Буюклиева напусна "Музикална академия", Кичка я смаза

Журито подкрепи Прея на елиминациите
Обновена: 17 окт 2013 14:19 | 16 окт 2013 08:49, Александър Попов
35
Буюклиева напусна "Музикална академия", Кичка я смаза
Снимка: TV7

Емоционалната Петя Буюклиева стана поредният участник, който напусна "Музикална академия".

Снощните елиминации предложиха на зрителите по едно изпълнение на номинираните - Кичка Бодурова, Петя Буюклиева и Прея. Единствено Петя заложи на английска песен - It's raining mеn, подкрепена от Коцето-Калки. Изпълнителят застана и до Кичка Бодурова, която изпълни "Не искам да знаеш", а Прея, заедно с Георги, заложи на парчето "Трябва да знам".

Именно екзотичната изпълнителка спечели журито и то я спаси от изгонване. Тя получи подкрепа от публиката с плакат "Прея, обичаме те...Люлин също!". От съдийското решение доволен остана и Дичо, според когото, ако Прея напусне шоуто, академията ще остане пуста.

За Кичка и Петя остана да се борят за оставане в "Музикална академия", като журито се скъса да ги хвали. Дори вечно намиращият кусури Фънки възкликна, че е впечатлен от Буюклиева. "Днес отново си тази, която искам да чуя", възкликна той, а Здравко допълни, че едно нещо не е научила Петя през годините - да бъде фалшива.  Фънки обаче определи изпълнението на Кичка като кошмар, изпълнен с комунистически патос. Тя му отвърна обаче, че песните не се делят на социалистически и капиталистически, а на хубави и лоши.

На финалната права двете певици заложиха на песни от своя репертоар - "Това съм аз" и "Обич". Петя пък констатира със самочувствие, че музикалната академия е факт благодарение на нея и колежката й.

Вотът на зрителите обаче бе смазващ в полза на Бодурова - 84,2% срещу 15,8%.

Напускането на Петя Буюклиева предизвика много противоречиви коментари, като някой съжаляваха, че е напуснал най-добрият глас. Повечето фенове на шоуто обаче бяха на мнение, че по време на елиминациите не е ставало въпрос за това кой пее по-добре. Според тях разликата във вота се дължи на слабия характер и нестабилното психическо състояние и честите ревове на Петя Буюклиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЩот си *** затова...
32
2
 
2
 
! Отговори
дедо преди 10 години
Предпочитането на Кичка пред Петя означава чалгализация на музикалния вкус. Кичка пее българско сиртаки ,което си е чиста кръчмарска музика ,каквато е и кючекът на български наречен чалга. Петя пее художествени песни мигриращи към канцона, шансон и джаз.
31
0
 
8
 
! Отговори
789 преди 10 години
Дай боже тия младоци да се научат да пеят като Петя но едва ли.Те и затова направиха тоя номер с нея.Лисицата като не можела да стигне до гроздето казала че е горчиво-нали така беше.А номера на тази Прея беше удивително гаден,млад човек а гадняр.Е дано в близките години се научи да пее и да отиде да се пообразова музикално някъде.А журито ме изуми -запазвали я щото после щяла да се научи да пее ,а дано.
30
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Черната да се махне ,защото заради нея обръщам канала!
29
4
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 10 години
Кичка е комунстка и е имала връзка с най-големите лидери на времето !По-важно е ,че Иван и Андрей са най-гадни от цялата академия
28
14
 
8
 
! Отговори
0 преди 10 години
Тази кръчмарска певица,не и прави чест.Просто едно заядливо момиченце.Че то неможе да се намаже на малкия пръст на Петя е ясно,но се чудя това жури кой му поръча да нагласи така нещата.Тази Прея ли е каква е може и да има глас,но той все още е необработен,и трябва доста да се учи,и немога да проумее,че журито предпочете една учена недоучена изпълнителка пред Петя.Тя може и да се научи но тука става въпрос за това кой в момента пее по добре.Просто една добре изработена мизерия с участието на Пр
27
19
 
