Преди сватбата: Хейли празнува, а Джъстин търси костюм

Двамата ще се венчаят за втори път следващото лято
27 сеп 2019 22:30, Дарена Найденова
9
Преди сватбата: Хейли празнува, а Джъстин търси костюм
Снимка: Instagram

Остава още малко време до втората сватба на Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър. Двамата се ожениха тайно пред 2018, но сега са решили да се врекат във вярност пред приятели и роднини. Събитието ще се състои през лятото в Южна Каролина, а Хейли в сряда отпразнува своето моминско парти.

Тя и приятелките ѝ, в това число и Кендъл Дженър, отлетяха за Лос Анджелис, за да прекарат време само по женски. Източници твърдят, че моделката от клана Кардашян-Дженър е организирала всичко, за да може Хейли да се наслади максимално на събитието.
 
„Кендъл посети магазин, откъдето поръча много забавни секс играчки, сламки, пластмасови бутилки, огърлици от бонбони и воал за Хейли“““, допълват източниците. Те признават, че Дженър се е забавлявала доста докато избирала изненадите за булката и нямала търпение партито да започне. 
 
След като са похапнали спокойно в ресторант, групата от 9 момичета се е запътила към клуб, в който са се забавлявали до рано сутринта. „Хейли танцуваше на всяка песен и беше изключително доволна от случващото се“, допълват близки до булката.
 
Според източници, докато Хейли се забавлява, съпругът ѝ Джъстин Бийбър отишъл на църква. Все още не се знае дали младоженецът ще организира ергенско парти и къде ще бъде то. Той обаче се обърна към феновете с молба за помощ.  В профила си в Инстаграм, Бийбър публикува няколко снимки на костюми, от които почитателите му да изберат кой е най-подходящ за сватбата. Разбира се, всичко беше на шега, но това не попречи на последователите му да започнат дебати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ега ти модерното общество - купони до зори по клубове, дрън-дрън. Това стана света лиготии и простотии до зори. И това вече е "култура" и престиж за сума ти народ.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мексеканка ? На тоя всичките му приятели цветни ли са ?
5
1
 
7
 
! Отговори
Много интилигентни преди 4 години
че те от каде да знаят че лятото мина.аз в англия работа година и половина , ни една хубава жена не видах.Само жаби и кърлежи по 100 кила , кардашян 70 кила мина много смучене на черни принцове
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, след тази новина мога спокойно да си наля и три бири!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Събитието ще се състоо през лятото в Южна Каролина. Ми че то лятото мина бе.
2
2
 
10
 
! Отговори
Маке от Северот преди 4 години
Преместих
1
3
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Приготвиха ли чаршафа?