Каквото се случи в Русия, остава си в Русия

Голяма страна, много истории. Доказателството – в галерията!
22 юли 2015 20:09,
71

Снимка: izismile

Колкото по-голяма е държавата, толкова по-интересни неща могат да се случат в нея. Доказателството - в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително правдива галерия, отразяваща балансирано и реално текущото състояние - както материално така и доховно на редовия руснак.А те и двете му състояния са потресаващи - безкрайна мизерия от една страна и безкрайна морална нищета от друга.Какво да очакваш от народ, който винаги е бил тъпкан и унижаван?
5
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 10Хайде хайде, за руснаците става въпрос, твоята територия не обръщай нещата.Нали сте най-богатите на земята, най-умните и способните.. едни пътища не можете да си направите прости мужици бяхте, прости ще си умрете
4
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВъзмездиеПричината за неволите на руския робски народ е имено неговата психология - робската.На тях им харесва да живеят по този начин, всички социологически проучвания го доказват категорично!Колкото до Запада наистина не трябваше да им дават храна след колапса на СССР, поне да си заслужат 'комплиментите'.Иначе ако руските олигарси които са не повече от 200 човека спрат да крадат така безугледно нагло, може и да има нещо за 'бедните деца на русия'
3
6
 
8
 
! Отговори
Възмездие преди 8 години
Бог ще върне всичко трикратно на западняците заради всички санкции, които са причина за мизерия, нещастия и гладуващи деца в Русия!
2
5
 
24
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Колко много усилия влагате,за да ни накарате да мразим Русия .
1
1
 
22
 
! Отговори
Той е преди 8 години
Не видях нищо, което да го няма и другаде, че даже и по-фрапиращо! Толкова ли няма за какво да плюете по руснаците, че за такива глупости?