-красивото дете в света предизвиква смесени чувства
Снимка: VOGUE ENFANTS

Деветгодишната Кристина Пименов е най-малката модна звезда в света, а наскоро в интернет беше обявена за „най-красивото момиченце в света“. Детето има меденоруса, дълга коса, лазурно сини очи и съвършени черти на лицето, а ангелската ѝ хубост е неоспорима.

Тя се е снимала за Vogue, дефилирала е в ревюта на Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benetton и др.

Майка ѝ е неин мениджър и управлява интернет профила ѝ в социалните медии, като редовно поства снимки на хубавата си дъщеря в Instagram, където Кристина има над 300 хиляди последователи.

Снимките на красивото момиченце често предизвикват смущаващи коментари за това, че са твърде похотливи и че детето е твърде малко, за да бъде превръщано в сексуален обект.

Момиченцето е родено в Москва, Русия и работи като модел от тригодишна възраст.Майката на Кристина – Гликерия Широков е бивш модел, а баща ѝ – Руслан Пименов е бивш футболист, който игра за Русия по време на Световното първенство по футбол през 2002 г.

Кристина има и по-голяма сестра Наталия, която е на 15 години и учи в Англия. Освен успехи като модел, 9-годишното дете се изявява и като талантлива художествена гимнастичка, както става ясно от профила ѝ във Facebook.

Сред критичните коментари към малкия модел и по-точно към родителите му има такива, че я снимат с прекалено тесни и къси панталони, че детето прилича на зряла жена, че снимките ѝ не са невинни и детски, а са пошли и др.
Майката на Кристина бързо изтрива всички неуместни коментари за дъщеря си в социалните мрежи и явно няма никакво намерение да прекъсне моделската кариера на невръстната си дъщеря.

Вижте снимки на красивото дете в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Катрин преди 7 години
Не мисля,че на тази възраст трябва да се определя по красота,но като я гледам тя ще бъде така красива и като голяма.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като всички рускини - красива!
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радост за педофилите!
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красотата освен генетично, зависи какъв живот водиш. Това дете е гледано дете, със самочувствие, задоволено от всичко. Снимките са професионали, има грим...нещата са комплексни. Дано тази красота изиграе положителна роля в живото на това дете.
25
4
 
28
 
! Отговори
me преди 9 години
Вярно е, детето е уникално красиво. Майката също е доста хубава, но малката е просто принцеса. Дано обаче освен външната красота, да й се позволи да стане красива и от вътре, иначе би било твърде тъжно. Но момичето е прекрасно, не знам как някой може да си изкриви душата и да каже, че не е. Абсолютна малка принцеска. П.С. Не е проблемът в нейните къси панталонки, децата това носят и не го правят за да предизвикват. Проблемът е в болните възрастни, не в дрехите на децата.
24
4
 
16
 
! Отговори
тя преди 9 години
Какви очи !Големи и красиви!
23
35
 
3
 
! Отговори
грррр преди 9 години
искам да я обладая след 9 години :)))
22
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навсякъде по света е така- ако родителя намери начин да прави пари от детето си нищо не може да го спре. Похотливи коментари, заплахи, това, че детето ще бъде травмирано за цял живот...нищо.Но, в съветския манталитет...мисля, че тази черта е в пъти по-силна.
21
13
 
19
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
всички деца са красиви и няма значение цвета на кожата им , едно момиченце от Китай събра в страничката са над 9 милиона харесвания , но , ограниченият ум или ограничената информация на някои индивииди в България и те мислят ,че белите били най-харесвани . Да информирам някои който са пропуснали уроците по география ,че има 3 раси в сввета и всички деца са красиви .Няма страшно ,че един го избива .. лошото че други 10 му слагат + . Структурата на главата на българина е арабска-балканска -80%.
20
10
 
12
 
! Отговори
ХОХО преди 9 години
До АнонименНа мен Крисия не ми се вижда по-красива. Стига сте я прехвалвали във всякакви неща. Може да има талант за пеене (както много други деца), но чак пък по-красива от тази и въобще много красива епресилено. А и тази госпожица по-горе е красива,но е най. Видяхте ли всички деца?! Като мама е модел, а тати футболист много ясно, че ще янаправят известна.
19
4
 
27
 
! Отговори
Марио преди 9 години
И какво искат да направят от това дете-поредната играчка за богати чичковци...
18
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красива е! Дали е най-най е спорно, но е факт, че по-рядко срещани са светлите хора, може би затова са по-харесвани, а черничките с всяка изминала секунда се увеличават ;)
17
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно прекрасно дете , но кака й с една година по-голяма от България- Крисия я бие и по красота и по талант!
16
32
 
22
 
! Отговори
Сърп и чук преди 9 години
Чак пък най-красивото. Това ми звучи като руските банани - най-сладките банани в света, руските портокали - най-големите портокали в света, руските слонове - най-големите и сиви слонове в света и т.н. бля, бля, бля. Хайде малко по-полека с високопарните определения.
15
0
 
56
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Красиво дете! Където Висшата Вселенска Сила е дала - дала е! Моля се само родителите да са достатъчно умни и да не поднасят детето си " на тепсия " на света. Който ще го направи на пух и прах от експлоатация. Много хора плюят Майли Сайръс, Джъстин Бийбър, Линдзи Лохан, Макколи Кълкин. Но те от много малки са в света на възрастните и в един момент превъртат от много неща. Не, че децата са лоши и развалени. Разваля ги системата. Дано и това детенце да не стане жертва.
14
7
 
18
 
! Отговори
ПОПА С ТОПА преди 9 години
Ама че високопарно сравнение! Най красивото момиче в света. Звучи ми като Самая Могучая. Хич не долюбвам суперлативи, за каквото и да иде реч. А майката е по - хубава честно казано.
13
9
 
4
 
! Отговори
пед...иатър преди 9 години
Хъни Бу бу е по-красива!
12
8
 
25
 
! Отговори
7 преди 9 години
За голямо съжаление,това правят дисни илюминатите.Вижте в интернет за скритите послания към децата ни,вижте им куклите! Точно за това се говори,пошлост и учат децата ни,че е нормално да си сексуален обект!Отвратително!Детето е много красиво,всяко дете е красиво!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4-тиИзвинявай, бях афектиран. Не ти разбрах ника поначало.
10
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно хубаво дете без детство. Алчността загрозява и развращава всичко.