13
 
! Отговори
Бах преди 10 години
Буюклиева е един великолепен изпълнител с уникален глас...чудя се защо е отишла там да се занимава с простотии......абе чета и се чудя..вие да сте глухи..калви кички какви ***...ужас и безумие...
26
6
 
30
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Страшно много се радвам за Кичка Бодурова. :))) Винаги съм обичала гласа й - дълбок, плътен, мощен, голям диапазон, топъл тембър. Покрай шоуто ми стана симпатична и като човек. Естествена е, уравновесена и не се изживява като оперна примадона от началото на миналия век. Желая й успех от все сърце! :)
25
2
 
12
 
! Отговори
до g преди 10 години
Кратко, ясно, изчерпателно.
24
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момченце от Елада, вярвай си и си слушай Кичка, щом това те прави щастлив. Както се казва - за всеки влак си има пътници.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
X-factor е на светлинни години от Музикална академия. Има изключително талантливи певци - най-вече в групата на момичетата и на възрастните. Един Мартинчо има, дето отвреме-навреме изфалшивява, а понякога се чудиш един човек ли пее или трима, но има потенциал момчето, може до края на формата и да се намери. Но Жана, Теди, Таня.. за какво си говорим изобщо. Безспорни таланти, трудно е дори да си формираш предпочитания. Журито са приятни, общо взето обективни и имат усет за т.нар. x-factoр.
22
4
 
24
 
! Отговори
g преди 10 години
а бе идете и се гръмнете всичките кички пети преи и особенно оня етиенчо барабар с онова пъпчасало зъболекарче и всички ония *** зрители ,които ви гледат
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички шоута, в които зрителя гласува със смс са режисирани от продуцентите на предаването. Гласовете на хората просто събират фонд печалба за фирмата-собственик на шоуто, а какво е решил зрителя няма никакво значение. Имаше дори проблем със сървърите на едно от предните предавания, те не работеха, но по тв беше показано как еди-колко си хора са гласували за различните участници.Стига сте били балами, не гледайте предаванията им и не гласувайте със смс-и.
20
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А да кажете нещо за Х-фактор, сбирщина на бездарници, като почнеш от журито и стигнеш до 90% пеещи фалшиво участници?Никога досега не се е леела такава посредственост от националния ефир , както тази година. Личи си че шоумените се изчерпаха тотално , а и кадрите им за употреба намаляха драстично.
19
2
 
26
 
! Отговори
зрителка преди 10 години
Петя е демоде , поведението й също е под всякаква критика. Мъжът й правилно й каза , че е полудяла. След като тя го удари как не й изби зъбите не знам.
18
8
 
35
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Нямаше изпълнител по времето на соца, който да не бе покровителствен от някой партиен лидер. Роднина или просто любовник и т.н.Въпреки това, талантливите се откроиха и спечелиха народната любов.Тази Петя Боюклиева бе една от най-бездарните изпълнителки. Не зная коя я наложи, но така и не успя до днес.А, Кичка...тя горката, освен в шофьорките кабини, на плакати...не знам с какво друго се прочу. Пееше едни гръцки песни...тип ресторантски...и така и си остана посредствена...да не кажа бездарна .
17
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се,че подкрепящите всички млади изпълнители гласуваха за Кичка,като по лесния конкурент.
16
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Просто отстраниха най-големия конкурент за младите.
15
5
 
22
 
! Отговори
Момчето от Елада преди 10 години
До АнонименИмам чувството, че ти си Петя Буюклиева?! Сама си пишеш коментари за себе си и плюеш по Кичка. Не забравяй - 84.2 % срещу 15 % ... чак ми стана мъчно за теб, Петя. Днес.БГ са прави със заглавието "Кичка я смаза" :))))
14
26
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кичка е много много ниска топка, никога не е била нещо повече от ресторантска изпълнителска на гръцки и тип стари градски песни, която от време на време, като иска да разчувства публиката, изпява и по някоя боза за майка България. Просто се видя каква е музикалната култура на по-възрастната публика, тая с високите естетични критерии, възпитан вкус и прочее... никаква я няма.