Бивш дилър на дрога номиниран в "Музикална академия"

Непопулярните таланти в шоуто с първи концерт
Обновена: 27 сеп 2013 12:38 | 27 сеп 2013 12:38, Александър Попов
4

Петимата таланти. Снимка: Музикална академия

След снощния концерт стана ясна и петицата млади таланти, която ще се бори за наградата от 100 000 лв. в "Музикална академия". Сред тях не всички са непознати на българската публика - чернокожата Прея Осасей участва в X Factor, а Мария Драгнева в "България търси талант". Последната е и гадже на Венци от "Ъпсурт". Любен Христов, Неделяна Христова и Георги Кючуков са останалите от групата на талантите, които ще се изправят срещу по-известните си колеги в шоуто.

Те се справиха далеч по-добре на сцената от актуалните звезди снощи, а журито дори стана на крака при някои от изпълненията. Най-много овации събра Георги, който спечели и вота на зрителите. На второ място се нареди Мария, а трета остана Неделяна.

На номинации с Лора Караджова и Петя Буюклиева отива Любен Христов, който заслужено остана последен. Той разказа нерадостната си съдба как навремето се е прехранвал с продажба на марихуана, лежал е и в затвора. И се надявал с участието си в шоуто да промени към по-добро живота си.

След последния концерт стана ясно и кои ще разчитат на охолство през следващата седмица. С най-много пари - по 5000 лв., ще разполагат Кичка Бодурова, Поли Генова и Георги Кючуков. С тези пари те могат сериозно да подпомогнат изявата си на следващия концерт. Тримата номинирани пък ще трябва да се вместят с 600 лева бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
vbox7/play:0bb7f5280d
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе на Любчо дали са му разширили цвайтера в пандиза,а?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъ убаво са се наредили-като за разстрел.Да вземеш да фанеш един калашник и два сандъка патрони,един дисков пълнител за 150 патрона и да стреляш,стреляш,а тия падат като мухи напръскани с мухозол...
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката едната мацка си облякла потниче, а забравила да си обуе пола. Другите не че са по-хубави... Абе кви са тия предавания, къв е тоя стайлинг? Българска работа...