Петя Буюклиева изпадна в истерия, ошамари мъжа си

Плесницата била заради съвет да спре да плаче
31
Петя Буюклиева изпадна в истерия, ошамари мъжа си
Снимка: TV7

Никога не е късно да станеш за резил, дори и след 30 години брак. Явно това е новото мото на естрадната певица Петя Буюклиева, която е част от риалити шоуто "Музикална академия".

След като прекрачи прага на академията, изпълнителката изпадна в поредната си криза и зашлеви в гримьорната своя мъж Тони.

Причината - неговият спокоен съвет да спре да плаче, защото всички, които гледат шоуто отвън, се притесняват за нея и още повече това важи за възрастните им родители.

Независимо от резила Тони е реагирал като кавалер и просто напуснал стаята.

Петя Буюклиева изпадна в истерия, ошамари мъжа си
Снимка: TV7
Буюклиева е един от малкото участници, които имат привилегията да се среща два пъти седмично с мъжа си Тони. Те са заедно от 30 години и са неразделни, откакто се запознават в консерваторията като студенти.

Тя признава, че той е любовта на живота й и не може да живее без него и дори единственият им син носи неговото име.

Той дори се грижи за бурната й прическа в дните, когато тя не е на фризьор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Не всеки може да бъде като Лили Иванова- винаги на върха! Освен глас с диапазон от няколко октави е необходимо да имаш възпитание, самоконтрол!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
що не го е млатнала с огледалото
27
0
 
3
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Народна психохигиена:Удари си палеца с чук. Или някой да те ритне м/у краката.Или послушай музика, която ти харесва.
26
0
 
5
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Аз бих гледал турски сериал, в който музиката да е чалга и актьорите да са олигарсите Ни, кукловодите, нашите политици и половинките Им!24 часа под обектива. И да се вижда какво подписват и какво си казват "на ухо".Хич не ме интересува дали се оправят, щото който краде - друго не може. Не става и за *** за зеле, горкия...Ако чуете да са направили - пишете тук, да не го пропусна! Моля Ви!
25
0
 
23
 
! Отговори
от Варна преди 10 години
Много я разглезиха червените и тя си помисли,че е велика.На всички техни мероприятия е пьрва.Лятото на Бузлуджа беше основна певица.Пьрва приятелка с Илиана Иотова
24
1
 
37
 
! Отговори
дъртвейдър преди 10 години
Чалгата, риалитата и турските сериали трябва да бъдат забранени със закон. Плюйте ми сега колкото искате... хахааааа.а.а.а
23
1
 
15
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Ама как въобще може да гледате подобни простотии, че да ги и коментирате даже?! Това говори за вас само едно,-че сте прости, комплексирани същества от селски тип, на които подобен род предавания влияейки отрицателно върху лабавата ви психика, диктуват и жалкото ви и скучно ежедневие.
22
0
 
7
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Едно време ходех в Консерваторията - тя пееше наживо там. Много я харесвах..Ако написаното е вярно - време е кака Пепа да се поправи, ... или ще я забравим. Това не е реклама. Не може човек да се орезили след като е бил на върха
21
0
 
20
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До скоро харесвах песните й, гласа й, но откакто взех да я гледам в това шоу,съм отвратен и попарен от това същество. Наистина тази болна от прекалено самочувствие женица се изложи до такава степен, че повече ме е срам да я гледам. Никога повече няма да слушам нейна песен!В мое лице тя загуби един почитател на музиката й.
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прокуратурата да се самосезира ! Това е домашно насилие.
19
2
 
26
 
! Отговори
БУТАЧА преди 10 години
КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ЕДНА БЕЗДАРНА ЧЕРВЕНА ПРЪДЛА
18
3
 
42
 
! Отговори
az преди 10 години
ако посегна така на моят съпруг -това ще е последното движение в живота ми ,знам си го...
17
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен13:Покойният тодор Колев казваше:"Има копче на дистанционното!"т.е.щрак и толкова!Евтино,лесно и бързо,но няма гаранция,че няма да попаднеш на други ***-Станишев,местан,Пеевски-все риалити ***!!!!НЕ ГЛЕДАЙ ТЕЛЕВИЗИЯ-ЧЕТИ КНИГИ!!!!
16
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не гледам нито едно реалити по никоя програма. Да си губя времето с тия, как ли пък не.
15
1
 
36
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
От видяното до сега в Музикална академия разбрах, че повече няма да я гледам и фокусирам вниманието си на Х фактор. И не зная защо си мисля, че ако Петя Буюклиева напусне шоуто, атмосферата ще бъде много по-спокойна за всички участници с всичките им различия, спорове, човещинки. Много досадна и неприятна жена. Вече ми идват в повече както истериите й, така и вида й. Зрелите години са хубаво и неизбежно нещо в живота на човека, но нека бъдат и достойни и красиви!
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не стига, че на човек не прилича, ама и грам нормално държание да няма - за пореден път съм отвратена от уж "интелигентните" музиканти в България...
13
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Току що изгледах част от Музикална Академия (04.10.2013). Най-зле прекараните ми 20 минути от живота. Безвъзвратно изгубено време... Няколко милиона от мозъчните ми клетки умряха. То не стига че не могат да пеят някои от участниците, стайлинга им хич не струва, а журито... Журито и то събрано от кол и въже... Моля, помогнете ми! Какво да направя, за да забравя видяното?!!?!!!
12
1
 
20
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
до Мей-мей - Не е за пари, а за мноооого пари.
11
1
 
52
 
! Отговори
Поптодоров преди 10 години
Грозна, противна, врещящта жена! С прическа като излязла от лудницата! (И не я сменя от сумати години. Сигурно си мисли, че е много оригинална! Да, ама не е!)! Аз ако съм на мъжа и ще бия един шут в г.за и чао.....
10
0
 
73
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Винаги съм се чудила,как жени на възраст и все пак известни нямат грам достойнство и стават за резил на стари години в такива просташки предавания.Разбирам,че им трябват пари на все пак....