Всичко е любов: 26-годишна от Несебър се врече на американец на 75

Увеличават се сватбите в магическия Стар град
15 фев 2024 11:35, Петър Бойчев
71
Всичко е любов: 26-годишна от Несебър се врече на американец на 75
Снимка БГНЕС

Несебър е град на любовта и привлича много двойки от цял свят на живописния полуостров, където да се врекат във вярност. Магията на древността, уникалните природни дадености и романтиката на морския бряг омайват влюбените и те все по-често избират старинния град, за да изрекат обета си за вярност един към друг, съобщиха от пресцентъра на община Несебър.

В сравнение с данните от предходните няколко години, когато венчавките са между 107 и 139, през 2023 г. се бележи ръст на сватбите в Несебър. През изминалата година браковете, сключени в града на ЮНЕСКО, са общо 151, като от тях 20 са присъставени. От тях има съюзи между българка и норвежец, българка и гражданин на Люксембург, българин и казахстанка, тунизиец и българка. В Несебър своята любов са запечатали с подпис и изцяло чуждестранни двойки от Русия и Украйна.

Българин на 71 години и българка на 69  години са най-възрастната двойка, врекла се във вярност в Несебър през 2023-та. Интересна за изминалата година е сватбена церемония между американец на 75 г. и българка на 26 г., при която разликата във възрастта е повече от впечатляваща – близо половин век.

Първата сватба през 2023-та е била на  6-ти януари, Богоявление, а последните две са се състояли на 10-ти декември. Менделсон е звучал най-много пъти през септември, когато сключените бракове са общо 35. От тях 5 са се състояли на 9-ти септември, по четири са били на 10-ти и 19-ти септември. През юни "Сватбеният марш" е звучал тридесет пъти. Другите два предпочитани месеца за брак през 2023-та са били май и август.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 41 Що бе? Виш наш Гришо! Взе си за любовница баба си Шерцингер която е двойно по-богата от него. :)))
41
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако се беше омъжила за 75 годишен пенсионер от Горно нанадолнище с 500 лв.пенсия,щях да повярвам в голямата любов,а сега мога само да съжалявам американеца.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вероятно булката е честна ,Американеца на 75 че. е люби здраво ))е поне вероятно има повече долари ,каква любов че е
39
0
 
19
 
! Отговори
Ъхъ преди 2 месеца
Говорят си двама богаташи.Единият казва, влюбен съм в 20 годишно момиче, а аз съм на 60.Как мислиш,ако й кажа,че съм на 50 по-големи шансове ли ще имам. По-големи шансове ще имаш, ако й кажеш, че си на 80.======Идеалните мъжки мерки:90/100/200 - на 90г, със 100 милиона в банката и 200 кръвно.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Любов? Скептичен съм.
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горкият американец.Подписал си е присъдата преди да изконсумира брака.
36
1
 
6
 
! Отговори
айде нЕма нужда преди 2 месеца
До ....дядката с оказа...ама такива ги мият/къпят и ги оставят да спят на отворен прозорец, на студено време. Съвсем скоро въпроса приключва.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Намерила начин, за бърза американска безплатна виза. Завистниците, да не плюят, ами да си разровят сивото вещество , може някой и тях да огрее. Колкото до парите, те-американците, са измислили предбрачният договор. Тя, и оная цицористата, се омъжи за един милиардер , ама нищо не й остана, като умря мъжът й.
34
0
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 2 месеца
Дай да не уточняваме, че някой ще се познае. Ще ти кажа само, че апартаментът на онази женичка беше в кв."Изток", близо до Цариградско шосе. Ако ги познаваш, ще се сетиш за кои хора става въпрос. Не им беше лесно през 90-те години да преживяват с нейната заплата и неговата пенсия, но поне й остана за утеха добавка под формата на вдовишка пенсия и това, че тогава се отърва от съкращение.
33
0
 
5
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 месеца
Еми и тя завалията иска да вземе Американско гражданство. Или пък наистина е пламнала голямата любов между тях хахахаха
32
0
 
8
 
! Отговори
....дядката с оказа преди 2 месеца
голям хитряга. Продал големия си апартамент, който се намираше на един от централните булеварди на София, продал и вилата си в едно отселата в полите на Витоша, където парцелите са най-най-скъпи. После разделил парите между децата си от своя първи брак и се нанесъл да живее в апартамента на уж фиктивната си съпруга. Тя няма къде да иде, нали се е съгласила на този брак за да се спаси от съкращение, тогава беше страшна безработица. Дядото живя още 13 години, в последните от които тя му бършеше...
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Веднъж един дядо попитал Настрадин Ходжа дали млада жена ,която е омъжена за старец може да забременее.И Настрадин Ходжа отговорил,че може стига до има млад комшия.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
от 28 до смееешника 25
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нашенката да не е с мустаци като Лена :)))
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да се басираме и да ходим под завивките на Силвестър когато са с жена си в леглото. Имаш ли фенерче, смееешник?
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откъде се намериха - у Гриндър ли ? :)))
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То на тази възраст сигурно Виаграта я пие са да урринира в тоалетната, а не по него. Но пък нашата ако има прахосмукачка отдолу може набързо да му спретне един инфаркт.
25
0
 
1
 
! Отговори
до 22 преди 2 месеца
айде на бас, че без Синьо хапче и на Силвестър, самолета не излита от поне 10тилетие!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 23 Шефа й???
23
2
 
5
 
! Отговори
За кривите сметки преди 2 месеца
Помня един комичен случай от 90-те години на 20-и век. Хубавичка женичка на 42 или 43 г. беше в трудна позиция - неомъжена, родителите й починали, в службата й предстоят съкращения и тя била сред набелязаните, защото не е обременена с грижи за деца. И намерила цаката в лицето на 80-годишен професор, който се е познавал с родителите й. Сключили фиктивен брак, така твърди тя. Той упражнил натиск с връзките си за да не я съкратят. Не знам точно каква им е била уговорката, но дядката се оказа ......